Keystone logo
Atlantic University College

Atlantic University College

Atlantic University College

Johdanto

Atlantic University College on voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka on erikoistunut digitaalisten taiteiden ja tieteiden alaan ja joka perustettiin vuonna 1983.

eversti Ramón Barquínin ja tohtori Teresa de Dios Unanuen unelmasta. Se aloitti toimintansa Guaynabossa, jossa ei ollut yliopisto -oppilaitosta, vuonna 1984, ja siellä opiskeli 125 opiskelijaa. Se sijaitsee kaupungin keskustassa.

Se on ensimmäinen korkeakoulu, joka perustettiin tähän kuntaan Atlantic College -nimellä ja kehittyi myöhemmin Atlantic Universityksi

College vuonna 2011. Se on saanut Emmy®- ja Telly -palkintoja animaatiotuotannoistaan.

Korkeakouluneuvosto valtuutti sen aloittamaan liitännäisasteen ja ylioppilastutkinnon vuonna 1983, myöhemmin vuonna 2001 se sai luvan tarjota jatko -ohjelmia.

Koulutusmahdollisuuksien kasvaessa Atlantic University College on kasvanut heidän mukanaan ja tarjoaa opiskelijoilleen henkilökohtaisen affektiivisen ympäristön, jonka avulla he voivat myös kehittyä kokonaisvaltaisesti yksilöinä. Se on tietoinen sitoutumisestaan tarjota koulutusta, joka kannustaa huippuosaamiseen kaikilla sen opetusalueilla digitaalisen taiteen ja tieteen alalla, jolla se on menestyksekkäästi sijoittanut itsensä ja kaikilla muilla kehittyvillä markkinoilla maassamme ja sen ulkopuolella. maa.

Akateeminen tarjonta on institutionaalisen filosofian mukainen, joka perustuu kaikkien ihmisten saavutettavuuden periaatteisiin ja sopeutumiskykyyn yhteisön tarpeisiin ja sopusoinnussa yhteisön kilpailukykyisen yksilön tarvitseman humanistisen, tieteellisen ja teknologisen tiedon vaatimusten kanssa. maailmanlaajuisesti, digitaalisen taiteen ja tieteen sisällä.

Toimielimen saamat varat ovat mahdollistaneet 28 korkean teknologian laboratorion kehittämisen osallistumaan sen tarjoamaan akateemiseen tarjoukseen ja tukemaan opetus- ja oppimisprosessia institutionaalisen tehtävänsä mukaisesti.

Sijainnit

  • Guaynabo

    Calle George L Colton,9, 00969, Guaynabo

    Kysymyksiä