Keystone logo
American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Johdanto

Yliopistojen amerikkalainen konsortio (ACU) on akkreditoitujen korkea-asteen oppilaitosten ryhmä, jolla on erinomaiset ohjelmat ja ominaisuudet. Sen jäsenet palvelevat tuhansien kansainvälisten opiskelijoiden koulutustarpeita ympäri maailmaa. ACU: n tarjonta on monipuolista ja laajakantoista, ja se vaihtelee tohtorintutkinnasta tohtoriohjelmiin monilla aloilla, mukaan lukien kehittynyt tiede, tekniikka ja teknologia sekä erilaiset ohjelmat kuin kirjanpito, insinööri, laki, yrityshallinto, tekstiilit, ravitsemus ja urheilulääketiede. ACU ei ole pelkästään vahvoja akateemisia ohjelmia. Kansainväliset opiskelijat kukoilevat instituutioissa, jotka ovat sitoutuneet kansainväliseen koulutukseen, kuten voimavarat osoittavat - ihmiset, palvelut, tukipalvelut jne. - he omistavat sitä. Tämä sitoutuminen johtuu lähetystyöstä, ei pelkästään auttaakseen kansainvälisiä opiskelijoita ylittämään koulutuksellisesti vaan antamaan panoksensa rikastuttamaan akateemisia ja oppimisympäristöjä amerikkalaisille opiskelijoille. Se tulee myös ACU: n institutionaalisista ohjelmista lähettää amerikkalaisia ​​opiskelijoita ulkomaille opiskelemaan; heidän kulttuurisen oppimisensa johdattaa heidät parempaan globaaleihin kansalaisiin ja opiskelijoihin kansainvälisten opiskelijoiden kanssa palatessaan. Yliopistojen amerikkalainen konsortio (ACU) helpottaa kansainvälisten opiskelijoiden pääsyä jatko- ja perustutkinto-ohjelmiin jäsenlaitoksissaan, jotka tarjoavat laajan valikoiman erinomaisia ​​akateemisia ohjelmia ja palveluita. Opiskelijoiden auttaminen englannin kielen taitoa ja mukautumista uusiin akateemisiin ja kulttuurisiin ympäristöihin tarjoaa kunkin kampuksen INTERLINK-keskukset.

UNCGMAIN1
UNCGMAIN02

ACU SIJAINTI

ACU Locations Map

JÄSENET

Valparaíon yliopisto Valparaíon yliopisto (Valpo) on yksityinen yliopisto, johon kuuluu 4 500 amerikkalaista ja kansainvälistä opiskelijaa Yhdysvalloista ja 40 maasta eri puolilta maailmaa. Yhtenäiseksi Midwestin korkeimmaksi yliopistoksi luokiteltuna, Valpo on listattu USA: n yliopistoihin, jotka tarjoavat parhaan hinta-laatusuhteen. Valpolla on ollut pitkä ja ylpeä perinne kutsua kansainvälisiä opiskelijoita kaikkiin kulttuuriperinteisiin ja taustoihin. Yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen ja tiedekunnalleen todellisen kansainvälisen koulutuksen edistämiseksi monia ohjelmia, joissa opiskelijat ja tiedekunta osallistuvat kulttuurien väliseen vuoropuheluun, kulttuurivaihtoon, ulkomailla opiskeluun ja palveluiden oppimiseen. Valpo sijaitsee vain yhden tunnin päässä Chicagosta turvallisessa, ystävällisessä 31 000 kaupungissa.

Pohjois-Karolin yliopisto Greensboroissa Pohjois-Karolin yliopisto Greensboressa (UNCG) on haastava, tukeva ja sitoutunut yhteisö, joka on erilainen kuin muut yliopistot, koska meillä on yhteinen arvo "tehdä jotain suurempaa kokonaisuutta". Me määrittelemme huippuosaamisen paitsi ihmisiltä, ​​joita me houkuttelemme, ja niiden saavuttamien korkean tason saavuttamisesta, mutta myös heidän tekemästään mielekkäästä panoksesta. Uskomalla voimaamaan kaikki, olemme luoneet ainutlaatuisen yhteistyön ja osallisuutta koskevan ympäristön, joka ruokkii uteliaisuutta ja intohimoa. Monipuolinen yhteisöyhteyksiimme yhdistyvät ymmärryksellä, että luokkahuoneessa oppimista pidemmälle menevät asiat ovat se, miten ne viedään eteenpäin erottaaksemme urallamme ja yhteisöllämme. Yhdistämällä kulttuurienvälistä ja kansainvälistä kokemusta ja näkökulmia jokaisen oppilaan oppimiskokemukseen, UNCG on maailmanlaajuinen yliopisto, jossa kaikkien rodun tai etnisen identiteetin, iän tai taustan omaavat ihmiset voivat saavuttaa tietävän arvostuksen omasta ja erilaisesta kulttuuristaan. Se on aktiivisesti osallistuvien opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilöstön ja alumnien yhteisö, joka perustuu avoimeen vuoropuheluun, jaettuun vastuuseen ja kunkin jäsenen erillisten panostusten kunnioittamiseen.

