Keystone logo
Babson College

Babson College

Babson College

Johdanto

Babson College , 29 vuoden ajan US News & World Reportin mukaan yrittäjyyden ykköskoulu, kouluttaa yrittäjyysjohtajia, jotka luovat suurta taloudellista ja sosiaalista arvoa kaikkialla. Tarjoamme laajan valikoiman jatko-opiskeluohjelmia, sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia vaihtoehtoja, ymmärtäen, että jokaisella opiskelijalla on ainutlaatuiset henkilökohtaiset ja ammatilliset sitoumukset. Ohjelmasta riippumatta löydät toimintaan perustuvan koulutuksen ja yhteisön, joka on täynnä dynaamisia yrittäjäjohtajia. Me Babsonilla keskitymme hellittämättä seuraaviin asioihin:

Opiskelijoiden muuttaminen yrittäjyyttä edistäviksi johtajiksi: Uskomme, että yrittäjät eivät ole syntyneet - he on tehty, ja Babson-koulutus antaa käyttöön ajattelutavan ja taidot, jotka rohkaisevat opiskelijoita näkemään ongelmat mahdollisuuksina, liikkumaan epäselvyyksiä ja ryhtymään toimiin. Yrittäjyyden johtajat ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan.

Oppiminen tekemällä : Me teemme enemmän kuin opetamme sinulle ajattelemaan. Me opetamme sinulle kuinka tehdä. Syventävät kokemukset, kuten opiskelijakonsultointiprojektimme, luokkasimulaatiot ja opiskelijoiden johtamat foorumit, lisäävät luokkahuoneen tutkijoita tosielämän harjoitteluun, antamalla opiskelijoille tarvittavat taidot toimia ja vaikuttaa nyt.

Potentiaalisi optimointi: Olipa kyse yrityksen käynnistämisestä, toimialan vaihtamisesta tai perheyrityksen haltuunotosta, Babson-tutkinto auttaa opiskelijoita siirtymään mistä he ovat, missä he haluavat olla. Pieni koko tarkoittaa sitä, että opiskelijat, tiedekunnat ja uranneuvojat luovat kokemuksen, joka auttaa jokaista opiskelijaa saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa.

Globaalin kokemuksesi ja verkostosi rakentaminen: Kun erilaiset näkökulmat yhtyvät, syntyy uusia ideoita. Basonissa yhteisömme monimuotoisuus on vahvuus, joka laajentaa opiskelijoiden näkökulmia ja valmistaa heitä työskentelemään kaikissa talouksissa ja kulttuureissa. Babson-kokemus on täynnä kulttuurien välistä ryhmätyötä, globaaleja tapaustutkimuskeskusteluja ja kansainvälisesti keskittyviä tapahtumia. Kun urat kehittyvät eri puolilla maailmaa valmistumisen jälkeen, Babson-verkosto ei ole koskaan kaukana: 43 000 alumnia 129 maassa.

Babson College suoritat yli tutkinnon - saat inspiraatiota, työkaluja ja ajattelutapaa, joka tarvitaan jatkuvan ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi. Tämä johtuu siitä, että suuret yrittäjäjohtajat selviävät takaiskuista, kukoistavat epävarmuudessa ja etsivät jatkuvasti ratkaisuja, joissa muut näkevät vain esteet. Yrittäjyyden johtajana voit tehdä hyödyksi missä tahansa organisaatiossa, joka pystyy liikkumaan epäselvyydessä ja ajamaan eteenpäin, kun taas toiset prosessoivat edelleen.

Tarjoamme seuraavia kokopäiväisiä jatko-ohjelmia:

Kokopäiväinen MBA: Tee Babson kotisi poissa kotoa kokopäiväisellä kampuksella MBA-ohjelmalla. Suorita tutkinto yhden tai kahden vuoden aikana. Erikoistuminen seitsemällä MBA-keskittymällä, mukaan lukien STEM-osoitetut keskittymät kvantitatiivisessa rahoituksessa sekä liiketalytiikassa ja koneoppimisessa.

Master of Science in Business Analytics: Muunna tiedot innovaatioiksi kokopäiväisellä, STEM-osoitetulla ohjelmalla.

Master of Science in Finance: Hanki taloudelliset mallinnus- ja koodaustaidot, joita työnantajat haluavat tässä kokopäiväisessä, STEM-ohjelmassa.

Master of Science in Management Yrittäjyyden Johtaminen: Opi innovoimaan varhain urasi kokopäiväisessä, yhdeksän kuukauden ohjelmassa

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Wellesley

  231 Forest Street, 02457-0310, Wellesley

 • Boston

  100 High Street First and 12th Floors, 02110, Boston

  • Miami

   1200 Brickell Ave, 33136, Miami

   Kysymyksiä