MA kielitiede - kliininen tutkimus
Ramat Gan, Israel
KESTO
2 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Pyydä aikaisinta alkamispäivää
LUKUKAUSIMAKSUT
ILS 17 500 / per year *
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
* Vuotuinen lukukausimaksu kansainvälisille kandidaatin tutkinto-opiskelijoille, jotka eivät ole Israelin kansalaisia, on noin. NIS 13 500 plus lisämaksut ja maisteriopiskelijoille (lukuun ottamatta IMBA-ohjelmaa) 18 000 NIS plus lisämaksut.IMBA Program –NI
Johdanto
Tiivis mentorointi maailmankuulun tiedekunnan kanssa, joka johtaa kielitiedettä
Englantilaisen kirjallisuuden ja kielitieteen laitos Bar-Ilan University tarjoaa ainutlaatuisen MA-ohjelman kliinisen tutkimuksen kielitieteessä, joka on tarkoitettu erinomaisille opiskelijoille, joilla on viestinnän häiriöitä, psykologiaa, aivotutkimusta, erityisopetusta tai vastaavia aloja, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan syvällisempi ymmärrys alan kielellisestä perustasta. Opinnot syventävät opiskelijoiden käsitystä siitä, miten kieltä käytetään ja käsitellään israelilaisen yhteiskunnan kannalta tärkeitä asioita, mukaan lukien ensimmäisen ja toisen kielen hankinta, lukemisen hankkimisen ja dysleksian kognitiivinen ja hermostuneisuus, kielitaidon arviointi monikielisissä yhteiskunnissa, psykiatristen häiriöiden kielitieteelliset ominaisuudet , ja enemmän.
Opinto-ohjelmaan sisältyy yleisen kielitieteen kursseja, joiden tarkoituksena on antaa opiskelijalle vankka perusta esimerkiksi fonologialle, syntaksille, semantiikalle, käytännöllisyydelle ja psykolingvistiikalle; samoin kuin edistyneet kurssit ja seminaarit tietyillä tutkimusalueilla, kuten morfologian, syntaksin ja semantiikan, kielen ja skitsofrenian, kielen ja autismin, kielen ja lukemisen häiriöt, erityiset kielten heikkeneminen ja kaksikielisyys. Itsenäisen tutkimuksen suorittamisesta kiinnostuneet opiskelijat voivat valita tutkimusaiheita, jotka yhdistävät aikaisemman tietonsa hankkimaansa kielitietoon hyödyntäen laitoksen tiedekunnan jäsenten asiantuntemusalueita. Jotkut entisten opiskelijoiden tutkimusaiheet: Kehitysvammaisten kaksikielisten lasten kertomien juttujen kielelliset ominaisuudet, loogisten suhteiden ja autismin kysymysten ymmärtäminen, lukemisen ja sanaston hankkiminen arabiaksi, venäjän-heprealaisen kaksikielisen syntaktisen ymmärryksen venäjäksi , ja enemmän.
Laitoksen opetuskieli on englanti; Lisätieteiden osastot (Brain Sciences, Psychology, Education) ovat kursseja heprean kielellä. Opiskelijoita, joilla ei ole täydellistä akateemisen englannin hallintaa, kannustetaan soveltamaan. Meidän tiedekuntaemme kaikki ne hepreankieliset neuvot, ja opiskelijoiden tutkimus on käsittele englantia, heprea, arabiaa, venäjää ja muita kieliä.
Tässä ohjelmassa tarjotut tutkinnot
MA tutkielmalla (raita A)
Tutkimuksen suuntautuneille opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa jatko-opintoihin
Kurssit:
- Kaksi vaadittua seminaaria: Psycholinguistics and Research Methods (37-922) ja Introduction to Syntax and Semantics (37-987)
- Viisi seminaaria tutkimuspapereilla
- Ohjausluku (37-868)
MA ilman väitöskirjaa (raita B)
Opiskelijoille, jotka haluavat syventää kielten ja kielten käsittelyn tuntemusta, koska ne liittyvät kliinisiin kysymyksiin.
