Keystone logo
Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration Master kansainvälisessä johtamisessa
Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration

Master kansainvälisessä johtamisessa

Cluj-Napoca, Romania

2 Years

Saksan kieli

Täysaikainen

14 Jul 2024

Oct 2024

RON 3 500 / per year *

Kampuksella

* vuosimaksu EU / ETA / Sveitsin valaliiton opiskelijoille. 300 EUR / kk: lukukausimaksu opiskelijoille EU / ETA / Sveitsin valaliiton ulkopuolella

Johdanto

tavoitteet

Tärkeimmät tavoitteet, joita tällä maisteriohjelmalla pyritään saavuttamaan, voidaan tiivistää seuraavasti: Kansainvälisen johtamisen laitokselle ominaisten käsitteiden, teorioiden ja metodologioiden hyväksyminen ja syventäminen. Samanaikaisesti maisteriohjelman tavoitteena on syventää tietoa opiskelijoiden keskuudessa DAAD-, ERASMUS- ja ROTARY-apurahojen avulla, mutta myös valmistautua heitä ammattimaisesti kehittämään tarvittavia käytännön taitoja saksankielisissä yrityksissä.

Sisältö ja rakenne

Maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille poikkeuksellisia uramahdollisuuksia tulevalle uralle vastaamalla kasvavaan kysyntään hallintotaitoa omaavista nuorista tutkinnon suorittaneista kansainvälisissä yrityksissä. Opetussuunnitelma on rakennettu yli 4 lukukautta ja tarjoaa erittäin mielenkiintoisia velvollisuuksia ja valittavien. Jotkut niistä ovat kansainvälinen organisaation johtaminen, syvällinen yrityksen kirjanpito, laadunhallintamenetelmät ja -tekniikat, markkinointistrategiat, liiketoimintaprosessien hallinta, EU: n talouspolitiikka jne. Maisteritasolla erittäin tärkeä ja sataprosenttisesti käytännöllinen aihe on harjoittelu monikansallisessa yksikössä. Master-ohjelma tarjoaa myös vuosittain työpajoja saksaksi.

Pätevyys ja taidot

Tärkeimmät tekniset taidot liittyvät tutkimustulosten arviointiin, oppimiseen ja hyödyntämiseen kansainvälisten järjestöjen taloudellisessa toiminnassa; toimintojen tunnistaminen ja toteuttaminen käyttämällä innovatiivisia johtamismenetelmiä ja -tekniikoita; Päätöksenteko yrityksessä ottaen huomioon yrityksen arvot, taloudelliset strategiat ja henkilöstöhallinto jne.


Lisätietoja, mukaan lukien pääsy, katso href = "https://econ.ubbcluj.ro/international

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä