Keystone logo
Barcelona School of Economics

Barcelona School of Economics

Barcelona School of Economics

Tilastot

Akateemiset taustat

Vuoden 2023 luokka koostuu 223 opiskelijasta 47 maasta, joiden keski-ikä on 25 vuotta.

Barcelona School of Economics maisteriopiskelijoiden yleisimmät akateemiset taustat ovat kauppatieteet ja rahoitus, liiketalous, matematiikka, tekniikka tai yhteiskuntatieteet.

Opiskelijoita, joilla on perustutkinto-opintoja millä tahansa alueella ja jotka voivat osoittaa vahvoja kvantitatiivisia taitoja, kannustetaan hakemaan.

  Kampuksen ominaisuudet

  Opiskelijoita ympäri maailmaa

  Barcelona School of Economics perustui ajatukseen, että yksilöllinen potentiaali toteutuu tekemällä yhteistyötä lahjakkaiden ikätovereiden kanssa. Valitsemme ehdokkaita monenlaisista näkökulmista, kokemuksista ja äänistä. Vuoden 2023 luokassa 90% opiskelijoista on Espanjan ulkopuolelta ja 45% opiskelijoista tuli Euroopan ulkopuolelta.

  Työkokemus ennen master-ohjelmaa

  Koulutus Barcelona School of Economics on viisas valinta sekä vastavalmistuneille opiskelijoille että niille, joilla on kokemusta työvoimasta ja jotka haluavat parantaa ja parantaa taitojaan.

  Noin 80% opiskelijoista tulee maisteriksi heti perustutkinto-opintojensa jälkeen. Toisilla on työkokemusta konsulttiyrityksistä, kansainvälisistä järjestöistä ja pankeista sekä tutkimuslaitoksista ja valtion virastoista.

  Kaikki opiskelijat hyötyvät tästä profiilien yhdistelmästä, kun he työskentelevät yhdessä koko vuoden ajan BSE: ssä.

  Elämä Barcelonassa

  Barcelona tarjoaa yhden Euroopan inspiroivimmista ympäristöistä opiskelijoille ja tutkijoille. Kaupungin avoin ilmapiiri ja BSE:n sijainti kahden kansainvälisesti arvostetun yliopiston kampuksilla asettavat opiskelijamme dynaamisen akateemisen ympäristön ytimeen.

   Alumnitilastot

   Pysy ajan tasalla

   Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä seuraavan hakuajan avauduttua.

   Rankingit

   Mikä tekee Barcelona School of Economics erottuvan

   Sijoittui Euroopan 3 parhaan taloustieteen laitoksen joukkoon (RePEc maaliskuu 2023)

   Koulun akateeminen huippuosaaminen perustuu opetus- ja tutkimushenkilöstömme lahjakkuuteen ja pyrkimykseen, joka on asettanut Barcelona School of Economics johdonmukaisesti maailman parhaiden tutkimusryhmien joukkoon.

   Nobel-palkitut auttavat kehittämään maisterin

   Maisteriohjelmamme johtavat virallisiin tutkintoihin EU: n lainsäädännön mukaisesti ja saavat strategista ohjausta yli 30 johtavan tutkijan ryhmältä, mukaan lukien 10 Nobel-palkinnon saajaa, Barcelona School of Economics tieteellisessä neuvostossa.

   BSE-opiskelijoille on ominaista erinomainen akateeminen tausta ja sitoutuminen erinomaisiin jatko-opintoihin. Kansainvälinen luokka tuo luokkahuoneeseen rikastuttavan sekoituksen ammatillisia taustoja, kulttuurisia näkökulmia ja henkilökohtaisia kokemuksia.

   Opiskelijoiden suosittelut

   Sijainnit

   • Barcelona

    Ramon Trias Fargas 25-27, 08005, Barcelona

   Kysymyksiä