Keystone logo
AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Johdanto

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Miksi AUM?

Maltan amerikkalainen yliopisto (AUM) on amerikkalaistyylinen yliopisto, joka on omistettu korkea-asteen koulutukselle ja tutkimukselle kansainväliselle yhteisölle korkeimmalla tasolla. Koulutusohjelmat, tutkimustoiminta ja palvelu yhteisölle muuttavat elämää ja palvelevat yhteiskuntaa kouluttamalla eettisesti asiantuntevia kansalaisia, luomalla tietoa ja hyödyntämällä tietoa globaalissa ympäristössä.

AUM kouluttaa monipuolisen opiskelijakunnan tulemaan eettisesti vastuullisiksi maailmankansalaisiksi, kriittisiksi ajattelijoiksi ja tulevaisuuden johtajiksi akateemisesti haastavassa oppimisympäristössä. Se pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja parantamaan opetuksen, tutkimuksen, julkisten palvelujen ja talouskehityksen laatua.

Tapa, jolla AUM toimittaa koulutusohjelmat, muodostaa ratkaisevan rakennuspalikan identiteettinsä perustalle. Jokainen ohjelma ohjaa opiskelijoita rakentamaan tietonsa alusta alkaen ja jäsentämään tietoa johdonmukaisella ja vakuuttavalla tavalla. Se vie opiskelijat aina perusperiaatteista käytännön harjoitteluun uusimpien alansa kannalta merkityksellisten teollisuusteknologioiden kanssa.

Miksi opiskella Maltalla?

Välimeren keskustassa, Euroopan ja Pohjois-Afrikan välissä sijaitseva Malta on Euroopan unionin pienin jäsenvaltio. 7 000-vuotisesta historiastaan ja 300 päivän auringonpaisteestaan kuuluisa Malta on noussut yhdeksi euroalueen merkittävimmistä menestystarinoista. Se on tunnustettu yritysmyönteisestä asenteestaan, huipputeknisestä infrastruktuuristaan ja vaatimattomista liiketoimintakustannuksistaan, ja siitä on tullut kasvuhakuisten yrittäjien ja monikansallisten yritysten suosikkimaa.

137231_16x4.5Opiskelijakuva3.jpg

Akkreditointi

Maltan amerikkalainen yliopisto (AUM) yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet akateemisten standardien ja akkreditoinnin suhteen. Kaikki ohjelmat on suunnitellut ammatillinen tiedekuntalautakunta siten, että ne noudattavat amerikkalaisia koulutusstandardeja korkea-asteen tasolla. Jokainen tutkinto on saanut akkreditoinnin Maltan kansallisen jatko- ja korkeakoulutuskomission (NCFHE) tarkastuksen jälkeen. Tämä puolestaan tarkoittaa, että kaikki AUM: n tarjoamat tutkinnot tunnustetaan myös täysin kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella. Tapa, jolla toimitamme tutkinto-ohjelmamme, muodostaa ratkaisevan perustan identiteetillemme AUM: ssä. Amerikkalaistyylinen koulutus yhdistettynä eurooppalaiseen ympäristöön ja monikulttuuriseen opiskelijakuntaan tarjoaa täydellisen ympäristön ja lisäarvoa oppimisellesi.

Meidän ohjelmamme

Perustutkinto-ohjelmat

Halusitpa sitten perustaa innovatiivisen ja taloudellisesti menestyvän startupin, suunnitella seuraavan sukupolven videopelejä tai suunnitella futuristisen kaupungin ulkoasun, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tarjoamme 10 perustutkinto-ohjelmaa:

 • B.S. liiketaloudessa
 • B.S. liike-elämässä ja rahoituksessa
 • B.S. kirjanpidossa
 • B.S. pelinkehityksessä
 • B.S. elektroniikka- ja tietoliikennetekniikassa
 • B.S. tuotantotaloudessa
 • B.S. konetekniikassa
 • B.S. rakennustekniikassa
 • B.A. graafisessa suunnittelussa ja animaatiossa
 • B.A. kiinan kielessä ja kulttuurissa

Jatko-ohjelmat

Valitse kolmesta jatko-ohjelmastamme liiketalouden ja tekniikan aloilla. Opetussuunnitelmassa käsitellään monia nykyaikaisia ja kiireellisiä kysymyksiä, ja teoria ja käytäntö ansaitsevat yhtä paljon huomiota. Maailman johtavien yliopistojen kokeneiden tiedekuntien valvoma ohjelma täyttää korkeimmat kansainväliset standardit.

Tarjoamme kolme jatko-ohjelmaa:

 • Kauppatieteiden maisteri
 • M.S. in Engineering Management
 • Kyberturvallisuuden maisteri

Englanti akateemisiin tarkoituksiin -ohjelma

Maltan amerikkalaisen yliopiston EAP-ohjelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita, jotka täyttävät kaikki pääsyvaatimukset kielitaitoa lukuun ottamatta ja joiden on parannettava englannin kielen taitojaan aloittaakseen tutkinto-ohjelmansa. Tämä ohjelma auttaa opiskelijoita parantamaan taitojaan kuuntelussa, puhumisessa, lukemisessa ja kirjoittamisessa auttaakseen heitä menestymään, kun he aloittavat tutkinnon.

137232_16x4.5Opiskelijakuva2.jpg

Apurahat

Maltan ja EU:n apuraha

AUM tarjoaa täysiä apurahoja perustutkintoa suorittaville hakijoille, jotka ovat Maltan tai EU: n kansalaisia, jotka ovat asuneet Maltalla viimeisten 5 vuoden ajan. Hakijoiden on täytettävä pääsyhakemuksensa, jotta heidät voidaan ottaa huomioon.

Opiskelijaelämä AUM:ssa

Älä mene vain uniin - ota siitä kaikki irti. AUM:ssa kannustamme opiskelijoitamme osallistumaan pitkään listaan yliopiston sponsoroimia aktiviteetteja. Rantaretkistä saaren laajuisiin kulttuuriretkiin olemme omistautuneet varmistamaan, että opiskelijoillamme on runsaasti mahdollisuuksia hauskanpitoon. Tavoitteenamme ei ole vain positiivinen luokkahuonekokemus, vaan myös runsaasti mahdollisuuksia kehittää pitkäaikaisia ystävyyssuhteita.

Meidän kampus

AUM sijaitsee Bormlassa, joka tunnetaan myös nimellä Cospicua, yksi Maltan ikonisista kolmesta kaupungista. Alueella on runsaasti kulttuuria, monipuolista historiaa sekä ravintoloita ja kahviloita kauniin rannan rannalla. Kampustamme, jonka alun perin suunnitteli William Scamp, käytettiin toisen maailmansodan aikana brittiläisenä laivastotukikohtana. Tänä aikana voimakkaasti pommitettu rakennus jätettiin raunioiksi monien vuosien ajan. Restaurointiprosessi sisälsi pyrkimyksiä säilyttää esineiden historiallinen säilyttäminen rakennuksessa.

137233_16x4.5Opiskelijakuva1.jpg

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Cospicua

  Cospicua, Malta

Kysymyksiä