Kurssit:
- Kaksi vaadittua seminaaria: Psycholinguistics and Research Methods (37-922) ja Introduction to Syntax and Semantics (37-987)
- Yhdeksän seminaaria, joissa tutkimuspapereita kolmessa.
- Ohjausluku (37-868)
Ph.D.
Erinomaisille opiskelijoille, jotka kehittävät tutkimushankkeita tutkinnon suorittaneiden keskuudessa.
MA: n ulkopuolella pidettävät kurssit: 6 seminaaria, joissa tutkimuspapereita 2: ssä.
Sovellukset
MA ja Ph.D. ohjelmien, sovellusten tulisi sisältää:
- CV
- Ennakkotutkimukset (kaikki), mukaan lukien kaikki kurssinimet, ohjaajat ja palkkaluokat
- Skannaustaso (t)
- Jos olet kiinnostunut Ph.D.: stä, lähetä myös:
- Kirjoitusnäyte englanniksi, kuten seminaaripaperi tai arvosanoja koskeva opinnäytetyö
- Kirje, jossa kuvataan tutkimusaiheesi, noin 1-2 sivua pitkä (kirjoitettu englanniksi)
Opetussuunnitelma
Opinto-ohjelma sisältää yleisen kielitieteen kursseja, joiden tarkoituksena on tarjota opiskelijalle vankka perusta sellaisilla aloilla kuin fonologia, syntaksi, semantiikka, pragmatiikka ja psykolingvistiikka; sekä syventäviä kursseja ja seminaareja tietyillä tutkimusalueilla, kuten morfologian, syntaksin ja semantiikan hankkiminen, kieli ja skitsofrenia, kieli ja autismi, kieli- ja lukuhäiriöt, erityinen kielen heikkeneminen ja kaksikielisyys. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita itsenäisen tutkimuksen tekemisestä, voivat valita tutkimusaiheita, jotka yhdistävät heidän aiemman tietonsa hankkimaansa kielitaitoon hyödyntäen laitoksen tiedekunnan jäsenten osaamisalueita. Jotkut entisten opiskelijoidemme tutkimusaiheista: kaksikielisten kehitysvammaisten lasten kertomien tarinoiden kielelliset ominaisuudet, loogisten suhteiden ja autismin kysymysten ymmärtäminen, lukemisen ja sanaston hankkiminen arabiaksi, venäläis-heprealaisten kaksikielisten syntaktinen ymmärrys venäjäksi ja paljon muuta.
Laitoksen opetuskieli on englanti; lisäosastojen (aivotieteet, psykologia, kasvatustiede) kurssit ovat hepreaksi. Opiskelijoita, joilla ei ole täyttä hallintaa akateemisesta englannista, kannustetaan hakemaan. Kaikki tiedekuntamme neuvovat hepreaksi, ja opiskelijoiden tutkimus on käsitellyt englantia, hepreaa, arabiaa, venäjää ja muita kieliä.
Tässä ohjelmassa tarjotut tutkinnot
M.A. ja opinnäytetyö (kappale A)
Tutkimussuuntautuneille opiskelijoille, jotka saattavat haluta jatkaa tohtoriksi.
Kursseja:
- Kaksi pakollista seminaaria: Psykolingvistiikka ja tutkimusmenetelmät (37-922) ja Johdatus syntaksiin ja semantiikkaan (37-987)
- Viisi seminaaria, joissa on tutkimuspapereita
- Ohjattu lukeminen (37-868)
M.A. ilman opinnäytetyötä (kappale B)
Opiskelijoille, jotka haluavat syventää ymmärrystään kielestä ja kielenkäsittelystä kliinisiin kysymyksiin liittyen.
Kursseja:
- Kaksi pakollista seminaaria: Psykolingvistiikka ja tutkimusmenetelmät (37-922) ja Johdatus syntaksiin ja semantiikkaan (37-987)
- Yhdeksän seminaaria, joissa on tutkimuspapereita 3: ssa.
- Ohjattu lukeminen (37-868)
Tohtori
Erinomaisille opiskelijoille, jotka kehittävät tutkimusprojekteja jatko-tiedekunnan kiinnostavilla alueilla.
Kurssit M.A.: n ulkopuolella: 6 seminaaria, joista 2: ssa on tutkimuspapereita.