Keystone logo
American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

Johdanto

Ensimmäinen amerikkalaistyylinen, Englanti kieli, taiteet oppilaitos Itä-Euroopassa, American University Bulgariassa (AUBG) on ainutlaatuinen yhteistyöhanke perustettu tuella Yhdysvaltain ja Bulgarian hallitukset, Open Society Institute, ja yliopisto Maine.

AUBG on yksityisesti rahoitettu, ei-voittoa laitos. Opetus ja yksityisten lahjoitusten sekä avustuksia, rahoittaa sen koulutustoimintaa. Se avasi ovensa syyskuussa 1991. ensimmäisen vuoden luokan 208 opiskelijaa ja 16 kokopäiväistä tiedekunnan jäseniä.

Sittemmin vilkas kaupunki Blagoevgrad Lounais Bulgaria on tullut turvasatama akateemista huippuosaamista, luovuutta ja kulttuurista monimuotoisuutta. Nykyään noin 1100 utelias, sitoutunut ja lahjakkaiden opiskelijoiden yli 40 maasta kokoontuvat elää ja opiskella kannustavassa ja turvallinen yhteisö ja uppoutua meidän ensiluokkaista amerikkalainen vapaat taidot.

Maailmanluokan tiedekunnan jäsenet tulevat ylhäältä koulut viidellä mantereella luoda innovatiivisia ja reaalimaailman oppimisympäristö, joka on ainutlaatuinen Euroopassa. Across taiteen, humanististen, liiketoiminnan ja teknologian, AUBG opiskelijat voivat vapaasti valita oman Tutkimuskohteita ja asettaa omaan opetukseensa.

Ne kehittyä tiedonhaluinen ja myötätuntoinen johtajat, luova ongelmanratkaisijoita ja vastuussa maailmankansalaisia. Meidän opiskelijat ovat maine menestystä uransa ja jatko-opintoja, ja monet meneillään maailman johtava koulujen ja työnantajien sekä kaikki arvonmäärityksen jäsenet ovat tiivis maailmanlaajuinen verkosto alumnien.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Blagoevgrad

    AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA - SOFIA Elieff Center for Education and Culture 1 Universtitetski Park St., Studentski Grad,

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä