Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Johdanto

Dean Tervetuloa

CAS Dean Peter Starr

College of Arts and Sciences at American University tarjoaa sinulle haastavan taiteet koulutuksen sisällä elinvoimainen ja monipuolinen yhteisö opiskelijoiden kaikissa 50 osavaltiossa ja 150 maassa. College of Arts and Sciences tiedekunnan sisältää kansallisesti ja kansainvälisesti huomattava taiteilijoita, tutkijoita ja opettajia sitoutunut innovatiivisia lähestymistapoja opetusta sekä huippuosaamista ja luovuuden eri aloilla. Joka vuosi, maailman johtajat, merkittäviä tutkijoita muiden toimielinten, ja tunnettuja toimijoita omalla alallaan tullut kampuksen kannustaa avointa keskustelua ajankohtaisista asioista ja esitellä opiskelijoita uusinta kehitystä omalla alallaan.

Valitset sitten perustettu suorittaville suuria tai alan opiskeluun tai suunnitella oman monitieteinen tutkinto, voit harjoittaa vahvan henkisen tutkimus luokkahuoneessa. Voit hyötyvät monenlaisia ​​harjoittelupaikkoja ja palvelutehtäviä taiteen, koulutuksen, humanististen, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden Washington DC: ssä, ja on mahdollisuus-yksin tai yhteistyössä jäsen tiedekunnan-to osallistumaan tutkimukseen ja luovaa toimintaa sekä monet klubit, opiskelija toimintaa, ja palvelu järjestöjen AU kampuksella.

Kokemuksesi ulkopuolella luokkahuoneen luo laaja näkemys ja ymmärtäminen sinun tulee menestyä tulevaa uraa ja tulla koulutettuja ja vastuullinen maailman kansalaisena.

Missio & Faktat

College of Arts and Sciences on omistettu opetuksen, stipendi, taiteen, ja palvelua paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä.

College tarjoaa runsaasti opetusta taiteet ja tieteet kaikkien amerikkalaisten yliopiston opiskelijat, joka tarjoaa haastava opinto-ohjelmiin sen ja jatko suurten yhtiöiden; ja edistää erinomainen tutkimus, käytäntö, ja luova toiminta.

College on sitoutunut ydin tarkoitetaan vapaan sivistystyön: edistää vapaata ja rationaalinen diskurssi, edistää ymmärrystä monimuotoisuuden inhimillisen kokemuksen, joka tarjoaa kriittisen henkisten kykyjen tarvitaan navigoida nopeasti muuttuvassa maailmassa, ja integroimalla tietoa yli tieteenalojen.

historia

Maailmantalouden näkymät, käytännön idealismi, intohimo julkisen palvelun: Ne ovat osa American University tänään, ja he olivat ilmassa vuonna 1893, jolloin AU oli vuokrannut kongressissa. George Washington oli haaveillut "kansallinen yliopisto" kansakunnan pääkaupunki. Mutta se kesti John Fletcher Hurst perustaa yliopisto, joka monin tavoin, edustaa että unelma.

Presidentti Woodrow Wilson virallisesti omistettu yliopiston 27. toukokuuta 1914 ensimmäisen jatko-opiskelijaa. College of Liberal Arts perustettiin vuonna 1925, ja ensimmäinen 75 opiskelijaa myönsi, että lasku.

Kautta historian American University, College of Arts and Sciences on muuttanut nimensä useita kertoja. Aluksi tunnetaan "College of Liberal Arts," nimi muutettiin "College of Arts and Sciences" vuonna 1939. Lyhyeksi ajaksi se tunnettiin yksinkertaisesti "Opiskelijakirjasto kollegio", kunnes nimi muutettiin takaisin "College of Arts and Sciences" vuonna 1956.

Suurin oppilaitoksessa American University, College of Arts and Sciences on tällä hetkellä 2931 opiskelijaa, 339 kokopäiväistä tiedekunnan, ja yli 150 astetta tarjotaan. Kun kollegio on jatkuvasti kasvussa, sitoutunut edistämään vapaata ja rationaalinen diskurssi, edistää ymmärrystä monimuotoisuuden inhimillisen kokemuksen, joka tarjoaa kriittisen henkisten kykyjen tarvitaan navigoida nopeasti muuttuvassa maailmassa, ja integroimalla tietoa yli tieteenalojen koskaan muutu.

Sijainnit

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, NW, , 20016, Washington

Kysymyksiä