Keystone logo
Aarhus University School of Business and Social Sciences

Aarhus University School of Business and Social Sciences

Aarhus University School of Business and Social Sciences

Johdanto

Aarhusin yliopiston kauppakorkeakoulu ja yhteiskuntatieteiden laitos

Kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden tiedekunta on laaja kauppakorkeakoulu ja yksi Århusin yliopiston neljästä akateemisesta tiedekunnasta. Koululla on arvostettu AACSB- ja EQUIS-akkreditointi.

Kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu kuuluu Euroopan suurimpiin kauppakorkeakouluihin, sillä siellä opiskelee noin 14 000 kokopäiväistä opiskelijaa, useita tuhansia osa-aikaisia opiskelijoita, lähes 300 tohtoriopiskelijaa ja yli 500 tiedekunnan jäsentä. Lisäksi se on Tanskan suurin yliopistotason kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden yksikkö, jolla on laaja akateeminen perusta, joka kattaa sekä perinteiset kauppatieteet että yhteiskuntatieteet.

Koulun tarjoamiin tutkimukseen perustuviin opinto-ohjelmiin kuuluu muun muassa erittäin tunnustettuja ohjelmia, kuten taloustieteen ja johtamisen maisteriohjelma, taloustieteen ja liiketalouden maisteriohjelma ja oikeustieteen maisteriohjelma. Lisäksi kaikki koulun akateemiset osastot ovat kansainvälisesti tunnustettuja koulutus- ja tutkimustoiminnan laadusta.

Talousnobelisti Dale T. Mortensen on toiminut taloustieteen laitoksella osa-aikaisena (40 %) viiden viime vuoden ajan ja jatkaa sitä seuraavien viiden vuoden ajan. Loppuosa hänen työstään tutkijana ja luennoitsijana on Northwesternin yliopistossa Yhdysvalloissa.

Koulussa toimii myös suuri määrä kansainvälisesti tunnustettuja tutkimuskeskuksia.

Svend Hylleberg on Kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulun dekaani.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Aalborg

  Aarhus University campus Nordre Ringgade 1 , 8000, Aalborg

  • Aalborg

   Fuglesangs Allé 4, 8210, Aalborg

   • Aalborg

    Birk Centerpark 15 P.O. Box 1028, 7400, Aalborg

    Ohjelmat

     Laitos tarjoaa myös:

     Kysymyksiä