Keystone logo
Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration Master Kirjanpidossa Ja Organisaatioissa
Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration

Master Kirjanpidossa Ja Organisaatioissa

Cluj-Napoca, Romania

2 Years

Englanti

Täysaikainen

14 Jul 2024

Oct 2024

RON 3 500 / per year *

Kampuksella

* vuotuinen lukukausimaksu EU: n / ETA: n / Sveitsin valaliiton opiskelijoille. 300EUR/kuukaudessa: lukukausimaksu EU:n/ETA:n/Sveitsin valaliiton ulkopuolisille opiskelijoille

Johdanto

Tavoitteet

Ohjelman päätehtävänä on edistää opiskelijoiden intohimoa tutkimukseen ja tarjota intensiivistä koulutusta, jonka tarkoituksena on helpottaa heidän uransa harjoittamista korkeakouluissa tai liike-elämässä. Pyrimme laajentamaan tietoa kansakunnasta kohti alueellista ja kansainvälistä näkökulmaa ottaen huomioon samankaltaisuuden Yhdysvaltain opinto-ohjelmien kanssa. Ohjelma tarjoaa kahden vuoden kursseja ja tutkimuskoulutusta liike- ja taloustieteessä, jota opettavat paikalliset huippututkijat ja kutsutut kansainvälisesti tunnetut tutkijat. Kansainvälinen yhteistyö tuo ohjelmaan voimaa, jolloin opiskelijat voivat hyötyä parhaasta saatavilla olevasta koulutuksesta ja tukea heitä tietoon perustuvien tulevaisuuden urapäätösten tekemisessä.

Sisältö ja rakenne

Ohjelman opetussuunnitelma sisältää ydinkursseja sekä valinnaisia kursseja, joiden avulla opiskelijat voivat räätälöidä koulutuksensa uransa tavoitteiden mukaisesti. Siksi opiskelijat voivat valita eri raitojen välillä, joiden avulla he voivat saada parhaan koulutuksen uralle akateemisessa tai liike-elämässä. Akateemiset suuntautuneet kappaleet valmistavat opiskelijoita Ph.D. väitöskirjatutkimus, joka on integroitu kolmen vuoden Ph.D. Ohjelmat, jotka ovat yleisiä Euroopassa osana viiden vuoden jatko-ohjelmia. Suunniteltujen toimintojen tarkoituksena on altistaa opiskelijat tutkimusmetodologiakursseille, jotka kehittävät heidän tutkimustaitojaan, sekä kursseille, jotka tarjoavat heille syvällistä tietoa kirjanpidon, rahoituksen ja tilastojen alalla. Yrityslähtöinen raita valmistaa opiskelijoita huipputehtäviin monikansallisissa yrityksissä, tilintarkastusyrityksissä, konsulttiyrityksissä ja rahoituslaitoksissa. Suunniteltujen toimintojen tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuus ymmärtää paremmin liiketoimintaympäristöä ja samalla ottaa yhteyttä yritystutkimukseen ja yleisimmin käytettyihin empiirisiin ja analyyttisiin työkaluihin.

Kansainväliset näkökulmat

Ohjelman opetussuunnitelman kehittäminen tehtiin Kenan-Flagler Business Schooliin, Pohjois-Carolinan yliopistoon Chapel Hillissä, London Business Schooliin ja ESSEC Business School Parisiin liittyvien professorien neuvoilla. Näin opiskelijat voivat hyötyä opetustoiminnasta ja tutkimusohjauksesta kansainvälisesti tunnetuilta tutkijoilta Euroopan ja Amerikan huippuyliopistoista. Koska ohjelma järjestetään yhteistyössä amerikkalaisen yliopiston kanssa, opiskelijat voivat siis hyötyä yhden lukukauden liikkuvuudesta Kenan-Flagler Business Schoolissa, Pohjois-Carolinan yliopistossa Chapel Hillissä sekä muusta Erasmus+ -opiskelijaliikkuvuudesta.


Lisätietoja, mukaan lukien sisäänpääsy, on osoitteessa href="https://econ.ubbcluj.ro/international

Uramahdollisuudet

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä