Keystone logo
Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Johdanto

Meistä

Andrzej Frycz Modrzewski Krakovan yliopisto (AFMKU) on täysivaltainen, akkreditoitu, ei-julkinen korkeakoulu, joka kehittyy ennennäkemättömällä vauhdilla. Nyt se on kukoistava ja elinvoimainen akateeminen keskus Puolan toiseksi suurimmassa kaupungissa, Krakovassa, joka tunnetaan poikkeuksellisen rikkaasta, yli 600 vuotta vanhasta akateemisesta perinteestään.

Tarjoamme 7 tiedekunnassa 24 koulutusalaa lähes 9 000 opiskelijalle. Olemme rakentaneet oman huipputeknisen kampuksemme, johon kuuluu yliopiston hallinto, erinomaiset opetustilat, tietokoneluokat, kahvila, kaupat, lääkärin vastaanotto, kuntosali, kirjasto, opiskelijajärjestöt, tv-studio, taidegalleriat, yliopistohotelli ja paljon muuta. Merkittävä edistysaskel, jonka olemme saavuttaneet, näkyy selvästi akateemisen tarjontamme kehityksessä, joka on tapahtunut tämän lyhyen ajanjakson aikana perustamisesta lähtien.
Meillä on oikeus myöntää tohtorin tutkintoja kolmella tieteenalalla ja oikeus myöntää yhteiskuntatieteiden habilitoidun tohtorin tutkinto oikeustieteiden tieteenalalla.

Yliopiston kampus sijaitsee erinomaisella paikalla, ja sinne pääsee helposti rautatie- ja linja-autoasemilta sekä kansainväliseltä lentokentältä. Se sijaitsee kaupungin keskustassa Veikselin rannalla noin kolmen kilometrin päässä metropolin historiallisesta sydämestä - maailmanluokan matkailunähtävyys, Vanhakaupunki, on vain kolmenkymmenen minuutin kävelymatkan päässä tai kymmenen minuutin ajomatkan päässä tiheästi liikennöivällä bussilla tai raitiovaunulla. Supermarketit, ostoskeskus ja elokuvateatteri ovat kaikki kävelymatkan päässä.

Sijainnit

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Kysymyksiä