Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

Johdanto

American Film Institute on Amerikan lupaus säilyttää perintö elokuva, kunnioittaa taiteilijoiden ja heidän työtä ja kouluttaa seuraavan sukupolven tarinankertojia. Koska kaupallinen koulutus taiteen organisaatio, AFI tarjoaa johtajuutta elokuvan ja television ja on omistettu aloitteita, jotka kytkeytyvät menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden kannalta liikkuvan kuvan taidetta. AFI arkisto ja AFI Catalog Feature Films säilyttämiseksi perintö Amerikan elokuvaperintöä tuleville sukupolvilleKäsittäen harvinainen kuvamateriaalia poikki historiasta liikkuvan kuvan ja kokoamiseen arvovaltainen kirjaa ensimmäisen 100 vuoden American elokuva.

AFI kunnioittaa elokuvan ja television taiteilijoiden ja heidän työnsä järjestämällä erilaisia ​​vuosiohjelmien ja erityisiä tapahtumia, kuten AFI Life Achievement Award ja AFI PALKINNOT. AFI Life Achievement Award on pysynyt korkein kunnianosoitus uran elokuva ja osoittaa valtava voima ja elokuvataiteesta. AFI PALKINNOT, instituutin 21. vuosisadan televisio almanakan, juhlii merkittävin elokuvia ja televisio-ohjelmia vuoden ja luovat ryhmät niiden takana ei-kilpailukykyinen ilmapiiri. AFI kiittää elokuvantekijät ja elokuva harrastajat samankaltaisia ​​elokuva näyttelyitä ympäri vuoden; AFI DOCSEsittelee viiden päivän kansainvälinen dokumentteja ja on ainoa festivaali Yhdysvalloissa omistettu seulonnat ja tapahtumia, jotka yhdistävät yleisöä, elokuvantekijät ja politiikan johtajia Washington, DC; AFI Silver Theatre ja kulttuurikeskus tarjoaa ympäri vuoden ohjelmointi Washington, DC: n alueella; AFI FEST esitteli Audin, instituutin näyteikkuna paras festari elokuvia vuoden ja mahdollisuus master elokuvantekijät ja nousevien taiteilijoiden tulla yhdessä yleisön sydämessä Hollywoodin. AFI FEST on ainoa festivaali sen kunniaksi, joka on vapaasti yleisölle. AFI'S huomattava 100 VUOTTA ... 100 ELOKUVAT luettelot uudelleen klassisia amerikkalaisia ​​elokuvia miljoonia elokuvan ystäville ympäri maailmaa.

AFI kouluttaa seuraavan sukupolven tarinankertojia klo AFI konservatorio, Joka on johdonmukaisesti tunnustettu yhdeksi maailman parhaista elokuvakoulut. Konservatorion yhteistyönä, käytännön tuotantoympäristössä painottaen tarinankerronnan ylpeilee ylistämä alumni lukien Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick ja monet, monta lisää. AFI Konservatorio tarjoaa kahden vuoden Master of Fine Arts tutkinnon kuudessa tieteenaloilla: Kuvaus, Ohjaus, editointi, tuottaminen, tuotanto Suunnittelu ja Käsikirjoitus.

Arvostetun johtokunnan johtama Sir Howard Stringer, ja hallituksen johtama Bob Daly sekä toimitusjohtaja Bob Gazzale, koostuu tunnuslukujen viihdeteollisuuden, yritysten, akateemisten yhteisöjen, jotka ohjaavat AFI. Koska voittoa koulutusorganisaatio, nojautuu antelias taloudellisen tuen liikkuvan kuvan taidetta harrastajat kuin voit rahoittaa sen ohjelmia ja aloitteita. Tule AFI jäsen tänään ja soittaa osa säilyttämisessä sekä tehdä Amerikan elokuvahistorian.

Sijainnit

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Kysymyksiä