Keystone logo
Anaheim University Online

Anaheim University Online

Anaheim University Online

Johdanto

Anaheim University on uraauurtava verkossa korkeakoulun oppimisen perustettiin vuonna 1996 ja sen virastoissa sijaitsevat Anaheim, Kalifornia. Anaheim University on akkreditoitu Etäopetus akkreditoivan komissio (DEAC). YLIOPISTOVälityksellä state-of-the-art verkossa face-to-face oppimisympäristö tarjoaa mahdollisuuksia opiskelijoille ympäri maailmaa vuorovaikutuksessa tunnetuimpia oman alansa asiantuntijoita jotta he voivat molemmat edelleen tietojaan ja edistää heidän ammattitaitonsa on käyttäjäystävällinen ja vuorovaikutteisessa ympäristössä. Anaheim University tarjoaa online ohjelmia Englanti opettajankoulutuksessa, liiketalous, kansainvälinen liiketoiminta, kestävä hoito, yrittäjyyden ja elokuvantekoon.

Anaheim University on sitoutunut sen motto, "Opiskelijat Ensin Aina." Sinä ja etunsa ovat meidän ensimmäinen huolenaihe. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille ympäri maailmaa mahdollisuuden saada laadukasta koulutusta vaikka samanaikaisesti etenee uransa. Edullinen opetusta avulla opiskelijat voivat maksaa kurssille kurssin, koska ne menevät läpi ohjelman, jonka avulla monet valmistua ilman velkaa tai opintolainoja.

Tehtävä

Anaheim yliopisto perustettiin ainutlaatuisena, innovatiivista ja kestävää korkeakoulun oppimisen vastaamaan koulutustarpeisiin monipuolinen ja maailmanlaajuinen ylioppilaskunnassa läpi opetusohjelmia korkealaatuisia. Omistettu oppilaskeskeisestä filosofian, Anaheim yliopisto tekee korkeakoulutuksen saatavilla opiskelijoihin maailmanlaajuisesti sekä verkossa kampuksella tutkimuksessa.

Anaheim yliopisto Tavoitteet

Hyödyntämällä mahdollisuuksia kautta uusin teknologiset innovaatiot, Anaheim yliopisto on suunniteltu globaali instituutio, jolla on monikulttuurinen näkökulma ohjelmia, joilla tarpeisiin monipuolinen opiskelijoista. Tämän saavuttamiseksi, Anaheim yliopistossa on seuraavat tavoitteet:

 • Huippuosaamista akateemisen opetuksen kautta ohjausta ja asiantuntemusta omistettu tiedekunnan
 • Hyödyntäminen uusien ja luotettavia tekniikoita
 • Käyttöönotto teknologiaan perustuvia oppimisresursseihin
 • Kokous koulutustarpeisiin opiskelijoiden tarjoamalla neuvonta ohjelmia ei muutoin niille opiskelijoille, koska pääsy, kustannuksista tai työsuunnitelma
 • Tarjoaminen neuvonta ympäristö, jossa opiskelijat voivat aktiivinen rooli oppimisprosesseineen
 • Tuki akateemisessa ympäristössä, jossa tiedekunnan jäsenet voivat tarjota korkealaatuisia opetusohjelmia
 • Peruskurssi ja ohjelman arviointia ja arvioinnin laadun varmistamiseksi opetussuunnitelman

Sijainnit

 • USA Online

  1240 S. State College Blvd., 92806-5150, USA Online

  Kysymyksiä