St. Ambrose University St. Ambrose University (SAU) on akkreditoitu, kattava yliopisto, joka tunnetaan sitoutumisestaan ​​akateemiseen huippuosaamiseen, liberaaliin taiteisiin, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja palveluun. SAU tarjoaa yli 70 korkeakoulututkinnon maisteriohjelmaa, maisterin tutkintoa ja tohtorintutkintoa. Kansainvälisten opiskelijoiden yleisimmät opintoalat ovat insinööri, tietojenkäsittelytiede, liike-elämä ja johtaminen. Korkeakoulututkinnon suorittaneilla korkeakouluopintojaksolla on Master of Accounting, Master of Business Administration ja Master of Science in Information Technology Management.

Indiana State University Indiana State University (ISU), julkinen jatkotutkinto-yliopisto, joka tarjoaa yli 100 korkeakoulututkinnon peruskoulutusta, tarjoaa erinomaisia ​​oppimismahdollisuuksia opiskelijoille, parantaa elämänlaatua levittämällä tietoa opetuksen ja tutkimuksen avulla sekä edistä luovaa ja tieteellistä ohjelmointi.

Montanan valtionyliopisto Montanan osavaltion yliopisto sijaitsee yhdellä USA: n näyttävimmistä korkeakouluasetelmista. Se tarjoaa kaikki suuremman yliopiston edut pienemmän kampuksen ystävällisyydellä. Vuonna 1893 perustettu kattava julkinen maa-avustuslaitos on MSU: n joukossa maailman 50 korkeimman teknologian korkeakoulun joukossa. Sen 16.440 opiskelijasta 722 on kansainvälistä 75 eri maasta. MSU: n alhainen opiskelija-tiedekunta-suhde 19: 1 tekee professoreista saatavilla ja tarjoaa käytännön oppimismahdollisuuksia. MSU-opiskelijat voivat tutkia heidän etujaan, saada uusia perspektiivejä ja hankkia tarvittava ammattitaito dynaamisen tulevaisuuden rakentamiseksi.

Seattle Pacific University Opiskelija valitsee Seattle Pacific Universityn (SPU) tiukan tutkijansa, tukevaan yhteisöönsä, tähtien Seattlen sijaintiin ja visioon kulttuurin harjoittamisesta ja maailman muutoksesta. SPU on kristittyjä yliopistoja, joissa on yli 4000 jatko-opiskelijaa ja ylioppilastutkaneita 39 maasta ja 45 maasta. SPU-tutkinnon suorittaneet ovat tunnettuja osaamisesta ja luonnosta, mikä tuo mukanaan positiivista muutosta yhteisöissä ympäri maailmaa.

INTERLINK-kielikeskukset Menestyminen nykymaailmassa edellyttää lisääntynyttä kulttuurienvälistä osaamista ja tehokkaita viestintätaitoja. Toinen kielitaito, erityisesti englanti, on erittäin tärkeää kansainvälisille opiskelijoille ja liikemiehille. Tätä varten INTERLINK tarjoaa ainutlaatuisen opetussuunnitelman, joka on innoittamana oppimisteoriat, tutkimus ja käytännön sovellukset. INTERLINK-kokemuksen avulla oppilaat voivat osallistua aktiivisesti erilaisiin kielellisiin, akateemisiin ja kulttuurikulttuuriin. Yksittäisiä tarpeita ja edistystä seurataan tarkasti, ja tämän prosessin aikana oppilaat saavat rohkaisua, tukea ja apua. Toplista USA: n yliopistojen kampuksilla sijaitseva INTERLINK tarjoaa opiskelijoilleen täyden pääsyn kaikkiin palveluihin ja moniin akateemisiin palveluihin, mukaan lukien ehdollisen pääsyn näihin laitoksiin. Lisäksi opiskelijat voivat tavata amerikkalaisia ​​opiskelijoita ja professoreita, tarkastaa tai ottaa luokkia luottoon ja kokea yliopiston kampus-elämää. Koko opiskelijan oleskelua varten oma tiedekunta ja henkilökunta auttavat heitä henkilökohtaisissa, kulttuurisissa ja akateemisissa haasteissaan.

UNCGMAIN03

Ehdollinen sisäänpääsy

Akateemisesti päteviä opiskelijoita, joilla ei ole vaadittua englannin kielen taitoa, voidaan myöntää ehdollisesti ACU: n jäsenlaitokselle, jos he ilmoittautuvat INTERLINKiin ennen akateemisten opintojen aloittamista. Ohjelman onnistuneen päättymisen jälkeen ja ACU: n jäsenlaitoksen alkuperäisen ehdollisen hyväksymiskirjeen mukaisesti täytettyjen ehtojen täyttämisen jälkeen he voivat tulla hyväksytyiksi tavallisiksi opiskelijoiksi. Jotkut ACU: n jäsenopinnot edellyttävät, että opiskelijat toimittavat täytetyt hakemuslomakkeet, viralliset kopiot aiemmin osallistuneista kouluista, talouden dokumentointi ja ehkä suositukset. Muut yliopistot tarvitsevat vain tarkistaa viralliset opintosuoritukset päättäessään opiskelijan ehdollisesta hyväksyttävyydestä. Kaikissa tapauksissa yksi ehdoista on joko saavuttaa määritetty TOEFL- tai IELTS-piste tai täyttää INTERLINK-ohjelma onnistuneesti. Apu yliopistoissa on maksutonta kaikille INTERLINK-opiskelijoille.

Sijainnit

 • Louisville

  INTERLINK Language Centers 890 W. Cherry St. Suite 200 Phone: +1 (303) 278-8337 Email: [email protected], 80027, Louisville

  • Seattle

   Seattle, Yhdysvallat

   • Bozeman

    Bozeman, Yhdysvallat

    Kysymyksiä