Keystone logo
Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Johdanto

History Azerbaidžanin Architecture and Construction University juontaa juurensa luomisen tasavallan rakennustekniikan tiedekunta vuonna 20-luvulla viime vuosisadalla.

Vuonna 1975 hän antoi määräyksen perustamisesta Azerbaidžan Institute of Civil Engineering. Vuonna 1992 instituutti sai yliopiston aseman ja nimettiin uudelleen Azerbaidžan Architecture and Construction University.

tavoite yliopistomme - koulutus, päteviä ja luottavainen ammattilaisia ​​valmis kilpailemaan alansa.

tällä hetkellä AzUAC - On tieteellinen ja kasvatuksellinen monimutkainen, joka sisältää erilaisia ​​koulutusohjelmia. Siellä toimivat lukion fysiikan ja matematiikan, College of Civil Engineering, sekä 7 suurten tiedekuntien University: arkkitehtuuri, rakennus, rakentaminen, tekniikka, vesihuollon ja viestintäjärjestelmät, liikenne, taloustiede, rakennus-, mekaniikka ja tietotekniikan sekä tiedekuntien koulutuksen ulkomaisille kansalaisia.

Yliopistossa 2-vaiheen koulutusjärjestelmä (bachelor ja master), monissa erikoisuuksia saa tohtorikoulutuskeskuksesta olemassa muita koulutusmuotoja (jatkokursseja, kieli- ja atk-kursseja) virkamiehille, ammattilaisille ja kaikille niille, jotka haluavat saada toisen asteen. Koulutus suoritetaan Azerbaidžanin, venäjän ja Englanti kielellä (alalla arkkitehtuurin ja rakentamisen).

Kaikkiaan yliopistossa on yli 6500 opiskelijoiden jatko, jatko-opiskelijat ja harjoittelijat, sekä ulkomaalaiset. Valmistuneista työskentelee lähes 100 maassa ympäri maailmaa.

Seuraavat alueet on nimetty tärkeimmät kehitystavoitteet:

noudattaminen koulutustaso kansainvälisiä normeja; parantamalla koulutuksen laatua hyödyntämällä uuden tietotekniikan; osallistumista kansainvälisiin ohjelmiin ja hankkeisiin, joilla pyritään liikkuvuutta opiskelijoiden ja opetushenkilöstön; laajentaminen määrä tuotantoaan käytäntö opiskelijoiden sekä tasavallassa ja ulkomailla; parantaminen tieteen, logistinen ja tietoperustan.

AzUAC sijaitsee alueen 5,5 hehtaaria, on neljä akateemista rakennuksia, Lyseon rakennus, urheilukeskus, majatalo, ruokasali, muutamia kahviloita. On kampus, joka isännöi yksi viidestä asuin- ja Koulurakennus.

Yliopistolla on perustavanlaatuinen kirjasto rahasto yli 460000 kirjoja, lehtiä, kokoelmat lyhennelmiä. Suunniteltu shakkikerhossa, urheiluseurat, luova amatööri ryhmiä, kansansoittimia ensemble, KVN (KVN), älyllinen nuorisoseura "keskustelu". Ja isännät näyttelyitä teosten opiskelijoiden näyttelytiloissa.

Vuonna 2014 yliopisto on suorittanut valtion akkreditointia.

Valmistelevat Faculty

Valmistelevat tiedekunnan ulkomaiden kansalaisten Azerbaidžanin yliopiston Arkkitehtuurin ja rakentamisen (Az.UAS) erillisenä yksikkönä perustettiin määräyksestä opetusministeriön vuonna 1984 ja on Training Center of pre-yliopistokoulutus. Viime vuosina tiedekunnan koulutettiin ja saivat todistukset yli 3000 ulkomaalaisia ​​lähes 60 maassa ympäri maailmaa: Eurooppa ja Afrikka, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa ja IVY.

Tiedekunta koostuu Department of Azerbaidžanin, venäjäksi ja teknisten alojen osasto (DTD). Tänään Laitoksen henkilökunta - ovat erittäin metodisteja kokeneet opettajat on monen vuoden kokemus vieraassa yleisö.

Tiedekunta ammattimaisesti suunnatun koulutuksen seuraavia profiileja: arkkitehtoninen, suunnittelu, rakentaminen, taloudellinen, lääketieteen ja biologian ja humanitaarista riippuen mukaan erikoisuus (koulutus alueet), että opiskelijat menevät. Koulutus suoritetaan PF on Azerbaidžanin, Venäjän ja Englanti kielellä uusimpien opetusmenetelmien ja valinta oppikirjoja ja oppimateriaalit. Valmisteluvaiheessa tiedekunnan toiminta kielikursseja Azerbaidžanin, venäjän ja Englanti kielellä. Onnistuttua koulutuksen valmisteluvaiheessa tiedekunnan ulkomaisten opiskelijat saavat valtion todistus (todistus) päätyttyä FS oikeus jatkaa opintojaan valitun erikoisnäyttelyssä Az.UAS sekä muissa korkeakoulujen Azerbaidžanin.

Valmistelevat tiedekunnan Az.ASU on yhteistyösopimuksia valmistelevan osastojen yliopistojen "Ankara", "Ghazi", jossa "Turkin oppilaitoksessa" Turkissa, jossa valmistelevan tiedekunnan Tabriz University Iranissa, Moskovassa Road University, Moscow State University (MSU), Venäjä ihmisten Friendship University (PFUR) Venäjällä.

Sijainnit

  • Baku

    A. Sultanova 11, AZ-1073, Baku

    Kysymyksiä