MA kielitiede
Ramat Gan, Israel
KESTO
2 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen, Osa-aikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Pyydä aikaisinta alkamispäivää
LUKUKAUSIMAKSUT
ILS 17 500 / per year *
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
* Vuotuinen lukukausimaksu kansainvälisille kandidaatin tutkinto-opiskelijoille, jotka eivät ole Israelin kansalaisia, on noin. NIS 13 000 plus lisämaksut ja maisteriopiskelijoille (pois lukien IMBA-ohjelma) NIS 17 500 plus lisämaksut.IMBA Program –NIS 84 9
Johdanto
Suora MA kielitiede
Korkeasti pätevistä perusopiskelijoista tarjotaan mahdollisuus suoraa MA-raitaa. Opiskelijat tässä ohjelmassa voivat suorittaa MA ilman opinnäytetyötä neljän vuoden kuluessa peruskoulutuksesta tai maisteri opinnäytetyön viiden vuoden kuluessa.
Pääsyvaatimukset
Jotta opiskelija voi hyväksyä opinnäytetyön (A-opinnäytetyön), hän tarvitsee keskimäärin vähintään 88 ja B-väylälle (ilman opinnäytetyötä) keskimäärin vähintään 80. Hakijoille, joilla ei ole BA-kielitieteen keskiarvoa 80: sta liittyvästä kurssista (jos käytettävissä) vaaditaan. Hakijoilla, joilla ei ole BA-kielitieteenopetusta, vaaditaan viittä lisäkurssia ensimmäisen vuoden aikana ja saada vähintään 80-lukua kussakin heistä jatko-opinnoissa, ja vähintään 88 on kyettävä siirtyä opinnäytekseen (kappale A) toisena vuonna.
Tutkijakoulutuksen tiedekunnan asettamat käytännöt, säännöt ja menettelyt toimivat puitteina ja määrittelevät laitoksen tutkintalautakunnan vähimmäisvaatimukset. Katso nykyinen esite Ph.D. ja MA-komiteat tutkintovaatimusten yleisiä vaatimuksia varten.
Tutkinnon erikoispiirteet
Kielellisyysosasto tarjoaa opiskelijoille vankan perustan sekä teoreettisessa että sovellettavassa kielitiedeessä. Jokaisen opiskelijan ohjelman rakentaa yksittäinen opiskelija ja hänen ohjaajansa. Ohjelma voi sisältää erikoistumisen kahden tai useamman kielitieteen alan yhdistelmään sekä muille aloille, kuten aivotieteet, psykologia tai filosofia. Erikoistuminen voi sisältää myös tutkimuksen tietyn kielen tai kielten rakenteesta tai käytöstä.
Ohjelmat ja tutkimusalueet
MA-ohjelmat on suunniteltu valmistuvaksi kahdessa vuodessa. Poikkeustapauksissa opiskelijalle annetaan kolmas vuosi tutkielman suorittamiseen. Osa-aikaiset opinto-ohjelmat ovat mahdollisia maisterille ilman opinnäytetyötä (kappale B). Seuraava taulukko esittää yhteenvedon kolmesta vaihtoehdosta kielitieteen maisteriksi Bar-Ilan University englanninkielisen kirjallisuuden ja kielitieteen Bar-Ilan University :
Ohjelmoida | Sisäänpääsyn edellytykset |
Seuraa A opinnäytetyöllä | Kielitieteen kandidaatti tai vastaava |
Rata B ilman opinnäytetyötä | Kielitieteen kandidaatti tai vastaava |
Suora MA | Pääsy kielitieteen suoriin BA / MA-opintoihin |
MA Track A (opinnäytetyönä)
Tutkimuslähtöisille opiskelijoille, jotka saattavat haluta jatkaa jatko-opintoihin. Kurssit: 7 seminaaria, joissa on tutkielmia kahdessa, väitöskirja.
MA Track B (opinnäytetyö)
Niille opiskelijoille, jotka haluavat syventää heidän ymmärtämystä kielestä ja kielenkäsittelystä. Kurssit: 11 seminaaria, joissa tutkimuspapereita 3: ssä.
