PhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Basque Culinary Center Gastronomisen journalismin ja viestinnän maisteriohjelma
Basque Culinary Center

Gastronomisen journalismin ja viestinnän maisteriohjelma

San Sebastián, Espanja

13 Months

Espanja

Täysaikainen

01 Oct 2025

Oct 2025

EUR 11 690

Sekoitettu

Johdanto

Monipuolinen ohjelma gastronomisen viestinnän ja tarinankerronnan asiantuntemuksen kehittämiseksi.

Master's in Gastronomic Communication and Journalism -maisteriohjelmassa yhdistyvät verkkokoulutus ja intensiivinen kampusjakso Baskimaan Culinary Centerissä, ja se tarjoaa strategisen näkemyksen gastronomiasta ja sen vaikutuksesta kulttuuriin ja digitaaliseen mediaan.

Ohjelman aikana kehität keskeisiä taitoja sisällön luomisen, reportaasien tuottamisen ja viestinnän hallinnan alalla tapahtumiin ja innovatiivisiin gastronomisiin projekteihin. Opit suunnittelemaan tehokkaita strategioita erikoistuneille tiedotusvälineille, tuotemerkeille ja gastronomisille tiloille yhdistämällä tarinankerrontatyökalut, trendianalyysin ja digitaalisen viestinnän.

Kampuksella tapahtuvan vaiheen aikana tutustut gastronomisen journalismin kehittyneisiin tekniikoihin kirjoitustyöpajoissa, haastatteluissa ja multimediatuotannossa alan asiantuntijoiden rinnalla. Osallistut myös Learning Journeys -oppimismatkoihin, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tutustua gastronomiseen ekosysteemiin sisältä päin- vierailemalla erikoistuneissa tiedotusvälineissä, gastronomisissa kongresseissa ja liiketoimintamalleissa.

Ohjelman päätyttyä olet valmis työskentelemään gastronomisena toimittajana, strategisen viestinnän konsulttina, tai viestintäpäällikkönä media- ja ravintola-alalla, aina kriittisellä ja luovalla ajattelutavalla, joka on mukautettu alan digitaaliseen muutokseen.

Käytännön tietoa

  • Aloituspäivä: Lokakuuta 2025
  • Ilmoittautumisen määräaika: Lokakuuta 2025
  • Kieli: espanja
  • Kesto: 60 OPINTOPISTETTÄ
  • 20 vapaata paikkaa
  • Verkossa ja 1 kuukauden kampusjakso
  • Sijainti: Paikkakunta: Baskimaan Kulinaarikeskuksen kampusjakso
  • Akateeminen kausi: 6. lokakuuta 2025 - 30. syyskuuta 2026
  • Verkkoajanjakso: lokakuusta 2025 huhtikuuhun 2026 saakka
  • Elävät luokat: 18:00-20:00 (CEST)
    • Elävät luokat: 18:00-20:00 (CEST)
  • Kampuspohjainen jakso: Toukokuuta 2026
  • Henkilökohtaiset luokat: 20:00 (CEST)
    • Verkkoajanjakso: lokakuusta 2025 huhtikuuhun 2026 saakka
  • Elävät luokat: 18:00-20:00 (CEST)
    • Kampuspohjainen jakso: Toukokuuta 2026
    • Henkilökohtaiset luokat: 20:00 (CEST)
  • Harjoittelujakso: kesäkuusta syyskuuhun 2026 asti

Tutkintotyyppi: Mondragónin yliopiston maisterin tutkinto, jonka myöntää Baskimaan kokkikeskusTutkinto: Master in Permanent Learning gastronomisen viestinnän ja journalismin alalla

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Ohjelman tarjonta

Tietoja koulusta

Kysymyksiä