Keystone logo
© Jesper Rais, AU-foto
Aarhus University

Aarhus University

Aarhus University

Johdanto

Århusin yliopisto (AU) on maailman johtava tutkimuslaitos, jolla on moderni, dynaaminen ja erittäin kansainvälinen opiskeluympäristö. Yliopistolla on maine akateemisesta huippuosaamisesta, ja se kuuluu maailman 100 parhaan yliopiston joukkoon, viimeksi sijoittuen 78. sijalle vuoden 2023 Shanghain rankingissa. Århusin yliopisto tarjoaa yli 50 englanninkielistä kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmaa, ja sillä on vilkas kansainvälinen yhteisö. AU:n opiskelijoista 12 prosenttia on kansainvälisiä, ja he edustavat yli 120 eri maata. Pääkampus sijaitsee Århusin kaupungissa Tanskassa (Skandinavia). Århus on Tanskan toiseksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee itärannikolla, jossa on kauniita rantoja ja luonnonmaisemia. Tanska on ihana ja turvallinen maa, jossa kaikki puhuvat englantia.

Tärkeimmät syyt valita Aarhusin yliopisto

Århusin yliopisto on dynaaminen, moderni ja erittäin kansainvälinen yliopisto. Perustamisestaan vuonna 1928 lähtien siitä on kasvanut johtava julkinen yliopisto, jolla on kansainvälistä vaikutusta ja joka ulottuu koko tutkimusspektriin. Aarhus on loistava paikka opiskella ja loistava paikka työskennellä. Tässä muutamia tärkeimpiä syitä tulla meille töihin tai opiskelemaan.

Tanska on hyvä paikka asua

Tanskan mainitaan yleisesti olevan yksi maailman asuinkelpoisimmista paikoista monista eri syistä. OECD:n mukaan Tanskassa on maailman korkein tulotason tasa-arvo. Lisäksi Tanska mainitaan laajalti yhtenä maailman elinkelpoisimmista paikoista. Korruption avoimuusindeksin perusteella Tanska on maailman vähiten korruptoitunut maa. Yleinen luottamus on korkealla tasolla ja rikollisuus vähäistä.

Olemme aina täällä sinua varten

AU tarjoaa kaiken käytännön tuen ja opastuksen, jota tarvitset tunteaksesi olosi kotoisaksi täällä. Kansainvälinen keskus tarjoaa opiskelijoille täydellisen perehdytys- ja esittelyohjelman sekä ammattitaitoista ja ystävällistä tukea ja opastusta koko opiskeluaikasi ajan.

Aarhusin yliopisto tarjoaa tutkijoille ja tohtoriopiskelijoille monenlaisia palveluja, jotta siirtyminen yliopistoon olisi mahdollisimman sujuvaa. IAS (International Academic Staff) auttaa ulkomaisia tutkijoita ja tohtoriopiskelijoita kaikissa käytännön asioissa, kuten viisumeissa, oleskelu- ja työluvissa, asumispalveluissa, lastenhoidossa jne.

Tärkeimmät syyt opiskella Århusissa

Opettajamme ovat maailmanluokan luennoitsijoita

AU:ssa aktiiviset tutkijat opettavat kursseja epämuodollisessa ja innostavassa ilmapiirissä. Kaikki tutkinto-ohjelmat perustuvat uusimpaan tutkimukseen, ja niihin sovelletaan tiukkaa laadunvarmistusohjelmaa, jolla varmistetaan, että ne täyttävät korkeimmat maailmanlaajuiset laatuvaatimukset.

Tarjoamme kilpailukykyisiä lukukausimaksuja

EU:n, ETA:n ja Sveitsin kansalaisille opinnot ovat ilmaisia. Muiden opiskelijoiden lukukausimaksut vaihtelevat 8 000 eurosta 15 300 euroon vuodessa.

Englanti on toinen kielemme

AU tarjoaa yli 50 englanninkielistä kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmaa. Kaikki tohtoriohjelmat ovat englanninkielisiä. Tanskalaiset sijoittuivat äskettäin maailman parhaiden englantia äidinkielenään puhumattomien joukossa vuosittaisen englannin kielen taitoa mittaavan indeksin (EPI) mukaan, joten kansainvälisten opiskelijoiden on helppo tuntea olonsa kotoisaksi Tanskassa heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Opiskelijakuntamme on monimuotoinen ja erittäin kansainvälinen

Noin 12 prosenttia AU:n 36 500 opiskelijasta on ulkomaalaisia - yli 120 maasta.

Tanska tarjoaa houkuttelevan vihreän kortin järjestelmän

Kansainvälisille korkeakouluopiskelijoille Tanskassa myönnettävä oleskelulupa on voimassa vielä kuusi kuukautta tutkinnon suorittamisen jälkeen, mikä antaa valmistuneille aikaa etsiä työtä Tanskassa.

AU maailmanlistalla

Useissa kansainvälisesti tunnustetuissa maailmanlaajuisissa rankingeissa arvioidaan maailman yliopistoja suhteessa toisiinsa. Århusin yliopisto on useissa näistä rankingeista maailman 100 ja 150 parhaan yliopiston joukossa - yli 17 000 yliopiston joukossa maailmassa - ja kuuluu EU:n 25 parhaan yliopiston joukkoon.

Kampuksen ominaisuudet

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Aarhus

   Aarhus University Nordre Ringgade 1 , 8000, Aarhus

  • Ghent

   Ghent, Belgia

  Kysymyksiä