Keystone logo
Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration Master yrittäjyydessä ja liiketaloudessa
Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration

Master yrittäjyydessä ja liiketaloudessa

Cluj-Napoca, Romania

2 Years

Englanti

Täysaikainen

14 Jul 2024

Oct 2024

RON 3 500 / per year *

Kampuksella

* vuotuinen lukukausimaksu EU: n / ETA: n / Sveitsin valaliiton opiskelijoille. 300EUR/kuukaudessa: lukukausimaksu EU:n/ETA:n/Sveitsin valaliiton ulkopuolisille opiskelijoille

Johdanto

Tavoitteet

Ohjelma tarjoaa tilat ainutlaatuisen johtamiskulttuurin kehittämiselle koulutusjärjestelmän kautta, joka tarjoaa opiskelijoille tarvittavat taidot nykypäivän yritysten menestyksekkääseen johtamiseen. Kun luokat opetetaan kokonaan englanniksi, yrittäjyys ja liiketalous kehittävät kokonaisvaltaisen lähestymistavan organisaation johtamiseen, joka pyörii korkeasti arvostetun opetussuunnitelman ympärillä, joka sisältää liiketalouden teoreettiset ja metodologiset näkökohdat sekä käytännön näkökohdat, jotka määrittelevät yrittäjyyden. Tämän ohjelman päätyttyä tutkinnon suorittaneilla on tarvittavat taidot tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittää liiketoimintastrategioita sekä aloittaville yrityksille että olemassa oleville yrityksille, suorittaa uusien liikeideoiden toteutettavuusanalyysi ja kehittää liiketoimintasuunnitelmia, soveltaa henkilöstöhallinnon ja tiedonhallinnan käsitteitä ja periaatteita, kehittää markkinointistrategioita yritysten ylläpitämiseksi, sekä toteuttaa tehokasta toimintaa yrityksissä ja soveltaa strategista ja eettistä käyttäytymistä.

Sisältö ja rakenne

Opiskelija seuraa ydinopintoja, jotka koostuvat sekä pakollisista että valittavista. Ensimmäinen vuosi esittelee opiskelijoille johtamisen, markkinoinnin, rahoituksen ja kirjanpidon teorioiden olennaiset osat, jolloin opiskelijat voivat saada perustiedot opetussuunnitelmaan sisältyvistä haastavista kursseista. Toisesta vuodesta alkaen opiskelijat voivat muokata henkilökohtaista opetussuunnitelmaansa mieltymystensä mukaan, koska he voivat keskittyä valitsemiinsa ydinvalinnaisiin. Viimeisen lukukauden aikana opiskelijoiden on kirjoitettava diplomityönsä ja tehtävä harjoittelu.

Kansainväliset näkökulmat

Opiskelijoilla on runsaasti mahdollisuuksia olla yhteydessä vieraileviin professoreihin ulkomailta ja alan asiantuntijoihin. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus viettää yksi lukukausi ulkomailla kumppaneidemme yliopistoissa. Lisäksi suuri määrä vaihto-opiskelijoita, jotka ilmoittautuvat tämän maisteriohjelman luokkiin, parantaa ohjelman kansainvälistä ja monipuolista ilmapiiriä.


Lisätietoja, mukaan lukien sisäänpääsy, on osoitteessa href="https://econ.ubbcluj.ro/international

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä