Keystone logo
Berklee College of Music - Campus Valencia

Berklee College of Music - Campus Valencia

Berklee College of Music - Campus Valencia

Johdanto

Berklee on johtava nykymusiikin ja esittävien taiteiden instituutti, joka tarjoaa perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmia kampuksillaan Bostonissa, Massachusettsissa ja Valenciassa, Espanjassa sekä palkitun etäopiskeluohjelmansa, Berklee Onlinen kautta.

Omistettu maailman innoittamimpien taiteilijoiden luovuuden ja urapotentiaalin vaalimiseksi, Berkleen sitoutuminen taideopetukseen heijastuu sen opiskelijoiden, tiedekunnan ja alumnien työhön - satoja heitä on tunnustettu Grammy-, Tony-, Oscar- ja Emmy-palkinnoilla .

Berklee College of Musicissa ja Bostonin konservatoriossa Berkleessä opiskelijat tutkivat monitieteisiä lähestymistapoja musiikkiin, tanssiin, teatteriin, elokuviin, liiketoimintaan, terveydenhuoltoon, koulutukseen, teknologiaan ja muihin. Yli 100 maasta tulevien opiskelijoiden ja alumnien sekä koulutuskumppaneiden kanssa eri puolilta maailmaa luomme uusia yhteyksiä taiteen muotojen, musiikillisten perinteiden ja teknologioiden välille rakentaaksemme dynaamisen, monipuolisen ja yhteistyökykyisen maailmanlaajuisen taideyhteisön.

Tietoja Berklee Valenciasta

Berkleen kampus Valenciassa on ensimmäinen kuuluisan Berklee College of Musicin perustama kansainvälinen kampus - ja sen ensimmäinen kampus Bostonin ulkopuolella. Valencian ikonisessa taiteen ja tieteen kaupungissa Espanjassa sijaitseva upea 3 600 neliömetrin kampus on suunniteltu erityisesti musiikkia varten ja se on varustettu huipputeknologialla.

Berkleen Valencian kampus pyrkii tarjoamaan keskuksen musiikillisesti lahjakkaimpien kansainvälisten opiskelijoiden uran käynnistämiseen ympäri maailmaa. Kampus tarjoaa ainutlaatuisen opetussuunnitelman sekä kansainvälisen urakeskuksen, joka auttaa opiskelijoita siirtymään opiskelijasta musiikin ammattilaiseksi. Kampus esitteli Berklee College of Musicin ensimmäiset maisteriohjelmat nykymusiikin alalla (Scoring for Film, Television and Video Games; Contemporary Performance (Production Concentration) ja Global Entertainment and Music Business) syyskuussa 2012, ja käynnisti neljännen uuden jatko-ohjelman: musiikin tuotanto, teknologia ja innovaatio syyskuussa 2013.

Lisäksi Berkleen kampus Valenciassa tarjoaa ensimmäisen vuoden ulkomailla ja opiskelu ulkomailla -ohjelmat Berklee-opiskelijoille Bostonista yhden tai kahden lukukauden opiskeluun Valenciassa, kesä- ja erikoisohjelmat sekä uuden tavan muusikoille ympäri maailmaa liittyä. maailmanlaajuinen musiikkiyhteisö – esiintyjinä, harjoittajina ja johtajina.

Missio ja filosofia

Berklee College of Musicin missio on kouluttaa, kouluttaa ja kehittää opiskelijoita menestymään musiikin urana. Opetussuunnitelmamme perusta on kaikkien opiskelijoiden muusikon kasvattaminen.

Visio vuodelle 2025

Nykymusiikin johtavana instituuttina Berklee muuttaa musiikkikasvatusta ja lisää musiikin voimaa parantaakseen maailmaamme. Rakentamalla osallistavaa kulttuuria, joka edistää monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, vaalimme maailman inspiroituneimpien muusikoiden kasvua, jotta he voivat toteuttaa täysin taiteellisen, luovan ja urapotentiaalinsa. Berklee luo uusia yhteyksiä taiteen muotojen, musiikkikulttuurien, teknologioiden ja instituutioiden välille ja luo dynaamisen maailmanlaajuisen verkoston, joka edistää innovaatioita, yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.

Historia

Berkleen perusti Lawrence Berk, Massachusetts Institute of Technologyssa koulutettu insinööri ja CBS:n ja NBC:n radioorkestereiden soveltaja, joka halusi opettaa nykymusiikkia ja tarjota käytännöllistä uravalmennusta työskentelevälle muusikolle. Hänen ideansa syttyi tuleen, ja pieni opetusstudio kasvoi reilussa kahdessa vuosikymmenessä suureksi kouluksi ja sitten korkeakouluksi.

Akkreditointi

Jatko-ohjelmat Berkleen kampuksella Valenciassa, Espanjassa, ovat virallisten viranomaisten akkreditoimia sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa.

Kaikki Berkleen jatko-ohjelmat ovat akkreditoineet New England Association of Schools and Colleges (NEASC) -korkeakoulukomissiolla, joka on kansainvälisesti tunnustettu koulutuksen laadun asiantuntijana.

Musiikin maisteri elokuvien, televisioiden ja videopelien pisteytykseen; Master of Arts maailmanlaajuisessa viihde- ja musiikkiliiketoiminnassa; ja Master of Music in Contemporary Performance (Production Concentration) ovat lisäksi Espanjan koulutusviranomaisten akkreditoimia, ja ne ovat voimassa koko Euroopan korkeakoulualueella (EHEA).

Pääsymaksut

Sijainnit

  • Valencian Community

    Avinguda del Professor López Piñero,1, 46013, Valencian Community

    Kysymyksiä