Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Johdanto

Cass Business School on yksi Citystä, Lontoon yliopiston viidestä koulusta. Se on yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista ja kauppakorkeakoulujen maailmanlaajuisesta eliitistä, jolla on kolminkertaisen kruunun akkreditoinnin kulta.

Cass on maailmankuulu seuraavista:

 • Tasapainoinen käytännön ja teoreettinen koulutus perus-, MBA- ja MSc -opiskelijoille sekä tohtoriohjelmille ja johtamisohjelmille
 • Asiantunteva akateeminen henkilökunta, jolla on käytännön kokemusta teollisuudesta, pitkäaikaisia yhteyksiä liiketoimintaan ja menestyvä tutkimusohjelma
 • Vahvat yhteydet kaupungin yrityksiin, kansainväliseen liiketoimintaan ja opiskelija-, alumni- ja kumppanuusyhteisöömme.

Poikkeuksellinen kutsu

Mahdollistamme poikkeuksellisen johtajuuden tiedon luomisen, koulutuksen ja yhteisökumppanuuksien avulla.

Maailmanluokan maine

Erottamaton osa Cityä, Lontoon yliopisto, Sir John Cass Business School kuuluu maailmanlaajuiseen eliittiin. Olemme jatkuvasti maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien joukossa. Lisäksi Cassilla on harvinainen kolminkertaisen kruunun akkreditointi, joka on myönnetty Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), MBA-yhdistys (AMBA) ja European Quality Improvement System (EQUIS).

Yhdessä vakiintuneen 50-vuotisen maineensa huippuosaamisen kanssa yritystutkimuksessa ja -opetuksessa Cass houkuttelee erinomaisia tutkijoita, opiskelijoita ja yrityksiä ympäri maailmaa energisoivaan Cass-yhteisöön.

Tehtävänanto

Cassilla autamme yksilöitä menestymään dynaamisessa, toisiinsa yhteydessä olevassa maailmassa. Yhdistämme huipputason teoriaa ja käytäntöä, inspiroimalla eloisaa Lontoon kotiamme samalla kun osallistumme kansainväliseen verkostoomme. Johtavista maailmanlaajuisista kauppakorkeakouluista Cass -lähestymistapa on ainutlaatuisen energisoiva; henkilökohtainen mutta globaali, älyllinen mutta käytännöllinen, intohimoinen mutta kurinalainen. Tuloksena oleva johtajuus mahdollistaa ketteryyden, erottelun ja kestävyyden.

 • Tieto - luomme tietoa, joka edistää vaikuttavaa ajattelua
 • Koulutus - räätälöimme oppimiskokemuksia taitojen, erottelun ja ketteryyden kehittämiseksi
 • Yhteisö - me menestymme yhdessä auttaen henkilöstöämme, alumnejamme, kumppaneitamme ja instituutiamme menestymään.

Globaali näkökulma

Kansainvälinen ulottuvuutemme on laaja ja elintärkeä, mikä tukee sitoutumistamme monimuotoisuuteen. Käytämme todellakin maailmanlaajuista lähestymistapaa kaikkeen, mitä teemme, kaksoiskampuksen ylläpidosta Dubaissa Lähi -idän palvelemiseen, moduulien ja opintomatkojen toimittamiseen ympäri maailmaa ja rekrytoimalla eri kansallisuuksia ja taustoja olevia opiskelijoita ja tutkijoita. Globaalin linssimme kautta näemme erojen ja yhteistyön voimakkaan potentiaalin.

Käytännön koulutus

Olitpa tulossa Cassille perustutkintoa, MBA- tai MSc-opiskelijaa tai tohtorintutkintoa tai johtokoulutusta varten, saat innostavan sekoituksen huippuluokan teoriaa ja käytäntöä. Cass ei ole norsunluutorni. Maailman johtava tiedekuntamme luo tietoa tekemällä tiivistä yhteistyötä alan johtajien kanssa. Tämän seurauksena voimme tarjota sinulle oivalluksia, taitoja ja luottamusta, joita tarvitaan menestymään todellisessa ja aina muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Liity Cassiin ja tule osaksi kasvavaa ja voimakasta maailmanlaajuista yhteisöä, johon voit lisätä oman menestystarinasi.

Sir John Cassin säätiö

Sir John Cass -säätiö on tukenut koulutusta Lontoossa siitä lähtien, kun Sir John Cass perusti koulun Aldgateen vuonna 1710.

Toukokuussa 2001 säätiö lahjoitti anteliaasti Business Schoolin uudisrakennushankkeeseen ja tarjoaa jatkuvaa tukea Business Schoolille.

131029_pexels-photo-1595391.jpeg

Kettu / Pexels

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • London

  Cass Business School 106 Bunhill Row,

 • Dubai

  Dubai, Arabiemiirikunnat

  Kysymyksiä