Keystone logo
Bologna Business School

Bologna Business School

Bologna Business School

Johdanto

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (arvioitu vuonna 2000) on Bolognan yliopiston kauppakorkeakoulu (est. AD 1088). alt =" BBS kuuluu Euroopan innovatiivisimpiin kauppakorkeakouluihin ja on yksi Italian arvostetuimmista oppilaitoksista. Tieteidenväliset näkymät, teollisuuden integraatio ja kansainvälistyminen ovat koulun filosofian keskeisiä pilareita, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoille asianmukaiset taidot kohtaamaan jatkuvasti muuttuvan ja monimutkaisen talousympäristön luottavaisin mielin, tietämyksellä ja motivaatiolla menestyä.

Bologna Business School pääkonttori sijaitsee Villa Guastavillanissa, joka on 1500-luvulta peräisin oleva renessanssirakennus, joka sijaitsee Bolognan kukkuloilla, alle kymmenen minuutin päässä kaupungin keskustasta. Täällä historia, tekniikka ja perinteet elävät yhdessä kauniissa ja luonnollisessa ympäristössä. Bologna on vilkas kaupunki, joka sijaitsee Italian sydämessä - 30 minuutin päässä Firenzestä, tunnin päässä Milanosta, kahden tunnin päässä Roomasta ja Venetsiasta - Emilia-Romagnassa, joka on yksi Euroopan rikkaimmista alueista.

BBS

alt = "BBS tarjoaa 360 asteen akateemisen ja" tosielämän "koulutuskokemuksen, mukaan lukien kokopäiväiset maisterin tutkinnot (englanniksi ja italiaksi) sekä osa-aikaiset maisterit ja lyhytaikaiset ohjelmat johtajille ja ammattilaisille. Koulu tekee yhteistyötä teollisuuden kanssa - johtavat yritykset, tarjoamalla heille erinomaisia johtajia sekä laadukkaita ja räätälöityjä ohjelmia. Keskisuurten yritysten ja "Made in Italy" -teollisuuden kysymyksiin kiinnitetään erityistä huomiota tutkimusten ja kohdennettujen projektien kautta.

BBS

Alt = "BBS-yhteisö on perhe, joka koostuu opiskelijoista, alumneista, tiedekunnista, johtajista ja laajasta yritysverkostosta, johon kuuluu yli 500 kansallista ja kansainvälistä yritystä. Opiskelijoita, yli 600 joka vuosi, tulee eri puolilta maailmaa ja erilaisilta akateemisilta alt = "BBS-tiedekuntaan osallistuu yli 300 kansallista ja kansainvälistä luennoitsijaa, tutkijaa sekä avainhenkilöitä ja konsultteja.

Tilastot

Yhdellä silmäyksellä

50+

Ohjelmat

1600+

Opiskelijoita joka vuosi

250+

Tiedekunnan jäsenet

9400+

Alumnit tulevat

103

Maat ympäri maailmaa

500+

Verkostomme yritykset

17

Kansainväliset yhteistyökumppanit

 

  Kampuksen ominaisuudet

  Yksi kasvava kampus, kolme paikkaa kokea

  Kolme sijaintia, kolme paikkaa, joissa BBS työskentelee rakentaakseen tulevaisuutta yhdessä Bolognan yliopiston, yritysten ja tietysti yhteisömme kanssa. BBS toivottaa ylpeänä tervetulleeksi alumnit, opiskelijat, henkilökunnan ja vieraat takaisin Villa Guastavillaniin, Messukeskukseen ja pian uudelle kampukselle Villaa vastapäätä.

  Bologna Business School henkilökunnan ensimmäinen henkilökohtainen tapaaminen oli tilaisuus muistuttaa tulevaisuuden ja tulevaisuuden parissa työskentelemisen arvosta ja tärkeydestä. Ihmisten tulevaisuus, ennen kaikkea tutkimuksen ja koulutuksen, epäilemättä, mutta myös paikkojen ja sen, mitä he edustavat.

  Paikoissa, joissa BBS asuu , menneisyys ja nykyisyys kohtaavat ja katsovat tulevaisuuteen, joka osaa tarttua uusiin mahdollisuuksiin jokaisessa haasteessa . Menneisyys ja nykyisyys yhdistyvät luomaan energiaa, joka sykkii historiallisen Villa Guastavillanin käytävillä ja halleissa. Suuri taiteellisesti arvokas rakennus, joka symboloi paitsi BBS myös Bolognan kaupunkia ja kaikkia niitä, joilla on mahdollisuus arvostaa sen kauneutta. Upea renessanssihuvila on BBS -kampuksen päämaja . Bolognan yliopiston 2000-luvun alussa tekemän huolellisen restaurointityön ansiosta siinä on edelleen upeita freskoja luokkahuoneissa ja kokonainen huone "renessanssiluolan" tyyliin. Myös ulkoasu on vaikuttava, kiitos puutarhan suihkulähteineen ja huvilaa ympäröivän suuren puiston ansiosta. Pandemia on haastanut meidät paitsi nopeuttamaan jo käynnissä olevaa teknologista muutosta historiallisella kampuksella, jossa on huippuluokan teknologisilla työkaluilla varustettuja luokkahuoneita ja laboratorioita, vaan myös osallistumaan uusien tilojen ja ratkaisujen etsimiseen.

  Tilapäisen kampuksen BBS sijainti Bolognan messukeskuksessa oli todellinen testi koulun päivittäisen elämän muuttuviin vaatimuksiin vastaamisesta. Uuden Hallin hyperteknisten tilojen ansiosta pystyimme ajamaan kaikki kurssit henkilökohtaisesti täysin turvallisesti ja pandemian eri vaiheissa aika ajoin vahvistettujen määräysten mukaisesti. Projekti lähteekin siitä vakaumuksesta, että fyysinen läsnäolo ja ihmisten väliset suhteet ovat keskeinen osa oppimista. Tämä tila sisältää 8 luokkahuonetta, joihin mahtuu jopa 370 opiskelijaa , sekä 11 pienryhmähuonetta ja tiloja henkilökunnalle ja tiedekunnalle, kaikki alueella, johon mahtuu normaalisti jopa 6 000 ihmistä. Jakaminen ja seurustelu luokkahuoneessa on mahdollista leveän puoliympyrän muotoisen pohjaratkaisun kautta, ja Hallin sydän on suunniteltu suureksi areenaksi, joka muistuttaa italialaista kaupunginaukiota, perinteistä kohtaamispaikkaa.

  Suoraan Villa Guastavillania vastapäätä rakennetaan uusi kampus , joka laajentaa nykyistä kampusta vastaamaan tehokkaasti yritysten ja opiskelijoiden kasvavaan kysyntään. Uusi kampus on Mario Cucinella , italialainen arkkitehti, joka on kansainvälisesti tunnettu kestävään kehitykseen keskittyvänsä. Ja niin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus eivät vain kohtaa, vaan alkavat sulautua yhteen luodakseen projektin, joka tähtää aina innovaatioon ja jatkaa samalla sille ominaisen ainutlaatuisen historian vahvistamista.

   Akkreditoinnit

   EFMD Equis ‑akkreditoitu

   Sijainnit

   • Bologna

    Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18

   Ohjelmat

   Kysymyksiä