Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Johdanto

Tietoja yliopistosta

Bar-Ilan University , yksi Israelin suurimmista yliopistoista, tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman ainutlaatuisia akateemisia ja sosiaalisia mahdollisuuksia, joita ei löydy missään muussa Israelin oppilaitoksessa.

Alusta lähtien vuonna 1955 yli 130 000 opiskelijaa on hyötynyt Bar-Ilanin esimerkillisistä akateemisista ja tutkimustiloista ja sen omistautumisesta juutalaisen kulttuurin ja perinteen integroimiseen kaikkiin opintoihin. Bar-Ilan University tarjoaa opiskelijoilleen resursseja ja asiantuntemusta menestymään työpaikoilla ja maksimoimaan heidän panoksensa yhteiskuntaan koulutetuiksi ja sosiaalisesti tietoisiksi kansalaisiksi. Varmistaakseen Israelin huippututkijoiden ja professorien ja tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuden tutustua juutalaisten juuriensa vuoksi.

Opiskelijat ympäri maailmaa kääntyvät Bar-Ilanin kaikkien vuosien ajan opiskelemaan johtaviin koulutusohjelmiimme. Palkittujen professoreidemme valvonnassa ja ohjauksessa heille opetetaan kriittisiä ajattelu- ja analyyttisia taitoja, jotka ovat tarpeen heidän kiinnostavien alojensa ja akateemisen kasvun tutkimiseksi. Bar-Ilan University tarjoaa laajan valikoiman maailmanlaajuisesti tunnustettuja perustutkintoja, jatko- ja tohtoriohjelmia, mukaan lukien useita englanninkielisiä kansainvälisiä tutkintoja.

Sijainnit

  • Ramat Gan

    Ramat Gan, Israel

Kysymyksiä