MA-opinnäytetyö
Radalta A (opinnäyte / tutkimusraita) tutkielmaehdotus vaaditaan toisen vuoden ensimmäisen lukukauden loppuun mennessä. Opinnäytetyön hyväksyy ensin opinnäytetyön ohjaaja ja sen jälkeen tarkistaa toinen tiedekunnan jäsen laitokselta ja yliopiston MA-komitealta.
Kun opinnäytetyö on valmis ja opinnäytetyön ohjaaja on hyväksynyt sen, se luetaan ja kahden muun lukijan on hyväksyttävä se. Opinnäytetyölle suoritetaan lopullinen suullinen tentti.
Seminaarin artikkelit
Jatko-opiskelijoiden odotetaan antavan todisteita itsenäisestä apurahasta. Seminaarin paperi on ensisijainen väline tätä tarkoitusta varten. Jokainen ohjelma (ks. Edellä) vaatii useita pidempiä seminaaripapereita. Opiskelija-opinnäytetyön ohjaaja tai Linguistics Graduate -koordinaattori kertoo, mihin seminaareihin nämä kirjoitukset kirjoitetaan. Tutkijakoulutuksessa luennoitsija tai professori määrittää vaatimukset ja luokituskriteerit. Yliopistoasetusten mukaan paperit on luovutettava ennen seuraavan lukuvuoden alkua, jollei luennoitsija / professori ole aiemmin määrittänyt sitä. Yliopiston MA-komitea myöntää lupa lähettää myöhästyneitä asiakirjoja erityisissä olosuhteissa. Opiskelijat, jotka haluavat lähettää myöhästyneen paperin, on täytettävä pyyntölomake, jonka haluat saada laajennuksen (tofes pnia letoar sheni).
Jatko-opiskelijat perusopinnoista
Maisteriohjaan B (ilman opinnäytetyötä) jatko-opiskelijat voivat osallistua opinto-ohjelmaansa korkeintaan kolmeen jatko-opintojaksoon. Niillä on samat vaatimukset kuin opinto-opiskelijoilla näissä kursseissa. MA Track A (opinnäytetyön) opiskelijat tarvitsevat luvan koordinaattorilta ja osastopäälliköltä peruskoulun seminaariin. Tällaisissa tapauksissa kurssivaatimukset vastaavat tutkinnon suorittanutta työtä.
Loppukoe Track B -oppilaalle (ilman opinnäytetyötä)
Toisen (viimeisen) vuoden opintojen aikana opiskelijat suorittavat suullisen kokeen, joka perustuu tiedekunnan jäsenen kanssa sovittuihin lukemiin. Sekä lukulista että tenttipäivä on hyväksyttävä etukäteen. Kielitieteen jatko-ohjaajaa on kuultava tentti toisen opintovuoden alussa.
Lyhytkävijän valmisteluohjeet B kielitieteen tentti:
- Lyhyen (enintään 15 minuutin) esityksen laatiminen lukijaluettelon tai opiskelijan kirjoittaman seminaaripaperin mukaan. Levyjä tai dioja (Powerpoint tai muuta) voidaan käyttää, mutta julkaisun käsittely ei ole tarkoituksenmukaista.
- Tavoitteena on herättää kysymyksiä, jotka ylittävät henkilökohtaisen kokemuksen, mikä osoittaa, että artikkelit ovat antaneet opiskelijalle alkuperäisiä näkemyksiä tai että oppilas voi integroida aineiston artikkeleihin. Alkuperäisyys ja luovuus ovat toivottavia.
- Arvosana riippuu:
- missä määrin opiskelija osoittaa oppimisen kielitieteen lukemista ja opinnoista pelkän toistamisen lisäksi,
- missä määrin opiskelija voi saada tutkijat osallistumaan keskusteluun kielellisistä kysymyksistä.
