Keystone logo
American English Institute

American English Institute

American English Institute

Johdanto

Amerikan Englanti Institute on intensiivinen Englanti ja Pääsykoevalmennus keskus, joka auttaa kansainvälisten opiskelijoiden parantaa Englanti ja saada testitulosten ne täytyy syöttää USA korkeakoulussa tai yliopistossa. Olemme myös auttaa ammattilaisia ​​parantaa Englanti ja hankkia uusia taitoja edetä urallaan. Ohjelmamme auttaa oppilaita parantamaan Englanti nopeasti, jotta he voivat saavuttaa tavoitteensa ja unelmansa.

Miksi opiskelijat valitsevat Amerikan Englanti Institute

Opiskelijat valitsevat American Englanti Institute sillä tarjoamme pieniä, dynaaminen luokat ystävällinen ohjaajien ja henkilökunnan. Sertifioitu ESL opettajat tekee oppimisesta helppoa, ja opiskelijat saavat luottamusta kaikissa Englanti taitoja nopeasti.

Sijaintimme

AEI sijaitsee kauniissa Etelä-Kaliforniassa kaupungin Riverside, joka sijaitsee vain 90 km päässä Los Angeles. Opiskelu Riverside tarkoittaa opiskelijoilla on helposti Southern California rannat ja paras matkailukohteita kuten Disneyland, Universal Studios ja LA Lakers ja Clippers koripallo pelejä. Jokiranta tarjoaa opiskelijoille turvalliseen opiskeluympäristöön runsaasti kauppoja, ravintoloita ja ulkoilu tutkia tunnin jälkeen.

Amerikan Englanti Institute arvot

Luominen korkealaatuista opetussuunnitelma Tarjoamaan parempia opetus opiskelijoille Tarjoaa poikkeuksellisen tukipalveluja myös mahdollisuuksia palvelun oppimisen ja ajan toimintaa sekä loma sijoittaminen Luoda oppimisympäristö, joka on tiukka ja harjoittaa turvallinen ja miellyttävä ilmapiiri Kunnioittaminen kaikille, rehellinen, ja nauraa usein Joka tarjoaa yhden-on-yksi testi valmiste TOEFL, IELTS, GRE, GMAT erityisesti kansainvälisille opiskelijoille

Sijainnit

 • Riverside

  5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä