
Diplomi-insinööri Advanced Mechanical Engineeringissa
Cospicua, Malta
KESTO
18 up to 36 Months
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen, Osa-aikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Sep 2025
LUKUKAUSIMAKSUT
EUR 3 500 / per semester *
OPISKELUMUOTO
Sekoitettu, Kampuksella
* sekä kertaluonteinen sisäänpääsymaksu: 1500 euroa + rekisteröintimaksu: 400 euroa vuodessa + toimintamaksu: 200 euroa vuodessa.
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Kehittyneen konetekniikan maisteriohjelma perustuu kandidaattitasolla hankittuihin tietoihin, ymmärrykseen ja taitoihin, ja sen tavoitteena on laajentaa opiskelijoiden näköaloja ja antaa heille mahdollisuus kehittyä johtaviksi insinööreiksi, jotka pystyvät vastaamaan nykypäivän teollisuuden tai potentiaalisten tutkijoiden vaatimuksiin.
Ohjelmaan sisältyy myös suunnattu tutkimus- ja/tai suunnittelukokonaisuus, joka muodostuu kahdesta toisiinsa liittyvästä moduulista (MSc Thesis I ja MSc Thesis II), joissa opiskelijat tutustuvat alan nykyaikaisiin suuntauksiin ja kehitykseen ja joiden tarkoituksena on lujittaa ja vahvistaa heidän tutkimus- ja innovaatiovalmiuksiaan ja muita niihin liittyviä taitojaan. Vaikka näissä kahdessa moduulissa käsitellään yhtä hankeongelmaa, ne on rakennettu siten, että ne kestävät kaksi lukukautta, mikä helpottaa niiden hallinnointia ja valvontaa.
Lisäksi on korostettava, että ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille monia viestintä- ja arviointitaitoja. Tämä näkyy moduuleissa, joihin sisältyy projekti- tai tutkimuskomponentteja. Monissa moduuleissa opiskelijoiden on kommunikoitava eri tavoin, kuten kirjoittamalla raportteja ja papereita, pitämällä esityksiä, työskentelemällä ryhmässä, vastaamalla kysymyksiin ja osallistumalla keskusteluihin. Ryhmätyöskentelyä sisältävien osioiden avulla opiskelijat kehittävät johtamistaitojaan ja joutuvat käyttämään kriittistä ajattelua ja arvostelukykyä.
Ohjelman tiedot
- Ohjelman pituus: 18 kuukautta. Täysipäiväinen (kasvokkain tapahtuva, sekamuotoinen), 36 kuukautta. Osa-aikainen.
- Tutkintoon vaadittavat opintopisteet: 45 US-opintopistettä / 90 ECTS-opintopistettä.
- Tutkinnon suorittamiseen tarvittava GPA: 2,0 tai uudempi
Kurssin yleiset tavoitteet
Tämä maisteriohjelma on suunnattu hakijoille, joilla on ensimmäinen tutkinto konetekniikassa tai muulla siihen liittyvällä alalla ja jotka haluavat edetä urallaan uusille erikoistuneille tekniikan ja teknologian aloille. Se on suunnattu niille, jotka haluavat hankkia kehittyneitä tietoja ja taitoja suunnittelusta, innovoinnista ja kriittisestä ajattelusta. Sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristöön vaikuttavat tekijät otetaan huomioon, jotta saadaan tietoa uusista insinöörityön lähestymistavoista, joissa otetaan huomioon kestävyys-, turvallisuus- ja laatuperusteet. Lisäksi tämä maisteriohjelma on hyvä lähtökohta hakijoille, jotka haluavat ryhtyä tutkimus- ja kehitystyöhön joko korkeakouluissa tai teollisuudessa. Lisäksi ohjelma voi olla houkutteleva opiskelijoille, jotka haluavat liittyä uusille nouseville aloille, jotka edellyttävät vankkaa teknistä taustaa, vahvoja analyyttisiä taitoja, laskutaitoa ja yhdistettyä ajattelua, kuten rahoitusala, ennustaminen, hankearviointi, konsultointi jne.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Moduulin/yksikön nimi
- ENR511: Tutkimusmetodologia
- MEE512: Edistyksellinen materiaalimekaniikka
- MEE513: Thermo-Fluidsin nykyaikaisia aiheita
- MEE514: Pyörivät koneet
- ENR521: Diplomityö I
- ENR522: Tekniset seminaarit
- MEE521: Computational Fluid Dynamics
- MEE522: äärellisten elementtien analyysi
- MEE523: Modernit moottoritekniikat
- MEE524: Kokeelliset tekniikat konetekniikassa
- ENR531: Diplomityö II
- ENR532: Käyttöturvallisuus tekniikassa
- ENR533: Kestävä kehitys ja suunnittelu
- MEE531: LVI
- MEE532: Robotiikka ja automaatio
- MEE533: Komposiittimateriaalien mekaniikka
Ohjelman tulos
Oppimistavoitteet
MSc-ohjelman onnistuneesti suoritettuaan opiskelija pystyy:
- Suunnittele monimutkaisia lämpö- ja mekaanisia järjestelmiä tai komponentteja.
- Suunnittele, rakenna, instrumentoi ja suorita kokeita ja analysoi niiden tuloksia.
- Käytä tutkimusmenetelmiä ja tee tutkimusta konetekniikan osaamisen edistämiseksi ja kehittämiseksi.
- Käytä teknistä ja teoreettista osaamista menestyäksesi insinööriuralla.
- Ratkaise edistyneitä teknisiä ongelmia ja analysoi ja ratkaise monimutkaisia tilanteita.
