Keystone logo
Athlone Institute of Technology

Athlone Institute of Technology

Athlone Institute of Technology

Johdanto

AIT oppiminen ja opettaminen yksikkö perustettiin 5. joulukuuta, 2006. Yksikkö kuuluu toimivaltaan kirjaaja, tohtori Joseph Ryan. Laite on omistettu tukea ja etenemistä oppimisen ja opetuksen Athlone Institute of Technology. Laite tekemään yhteistyötä edelleen kehittää kulttuuri, joka:

Kunnioittaa ja tukee yksilöllisiä eroja oppijoiden. Kannustaa kehittämään opiskelijan oppimista ympäristöt, joissa eri opiskelijat voivat oppia ja menestyä. Arvot ja palkintoja opetusta. Tukee henkilöstön koulutuksen tutkimuksen. Avustamaan parhaiden käytäntöjen levittämistä korkeakoulutukseen. Kannustaa sellaisten pedagogisten aloitteiden / innovaatioita. Edistää ja tukee tavoitteiden ja toimenpiteiden esitettyjen instituutti strateginen suunnitelma, jotka liittyvät huippuosaamisen ja innovoinnin oppiminen ja opettaminen.

Business School at AIT koostuu kolmesta osastosta: Business Studies, Accounting and Business Computing, ja Hospitality, Matkailu ja vapaa-aika Studies. Kursseja School kattavat monenlaisia ​​alueita kirjanpito johdon, liiketoiminnan psykologian sosiaalisen median markkinoinnin, matkailun Sport Management ja paljon muuta. Sinulla on mahdollisuus hankkia tietoja, kehittää taitoja ja viljellä asenteet, jotka auttavat sinua täyttämään potentiaalisia ja maksimoida uramahdollisuuksia.

Business on jännittävä, haastava ja dynaaminen alue, joka toimii. Kun ajatellaan, kuinka paljon liiketoiminta vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme, se on helppo nähdä merkitys ja hyöty pätevyys tällä alalla. Menestyminen Business Studies tai liittyvä ohjelma voi olla passi palkitseva ja kiinnostava ura.

Oppimisprosessi sisällä Business School tapahtuu ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus saada nykyaikaisia ​​resursseja, ammattitaitoinen henkilökunta tieto, yhteydet työnantajien ja uusinta teknologiaa. "Tikapuut" tutkintojärjestelmässä voit edetä Higher Certificate läpi arvosanoin kandidaatin tutkinto, ja jatko-opintoihin.

Sijainnit

  • Athlone

    Athlone Institute of Technology, Dublin Road, Athlone

    Ohjelmat

    Kysymyksiä