Keystone logo
Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Johdanto

Tämä on AUB.

Paikka muokata ja rakentaa työtäsi; oppia, jakaa, provosoida ja tehdä yhteistyötä.

Miksi AUB?

Yksi kampus. Useita tieteenaloja. Rajattomat mahdollisuudet.

Olemme johtava luovien alojen taideyliopisto. Innovoimme jatkuvasti, teemme yhteistyötä ja muodostamme yhteyden tavoilla, jotka tekevät luovista kyvyistä uraa.

Olemme yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan kauneimmista palkituista luonnonpaikoista, mutta opiskelijat voivat hyödyntää AUB: n opintojen aikana vain kauneutta, rauhaa ja hiljaisuutta. Bournemouthissa on myös yksi Euroopan nopeimmin kasvavista luovista ja digitaalisista keskuksista, ja sen digitaalinen ala tukee yli 7500 digitaalista työpaikkaa ja edistää yli 340 miljoonaa puntaa Ison -Britannian taloudelle.

Ja AUB:ssa se ei ole vain kukoistava digitaalinen ja luova ympäristö, josta valmistut. Uppoudut rikkaaseen taiteelliseen yhteisöön heti alusta alkaen. AUB tuottaa työvalmiita tutkinnon suorittaneita, joilla on erinomainen työkokemus. Portti luoville aloille Isossa-Britanniassa ja sen ulkopuolella.

164876_300x600pxDrawingstudio.jpg
Opiskelijatuki.

Yliopistoon tulo ei edellytä vain tutkintoasi, vaan myös itsesi oppimista. Vaikka luennoitsijasi ovat täällä auttamassa sinua akateemisissa opinnoissa, opiskelijapalvelut ovat täällä huolehtimassa kaikista niistä elämän näkökohdista, joista opit jatkossakin AUB: n aikana.

Tarjoamme lisäapua kaikille sitä tarvitseville. Tarjoamme erilaisia asiantuntijapalveluja opintojesi hallinnan helpottamiseksi.

Lue lisää.

"Minusta tuntui, että voisin olla oma itseni, koska kaikki muut olivat oma itsensä" Nebras Jamali, BA (Hons) näyttelijä, alumni esiintyi BBC:n Our Girlissä.

164873_block3600x200Students.jpg

Älä katso tätä tilaa, hae sitä.

On olemassa useita reittejä, joilla voit hakea jollekin peruskurssistamme olosuhteistasi riippuen.

Jos haet Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai Kanaalisaarilta, sinun on haettava meitä UCAS: n kautta. Jos haet EU: sta tai ulkomailta, UCAS: n kautta haetaan muita vaihtoehtoja, kuten suoraan tai asiamiehen kautta.

Hae ala -asteen tutkintoa nyt.

Maisterin tai jatkotutkinto on tilaisuus rakentaa saavutuksesi ja opiskella edistyneellä tasolla. MA: t syventävät ymmärrystäsi aiheesta; antaa sinulle mahdollisuuden lähestyä kriittisesti työtäsi ja hioa käytäntöäsi.

Hae jatkotutkintoa nyt.

Apurahat ja apurahat.

Tavoitteenamme on monipuolinen opiskelijaympäristö, jolla on Yhdistyneen kuningaskunnan parhaat luovat kyvyt, ja käytettävissä on suuri määrä apurahoja ja apurahoja. Nämä jaetaan kurssin jokaiselle vuodelle, ja ne antavat sinulle taloudellista tukea koko opiskeluaikasi kanssamme.

Lue lisää.

Luova kampus.

Kampuksemme on elävä, hengittävä, akateeminen ympäristö luovuudelle. Siellä saat aikaan ihmeellisiä asioita. Mullistavan arkkitehtuurin taustalla olet samanhenkisten päättäjien ja ajattelijoiden yhteisössä.

Investoimme voimakkaasti tekniikkaan ja tiloihin, jotka antavat sinulle elinikäisen valinnan valitsemallasi alalla, ja haluamme sinun tottuvan todellisessa maailmassa oleviin laitteisiin ja tiloihin. Löydät kaiken tarvitsemasi menestyäksesi taiteessa täällä kampuksella.

Uusi vuonna 2021, AUB Open Day Hub.

Tiedämme, että kaikki eivät pääse avoimien ovien päivään, joten olemme luoneet virtuaalisen keskuksen, joka kokoaa yhteen kaikki tarvitsemasi tiedot milloin tahansa.

Open Day Hubissa voit katsella suoria ja tallennettuja kurssipuheita, keskustella nykyisten opiskelijoiden kanssa, tutustua 360 virtuaalikampuksemme ja paljon muuta. Meillä on kaikki mitä tarvitset päättääksesi, olemmeko yliopisto sinulle.

Rekisteröidy nyt.

164874_block1600x200Campus.jpg

Maailman ensimmäinen esite, joka on rakennettu kokonaan Instagramiin.

Olemme ensimmäistä kertaa julkaisseet uuden esitteen Instagramiin.

Tutustu päätiliimme osoitteessa @aub_prospectus. Sieltä voit tutustua omiin kurssitileihimme, oppaisiimme ja nähdä vastavalmistuneiden tekemiä töitä.

Tutustu esitteeseemme 2022.

Lue lisää verkkosivuiltamme.

Avoimien ovien päivät.

Virtuaaliset avoimien ovien päivät ovat loistava tilaisuus tuntea opiskelu kanssamme mukavasti kotona. Sinulla on mahdollisuus kuulla opiskelijoiltamme ja opettajiltamme, esittää kaikki polttavat kysymyksesi ja selvittää, millaista elämä on #AUBMAKER.

Varaa nyt.

Sijainnit

  • Poole

    Wallisdown, BH12 5HH, Poole

Kysymyksiä