Keystone logo
American University (Universidad Americana (UAM))

American University (Universidad Americana (UAM))

American University (Universidad Americana (UAM))

Johdanto

American University on yksityinen korkeakoulu, joka syntyy vastauksena työssäkäyvien aikuisten tarpeisiin, toisin sanoen työntekijöihin, jotka sijoittavat aikaa ja rahaa vaivalla uhraamalla vapaa- ja seurusteluaikansa opintojensa mukaan.

Siksi pidämme itseämme oppilaitoksena, joka ymmärtää opiskelijansa ja yrittää antaa heille kaikki mahdollisuudet riittävään tiedon tarttumiseen, mikä takaa heille aina akateemisen pätevyyden, joka vaaditaan vastaamaan riittävästi sen ympäristön tarpeisiin, jossa tästä lähtien , monet avaavat.

Tämän käytännöllisyyden ansiosta UAM-opiskelija voi tuntea olevansa henkilö, joka rakentaa omaa tietämystään avustajan, ammattilaisen avulla, joka on opettaja ja joka osaa oppia ja ymmärtää aikuisten tarpeita.

On huomattava, että opetuksen laatua ei kyseenalaisteta, koska opettajakaaderimme on uskollinen heijastus tiukasta valinnasta, joka perustuu UAM: n tarjoamiin, emme ole teknisesti kehittynein yliopisto, mutta se, joka onnistuu perustamaan riittävä tasapaino tekniikan ja yksilön kykyjen välillä. Väline itsessään, kuten tekniikka "sinänsä", ei onnistu kehittämään yksilöä, vaan pikemminkin tämä kehitys annetaan opettajien kyvyn ja kannustuksen ansiosta opiskelijana.

Sijainnit

  • Panama City

    Panama City, Panama

    Kysymyksiä