Keystone logo
Art Center College of Design Master of Fine Arts in Media Design Practices
Art Center College of Design

Master of Fine Arts in Media Design Practices

Santa Barbara, Yhdysvallat

0 Years

Request teaching languages

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Master of Fine Arts in Media Design Practices

Art Centerin jatko-ohjelma Media Design Practices tarjoaa kahden tai kolmen vuoden Master of Fine Arts opetussuunnitelma, joka auttaa kunnianhimoisia suunnittelijoita eri taustoista tulevat suunnittelu johtajia ja tutkijoita nousevilla aloilla. Olemme omistautuneet määrittelemään uusia käytäntöjä suunnittelussa. Meidän valmistuneet ovat valmiita eliniän keksintö.

Visiomme on kouluttaa suunnittelijoita ei maailma sellaisena kuin se on, mutta se on tulossa, on pohdittava, mitä merkitsee käyttää viraston suunnittelijat tehdä maailmasta kuin me ehkä haluamme sen olevan.

Otettava tämä, tarjoamme kaksi kappaletta: Lab ja Field. Jokainen raita, omalla tavallaan, orients suunnittelija kohti tulevaisuuden haasteita ja muuttuva rooli suunnittelun.

Vuonna Lab radalla, opiskelijat työskentelevät studiossa yhteydessä käytetään suunnittelun esittää kysymyksiä soveltavaa ja spekulatiivisten hankkeiden jotka kytkeytyvät uusien viestintäteknologioiden ja kulttuuriset käytännöt. Me siirtyä ongelmanratkaisuun paradigman sijoittaa suunnittelija kuin tutkija erillinen point-of-view, joka käyttää suunnittelun ymmärtää ja sitoutua maailmaan. Olemme nimenomaan valmistautuu median suunnittelijat ottamaan tehokkaimpiin roolit aloilla, jotka ovat tulevaisuuteen suuntautuneita ja joiden vaikutukset ovat kauaskantoisia: tieto-ja viestintätekniikka, ennakointi yksiköitä, teollisuuden t & k, tieteellinen tutkimus labs, viestintävälineitä, tiedon tuottaminen, infrastruktuuri ja politiikka päätöksenteon ja yrittäjyyden tai itsenäisen käytäntöjä.

Kentän radalla, ajaa yhteistyössä Designmatters, opiskelijat työskentelevät reaalimaailman tilanteessa, jossa sosiaaliset kysymykset, median infrastruktuuri ja viestintätekniikka leikkaavat.Kanssa Field Track, otamme etiikkaa, politiikkaa ja käytäntöjä muotoilun valtakunnassa yhteiskunnallisen muutoksen (kuten retoriikka "hyvä"). Meidän opiskelijat kokevat vallan dynamiikka korkea-, matala-, ja no-tech viestinnän sosiaalisessa kontekstissa omakohtaisesti. Me valmistaudumme suunnittelijoita ottamaan aktiivisesti uusien mallien kansainvälistä kehitystä ja kansalaistoiminnan sitoutumista työn kautta yhteisöissä, instituutiot, hallitukset ja yrittäjyyttä. Valmistuneista rakentaa kannattava elinikäiseen suunnitteluperiaatteet, jotka kytkeytyvät suoraan ihmisen kunnossa.

Vuonna 2009 osasto muutti 14000 neliön jalka entinen nopeammat tuulitunneli Art Center South Campus. Dramaattinen asetus edistävät inspiraatiota ja kokeiluihin, tämä avaruussovelluksien talot opiskelijoille työasemat, digitaalinen lab ja tuulitunnelin galleria.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Kuvataidemaisteri mediasuunnittelussa
    • Winter Park, Yhdysvallat
  • MA Uuden median suunnittelu
    • Berlin, Saksa
  • Master of Science in Media Arts ja Technology
    • Rochester, Yhdysvallat