Kielitieteellinen keskustelu
Kielitieteeseen erikoistuneita opiskelijoita kannustetaan voimakkaasti liittymään lingvistien yhteisöön osallistumalla yleisölle avoimiin tieteellisiin kokouksiin (kongressit ja konferenssit). Laitoksen kielitieteellinen kollokvio järjestetään noin joka toinen viikko tiistaina iltapäivisin ja siinä on osaston ja muiden korkeakoulujen puhujia, jotka esittävät tutkimusta monenlaisista aiheista. Sinua kannustetaan osallistumaan näihin kokouksiin laajentamaan kielitieteen ymmärrystä ja tutustumaan kaikenlaisiin mielenkiintoisiin aiheisiin ja tutkimusmenetelmiin. Kielitieteiden jatko-opiskelijat ovat velvollisia osallistumaan laitoksen kielitieteelliseen kollokvioon yhdellä koko vuoden opintojen aikana. Kaikki jatko-opiskelijoita kannustetaan osallistumaan yliopistoon järjestettyihin kansallisiin ja kansainvälisiin konferensseihin. Joitakin rahoitusta on saatavilla jatko-opiskelijoille, jotka tarjoavat papereita kansainvälisissä konferensseissa ulkomailla.
Työtaistelu
Yliopisto edellyttää, että MA-tutkinto päättyy 2 vuoden kuluessa. Laitos arvostaa sitä, että tämä tahti on melko nopea opiskelijoille, joilla on muita tehtäviä. Tämän vaatimuksen täyttämiseksi suosittelemme, että opiskelijat suorittavat vaaditut kurssit ennen muodollista hakemusta. Kehotamme tulevia opiskelijoita tavata esimieheen keskustelemaan siitä, mitä edellytyksiä tarvitaan ja kun opiskelija hakee muodollisia opintoja. Pyrimme aikatauluttamaan jatko-opintoja yhden tai kahden päivän viikossa. Näinä päivinä voidaan sitten pitää avoimia kursseille. Vapauteen oikeutetuilla opettajilla on yleensä oltava sapattivaiheensa MA-ohjelman toisena vuonna. Kurssivaatimukset ja seminaaripaperit olisi täytettävä, kun ne ovat erääntyneet.
Jatketaan jatko-opiskelijana
Yliopiston määräysten mukaan vähimmäisarvo, joka voidaan laskea tutkintoon, on 60%. Englanninkielisen kirjallisuuden ja kielitieteen laitoksen jatko-opiskelijoiden odotetaan säilyvän 80%: n keskiarvona. Laitos noudattaa hyvin tiukasti yliopiston plagiointia koskevia sääntöjä.
Vieraan kielen vaatimus
Osastolla opiskelevat jatko-opiskelijat ovat vapautettuja vieraan kielen vaatimuksesta.
Apurahat ja taloudellinen apu
Yliopiston MA-apurahahallituksen hallinnoimat apurahat ja avustukset ovat rajalliset. Rahoitus kohdennetaan ansioiden ja taloudellisen tarpeen perusteella. Toisinaan osaston opettajat palkkaavat tutkimusapulaisia rahoittavalle tutkimukselleen.
Sovellukset
Kaikissa MA-ohjelmissa hakemuksissa olisi mainittava:
- CV
- Ennakkotutkimukset (kaikki), mukaan lukien kaikki kurssinimet, ohjaajat ja palkkaluokat
- Skannaustaso (t)
Hakemus on lähetettävä sähköpostilla jatko-ohjelman koordinaattorille ([email protected]) tai osoitteeseen:
Jatko-opiskelu kielitiede
Englanninkielisen kirjallisuuden ja kielitieteen laitos
Bar-Ilan University
Ramat Gan 52900
Opetussuunnitelma
Tutkinnon erikoisalat
Kielitieteen osasto tarjoaa opiskelijoille vankan pohjan sekä teoreettisessa että soveltavassa kielitieteessä. Jokaisen opiskelijan ohjelman rakentaa yksittäinen opiskelija ja hänen ohjaajansa. Ohjelma voi sisältää erikoistumista kahden tai useamman kielitieteen alueen yhdistelmään sekä muilla aloilla, kuten aivotieteissä, psykologiassa tai filosofiassa. Erikoisalat voivat sisältää myös tietyn kielen tai kielten rakenteen tai käytön tutkimusta.
