Keystone logo
American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

Johdanto

Tehtävä

American University of Ras Al Khaimah (AURAK) on itsenäinen, julkinen, valtion omistama, voittoa, yhteiskoulun laitos, joka tarjoaa ja jatko astetta. AURAK on korkeakoulun joka tarjoaa kattavan opetusohjelmia perustuu Pohjois-Amerikan malli ja kulttuurisia piirteitä Persianlahden alueella. Sen suorittaville ohjelmia yhdistämään voimakas perustiedot pääaineen laaja yleissivistys, ja sen jatko-ohjelmia valmistaa opiskelijoita vaatimuksiin työelämä.

AURAK on sitoutunut korkeimpia opetuksen, tutkimuksen, etiikan ja yhdyskuntapalvelua, ja sen valmistuneet ovat valmiita olla perillä, harkittuja, luova ja vastuullinen yksilöitä.

Visio

American University of Ras Al Khaimah on johtava korkeakoulun kautta vaikutusta sen koulutuksen ja tutkimuksen alueeseen.

Strategiset tavoitteet

Kehitetään innovatiivisia, haastava ja laadukkaita opetusohjelmia, jotka ovat merkityksellisiä, tarve- ja aseta University kärjessä opetuksen Arabiemiirikuntien ja alueen.

Rakenna opiskelijakeskeisen oppimisympäristö, joka edistää kehittynyt kriittistä ajattelua, edistää luovuutta, ja juurruttaa sitoutumista elinikäiseen oppimiseen.

Luoda ympäristö, joka arvostaa monimuotoisuutta, edistää kulttuurien ymmärtämistä ja edistää kansalaisvaikuttamista vastuu.

Säilytetään opiskelijaelämä ohjelma, joka keskittyy oppilaiden tarpeisiin: joka tekee ne pystyvät mukautumaan ammatillisesti monikulttuuriseen, maailmanlaajuinen ympäristöissä, ja vastuu siirtyy kansalaisten.

Tukea ja edistää henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä tiedekunnan ja henkilökunnan hyödyntää kykyjään ja osallistumaan operaatioon yliopiston.

Luodaan yhteyksiä ja yhteyksissä alueellisten ja kansainvälisten yritysten ja oppilaitosten täyttämään molempia osapuolia hyödyttävää tarpeisiin ja uusia suuntauksia.

Kehittää kykyä edistää tiedon ja luoda kestäviä ympäristöjä asianmukaisilla tutkimukseen, joka palvelee emiirikunta Ras Al Khaimah, suurempi alue, ja maailma.

Kehittää ja ylläpitää laadunvarmistuksen ja toimielinten tehokkuudella, joka kytkeytyy yliopistossa käynnissä, integroitu, toimielimen laajuisen, tutkimukseen perustuvaa toimintaa, joka johtaa parantamiseen institutionaalisten laadun ja osoittavat tehokasta toteuttamista yliopiston missio kautta strategisia tavoitteita.

Edistävät dynaamista ammatillista kehitystä asiakkaille ja yhdyskuntapalvelu tarpeisiin yritysten, hallinnon ja koulujen sisällä Ras Al Khaimah ja Emirati yhteisöä.

Arvot

Ihmiset

Voit luoda opiskelija oppimisympäristö, joka kehittää sosiaalisen ja kulttuurisen ymmärrystä yksilöllistä kasvua ja huolenpitoa muita; rakentaa taitoja itsenäisyyden, itseohjautuvuutta, kriittistä ja harkitsevaa ajattelua, innovointia ja yrittäjyyttä; rekrytoida laadukkaita opettajat ja henkilökunta hyödyntämällä ja tunnustaa heidän panoksensa.

Laatu

Tarjoamaan korkealaatuisia akateeminen ja ammatillinen ohjelmia, jotka rakentaa hallintaa ja sitoutumista elinikäiseen oppimiseen.

Scholarship ja Research

Edistää osaamista löytö, levittämistä ja soveltamista.

Cultural Aitous Toimia keskuksena kulttuurisen vuoropuhelun ja ymmärryksen, edistämällä kulttuuriperintöä, ja yhteisönä voimavarana kielen kehitykseen.

sitoumus

Jotta opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan edistää ratkaisua paikallisten, alueellisten ja maailmanlaajuisten ongelmien käsittelyssä ja tarjoavat mahdollisuuksia osallistua yhteisön kanssa; ylläpitää kumppanuuksia koulujen, korkeakoulujen, paikallisten ja alueellisten hallitusten, yritysten ja teollisuuden.

Parantaminen ja tuottavuus

Hakemaan jatkuvan parantamisen kautta heijastus, arviointi, ja laadun parantamiseen, asettamalla ja palkitsevaa korkeat vaatimukset, ja aktiivisuuteen, tehokas ja tehokas puitteissa laadukkaita.

Akateeminen vapaus

Luoda ympäristö on avoin, kriittisen ajattelun, kysely, ja ajatustenvaihto, suvaitseva erilaisia ​​näkemyksiä ja uskomuksia.

Eheys

Jos haluat säilyttää korkeimpia eheyden ja istuttaa näitä standardeja niin tärkeä arvo ylläpitämisessä ihmiskunnan.

Yritteliäs

Arvostamaan innovaation ja yrittäjyyden opetuksen, tutkimuksen, palvelu, ja muita yrityksiä.

Globaali

Edistää monikulttuurista ymmärtämystä, tietämystä ja kansalaisuus edistää maailmanrauhaa ja hyvinvoinnin kestävän tulevaisuuden.

Kysymyksiä