Keystone logo
Andong National University

Andong National University

Andong National University

Johdanto

Olemme johtava innovatiivinen yliopisto.

Kansallinen ja kansainvälinen koulutusympäristö muuttuu nopeasti, ja korkeakouluinnovaatioista on tulossa jatkuva haaste. Maailmanluokan innovaatioiden eturintamassa Andong National University on kukoistanut ja ottanut haasteita mahdollisuutena. Kun kohtaamme neljännen teollisen vallankumouksen, pyrimme edistämään koulutusta ja tutkimusta innovaatiokulttuurillamme.

Tavoitteenamme on kasvattaa tulevia johtajia.

Yliopistokoulutuksen perimmäisenä tavoitteena on kasvattaa kykyjä, joita muuttuvassa ajassa tarvitaan. Lahja on ollut monessa muodossa läpi historian myrskyjen, ja niin se tulee olemaan tulevaisuudessa. Kuten on tehty, Andong National University jatkaa tulevaisuuden johtajiensa kehittämistä rehellisesti ja intohimoisesti oppimiseen. Opiskelijamme oppivat olemaan visio, laaja ja syvä, ymmärtämään ja omaksumaan erilaisia arvoja ja johtamaan asiantuntijatietojen luovaa lähentymistä. Olemme siis merkittävä yliopisto, joka vahvistaa opiskelijoiden osaamista ja johtaa globalisaation aikakautta.

Suoritamme tehtävämme kansallisena yliopistona.

Kutsumme kansallisena yliopistona on edistää sekä paikallisten että kansallisten yhteisöjen kehittämistä ja palvella heitä asiantuntevasti. Tehtävämme täyttämiseksi edistämme organisatorisia innovaatioita yliopistojen hallinnon parantamiseksi, luovan koulutuksen helpottamiseksi rakentamalla kansakunnan peruspääomaa ja lisäämällä myös tutkimus- ja teollisuusyhteistyötä alueellisella ja maailmanlaajuisella tasolla räätälöityjen yhteistyöpuitteiden avulla. Toivomme vakiinnuttavanamme itsemme arvostetuksi kansalliseksi yliopistoksi, josta kansakunta, alue ja yliopiston jäsenet ovat kaikki ylpeitä.

Sijainnit

  • Andong

    Andong, Etelä-Korea

    Kysymyksiä