Ohjelmat ja opintoalat
MA-ohjelmat on suunniteltu suoritettavaksi kahdessa vuodessa. Poikkeustapauksissa opiskelijalle myönnetään kolmas vuosi opinnäytetyön tekemiseen. Osa-aikaiset opinnot ovat mahdollisia maisterin tutkintoon ilman opinnäytetyötä (B-kappale). Seuraavassa taulukossa on yhteenveto kolmesta vaihtoehdosta kielitieteen maisterin tutkintoon englanninkielisen kirjallisuuden ja kielitieteen laitoksella osoitteessa Bar-Ilan University :
Ohjelmoida | Sisäänpääsyn edellytykset |
Raita A opinnäytetyöllä | BA kielitieteessä tai vastaava |
Kappale B ilman opinnäytetyötä | BA kielitieteessä tai vastaava |
Suora MA | Pääsy suoraan BA/MA-tutkintoon kielitieteessä |
MA kappale A (tutkielman kanssa)
Tutkimussuuntautuneille opiskelijoille, jotka saattavat haluta jatkaa tohtorintutkintoa. Kurssit: 7 seminaaria tutkimuspapereineen niistä kahdessa, MA-tutkielma.
MA Kappale B (ilman opinnäytetyötä)
Opiskelijoille, jotka haluavat syventää ymmärrystään kielestä ja kielenkäsittelystä. Kurssit: 11 seminaaria tutkimuspapereineen 3 niistä.
MA-tutkielma
Kappaleen A (thesis/research track) opinnäytetyöehdotus vaaditaan toisen vuoden ensimmäisen lukukauden loppuun mennessä. Ehdotuksen hyväksyy ensin opinnäytetyön ohjaaja ja sen jälkeen toinen tiedekunnan jäsen laitokselta ja yliopiston maisteritoimikunnasta arvioi sen.
Kun opinnäytetyö on valmis ja ohjaajan hyväksymä, se luetaan ja se tulee hyväksyä kahden muun lukijan toimesta. Opinnäytetyöstä on suullinen loppukuulustelu.
Seminaarin paperit
Jatko-opiskelijoiden odotetaan toimittavan todisteita itsenäisestä stipendistä. Seminaaripaperi on ensisijainen väline tähän tarkoitukseen. Jokainen ohjelma (katso yllä) vaatii pidempiä seminaaripapereita. Opiskelijan opinnäytetyön ohjaaja tai kielitieteen tutkinnon koordinaattori neuvoo, missä seminaareissa nämä tutkimukset tulee kirjoittaa. Jatkokursseilla luennoitsija tai professori määrittelee vaatimukset ja arvosanat. Yliopiston sääntöjen mukaan paperit tulee jättää ennen seuraavan lukuvuoden alkua, ellei luennoitsija/professori ole asettanut aikaisempaa ajankohtaa. Luvan myöhästyneiden kirjoitusten jättämiseen myöntää erityistilanteissa yliopiston maisteritoimikunta. Opiskelijoiden, jotka haluavat jättää myöhäisen paperin, on täytettävä hakemuslomake saadakseen jatkoaikaa (tofes pnia letoar sheni).
Jatko-opiskelijat perustutkintoa suorittavilla kursseilla
MA Track B:n jatko-opiskelijat (ilman opinnäytetyötä) voivat suorittaa enintään kolme syventävää perustutkintokurssia opinto-ohjelmassaan. Heillä on samat vaatimukset kuin perustutkinto-opiskelijoilla näillä kursseilla. MA-radan A (tutkielman kanssa) opiskelijat tarvitsevat jatkotutkinnon koordinaattorin ja laitoksen johtajan luvan perustutkintoseminaariin. Tällaisissa tapauksissa kurssivaatimukset vastaavat tutkinnon suorittamista.
Loppukoe B-radan opiskelijoille (ilman opinnäytetyötä)
Toisena (viimeisenä) opiskeluvuonna opiskelijalla on suullinen koe, joka perustuu tiedekunnan jäsenen kanssa sovittuun lukusarjaan. Sekä lukulista että kokeen päivämäärä tulee hyväksyä etukäteen. Kielitieteen tutkinnon koordinaattoria tulee kuulla tentistä toisen opiskeluvuoden alussa.