- Käytä kehittyneitä laskennallisia tekniikoita koneenrakennusongelmien ratkaisemiseen.
- Harjoittele ammattimaista konetekniikkaa ja selviä sen ammatillisiin haasteisiin ja vaatimuksiin.
- Käytä elinikäisen oppimisen käsitteitä.
Osaamisen oppimistulokset
MSc-ohjelman onnistuneesti suoritettuaan opiskelija pystyy:
- Hallitse monimutkaisia lämpö- ja mekaanisia asennuksia.
- Johda ryhmiä ja ohjaa ihmisiä suorittamaan suunnittelutehtäviä.
- Neuvoja laitteiden ja järjestelmien valinnassa.
- Optimoi järjestelmän suorituskyky ja varmista turvallinen ja kestävä toiminta.
- Ajattele laatikon ulkopuolella ja keksi ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin, olivatpa ne sitten teknisiä tai resursseja.
- Kommunikoi ideoista ja käsitteistä eri medioiden ja modaliteettien avulla
- Noudata tarvittavia standardeja, olivatpa ne sitten laillisia, ympäristöön tai terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä.
Ohjelman lukukausimaksu
Ohjelman tarjonta
Ehdotettu MSc-ohjelma Advanced Mechanical Engineeringissa käyttää tasapainoista opetus- ja oppimismenetelmien yhdistelmää varmistaakseen, että sen oppimistulokset toteutuvat optimaalisesti. Nämä sisältävät:
- Muodolliset luennot
- Kutsutut luennot teollisuuden henkilöiltä
- Oppaat
- Valvotut laboratoriokokeet
- Tietokonesimulaatiosovellukset
- Ohjattuja käytännön työpajaharjoituksia
- Käytännön projekteja ja itsenäistä tutkimusta
- Teollisuusvierailut
- Videoesitykset muodollisissa kasvokkain luettavissa jne.
Asianmukaisia toimitustyökaluja käytetään kuhunkin tapaan.
Verkko-ohjelmassa opetus tapahtuu online-kokous/luento-ohjelmiston kautta reaaliaikaisten luentojen pitämiseksi.
VLE:tä käytetään asynkronisen oppimisen toimittamiseen, jonka avulla opiskelijat voivat saavuttaa oppimissisältöä (esim. PDF-tiedostoja, e-kirjoja, videoita jne.) silloin, kun se on heille sopivin aika.
Tiedekunta toimittaa online-videoluentoja, jotka ovat sisällöltään identtisiä kasvokkain tapahtuvien luokkien kanssa. Opetusvideoista tykätään AUM-kirjaston kautta lisensoiduista akateemisista resursseista (esim. Business Source Complete ja muut tietokannat). Tarvittaessa tiedekunta voi käyttää luennoille myös tiettyjä VOD-tiedostoja, kuten Netflixiä tai Apple TV:tä.
Akateemisen tuen osalta VLE- ja SIS-järjestelmät ovat tärkeimmät viestintäkanavat opiskelija-tuutorin osallistumiselle. Tekninen tuki -lippujärjestelmä - on saatavilla 24/7 molemmilla alustoilla.
Pedagoginen lähestymistapamme pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen ymmärryksen johtamisesta, suunnittelutoiminnasta ja teknologiasta, joka auttaa valmistuneita tulemaan teknologiajohtajiksi joko johto- tai insinööritehtävissä. Vaikka ohjelma tarjoaa erilaisia kursseja, kaikki kurssit noudattavat samanlaista opetus- ja oppimisfilosofiaa. Se perustuu uusimpiin verkko-, kasvokkain- ja sekoitettuihin oppimistekniikoihin, ja siinä yhdistyvät digitaaliset tekniikat ja työkalut omaan tahtiin oppimiseen reaaliaikaisiin virtuaalisiin istuntoihin parhaan oppimiskokemuksen tarjoamiseksi.
Opetusmenetelmiä ovat:
- Yksilöllinen opetus: Korkean joustavuuden ja digitaalisen suuntautumisen ansiosta ohjelmaa voidaan mukauttaa opiskelijoiden yksilöllisten kykyjen sekä akateemisen ja ammatillisen taustan mukaan, mikä mahdollistaa myös työn ja opiskelun yhdistämisen.
- Käytännön kokemusopetus: Useimmilla kursseilla sinulla on mahdollisuus työskennellä todellisten johtamisen tai teknisten haasteiden parissa, jolloin voit soveltaa kursseilla saatuja tietoja ja saada käytännön kokemusta.
- Oppijakeskeinen opetus: Kaikki kurssit perustuvat oppijakeskeiseen lähestymistapaan, jossa painotetaan motivoivaa oppimista. Tämän takaa vilkas vuorovaikutus luennoitsijoiden ja osallistujien välillä ammattimaisten luentovideoiden, säännöllisten online-istuntojen ja keskustelupalstojen avulla. Tapauskeskusteluja, ryhmäesityksiä, keskusteluja tai virtuaalisia laboratorioistuntoja järjestetään.
- Tieteidenvälinen opetus: Useimmat kurssit keskittyvät johtamisen, teknologian ja toimintojen risteyskohtiin, mikä auttaa lähestymään todellisia haasteita eri näkökulmista ja kehittämään todella monitieteistä ajattelutapaa.
- Kulttuurienvälinen tiimityö: Useimmat kurssit tarjoavat ryhmätyöskentelyä ryhmäprojekteissa, joissa oppijat voivat ratkaista ryhmätyöhnologisia haasteita kulttuurisesti monimuotoisissa ryhmissä.