Ohjeet kielitieteen loppututkintoon valmistautumiseen:
- Lyhyen (korkeintaan 15 minuuttia) esitelmän laatiminen lukulistan tai opiskelijan kirjoittaman seminaaripaperin perusteella. Monisteita tai dioja (Powerpoint tai muita) voidaan käyttää, mutta monisteen lukeminen ei ole tarkoituksenmukaista.
- Tavoitteena on nostaa esiin kysymyksiä, jotka ylittävät henkilökohtaisen kokemuksen ja osoittavat, että artikkelit ovat antaneet opiskelijalle omaperäisiä oivalluksia tai että opiskelija osaa integroida aineiston artikkeleihin. Omaperäisyys ja luovuus ovat toivottavia.
- Arvosana riippuu:
- siinä määrin, että opiskelija osoittaa oppivansa kielitieteen luennoista ja opinnoista yksinkertaisen toiston lisäksi,
- siinä määrin, että opiskelija saa tutkinnon vastaanottajat mukaan keskusteluun kielellisistä asioista.
Kielitieteen kollokviumi
Edistyneitä kielitieteen opiskelijoita kannustetaan voimakkaasti liittymään kielitieteilijöiden yhteisöön osallistumalla yleisölle avoimiin tieteellisiin kokouksiin (kollokvioihin ja konferensseihin). Laitoksen kielitieteen kollokviumi järjestetään noin kahden viikon välein tiistai-iltapäivisin ja siihen osallistuu puhujia laitokselta ja muista yliopistoista esittelemässä tutkimusta monista eri aiheista. Sinua rohkaistaan osallistumaan näihin kokouksiin laajentaaksesi ymmärrystäsi kielitieteestä ja saadaksesi tietoa kaikenlaisista mielenkiintoisista aiheista ja tutkimusmenetelmistä. Kielitieteen jatko-opiskelijat ovat velvollisia osallistumaan laitoksen kielitieteen kollokvioon yhden kokonaisen vuoden ajan laitoksen tutkinnon suorittamisen aikana. Kaikkia jatko-opiskelijoita kannustetaan osallistumaan yliopistossa järjestettäviin kansallisiin ja kansainvälisiin konferensseihin. Osa rahoituksesta on saatavilla jatko-opiskelijoille, jotka suorittavat esitelmiä kansainvälisissä konferensseissa ulkomailla.
Työn tahti
Yliopisto edellyttää MA-tutkinnon valmistumista 2 vuoden sisällä. Laitos arvostaa, että tämä vauhti on varsin nopeaa muiden tehtävien opiskelijoille. Tämän vaatimuksen täyttämiseksi suosittelemme, että opiskelijat suorittavat ennakkokurssit ennen muodollista pääsyä hakemista. Kutsumme mahdolliset opiskelijat tapaamaan ohjaajan keskustelemaan siitä, mitä edellytyksiä tarvittaisiin ja milloin opiskelijan tulisi hakea virallisia opintoja. Pyrimme ajoittamaan jatkokurssit yhdeksi tai kahdeksi viikonpäiväksi. Nämä päivät voidaan sitten pitää avoinna kursseille. Sapattivapaaseen oikeutettujen opettajien tulee yleensä pitää sapattinsa MA-ohjelman toisena vuonna. Kurssivaatimukset ja seminaaripaperit tulee suorittaa niiden erääntyessä.
Jatkuu jatko-opiskelijana
Yliopiston sääntöjen mukaan tutkintoon laskettava vähimmäisarvosana on 60 %. Englannin kirjallisuuden ja kielitieteen laitoksen jatko-opiskelijoiden odotetaan säilyttävän 80 prosentin keskiarvon. Laitos noudattaa tiukasti yliopiston plagiointisääntöjä.
Pääsymaksut
Galleria
Apurahat ja rahoitus
Apurahat ja taloudellinen tuki
Yliopiston M.A. Apurahakomitea hallinnoi rajoitetun määrän apurahoja ja apurahoja. Rahoitus jaetaan sekä ansioiden että rahoitustarpeiden perusteella. Joskus laitoksen luennoitsijat palkkaavat tutkimusavustajia rahoitettuun tutkimukseensa.