Keystone logo
© BESIGN The Sustainable Design School
BESIGN The Sustainable Design School

BESIGN The Sustainable Design School

BESIGN The Sustainable Design School

Ilmoitukset

Johdanto

Liity avointen ovien päivään 9. maaliskuuta - Rekisteröidy tästä

Kansainvälinen suunnittelukoulu kestävästä innovaatiosta ihmisen ratkaisuille

BESIGN The Sustainable Design School - Kestävän innovaation muotoilukoulu.

Vuonna 2013 perustettu BESIGN The Sustainable Design School on kansainvälinen korkeakoulu, joka on omistautunut kestävälle suunnittelulle ja innovoinnille.

Sana perustajilta:



"BESIGN The Sustainable Design Schoolin perustamista on ohjannut vahva yhteinen vakaumus: nykymaailmassa tapahtuvat syvälliset muutokset edellyttävät, että lähestymme innovaatiota täysin erilaisella, radikaalilla tavalla. Jakamalla vastavuoroiset pedagogiset ja ammatilliset kokemuksemme olemme vakuuttuneita siitä, että: Muotoilulla on ajattelukeinona olennainen rooli uuden, kestävän innovaation aikaansaamisessa kaikille.

Kestävän kehityksen tavoitteet

BESIGN Kestävän kehityksen koulu noudattaa 17 kestävän kehityksen tavoitetta luovana työkaluna.

Poikittainen opetussuunnitelma, jossa on monia monialaisia merkintöjä

Suosimme vaihtoon ja henkilökohtaisiin taitoihin perustuvaa kotouttamisprosessia. Ensisijainen tavoitteemme on tutustua sinuun ja arvostaa kykyjäsi.

Kansainvälinen - Kansainvälinen vaihto

BESIGN The Sustainable Design School on jäsenenä Cumulus Associationissa, joka on kansainvälinen verkosto, johon kuuluu 280 muotoilukoulua ja -yliopistoa ympäri maailmaa.

  • Buenos Airesin yliopisto, Arkkitehtuurintutkimus, Suunnittelupalvelu ja Urbanisme (UBA - FADU) - Argentiina
  • Cienciasin yliopisto ja Artes de América Latina (UCAL) - Peru
  • Srishti Institute of Art, Design & Technology - Intia
  • Ringling College of Art & Design - Yhdysvallat
  • Özyeginin yliopisto - Turkki
  • Tbilissin osavaltion akatemia - Georgia
  • Universita degli studi della campania luigi vanvitelli - Italia
  • Jiangnan University - Kiina
  • Universidad del desarrollo (UDD) - Chile
  • HIT Holon Institute of Technology - Israel
  • Université de Montréal - Kanada
  • Shizuokan yliopisto - Japani
  • UPES - Intia

Ammatillinen kokemus - Kumppanuushankkeet

Opintosi ensimmäisestä vuodesta lähtien “opit tekemällä” ammatillisen kumppanuuden yhteydessä.

"Nämä suuret yritykset tulevat töihin opiskelijoidemme kanssa, koska heillä on intuitiivinen näkemys huomisesta, he elävät jo huomisen talouksien tietämyksen ja jakamisen parissa, he ovat syntyneet digitaaliseen maailmaan ja haluavat auttaa muita vastuullisella tavalla! »
Maurille Larivière

Projektit - mitä ne ovat?

Joka vuosi toteutetut ammatilliset projektit mahdollistavat uuden sukupolven luovia, uteliaita opiskelijoita, jotka ovat huolissaan maailmasta.

Vaihe 1 - Lyhyt ja ongelmallinen
Tapaaminen kumppanuusyrityksen edustajien kanssa on keskeinen asia. Vaihdon aikana opiskelijat tutustutaan projektiin, tunnistetaan tarpeet, hienosäädetään lyhyttä ja laaditaan perspektiivistrategioita.

Vaihe 2 - Analyysi
Tutkimus- ja immersiojaksojen avulla opiskelijat voivat toisaalta integroida yrityksen tarpeet ja toisaalta määritellä strategisen pohdinnan olennaiset persoonat – hankkeeseen liittyvien kestävän kehityksen tavoitteiden mukaan ottaminen.

Vaihe 3 - Ideointi
Tämä vaihe mahdollistaa suuren valikoiman innovatiivisia ideoita utoopisimmista konkreettisimpiin. Ideointi saa opiskelijat löytämään käsitteellisiä vastauksia.

Vaihe 4 - Toteutus Opiskelijat analysoivat, muokkaavat ja piirtävät valitut ideat vahvistaakseen niiden merkityksen tuleville käyttäjille.
Mallien (3D digitaalinen visuaalinen esitys) ja prototyyppien (toiminnallinen ja dynaaminen malli) avulla opiskelijat antavat validoituihin ratkaisuihin todellisen, visuaalisen näkökulman.

Vaihe 5 - Prototyyppien luominen
Kaikki työvaiheet on virallistettu ja havainnollistettu erilaisilla fyysisillä ja digitaalisilla välineillä. Tavoitteena on selittää yritykselle suoritettu pohdinta, kannanotot ja hankkeen tulokset.

Uusilla innovatiivisilla menetelmillä:

  • «Suunnittelun ajattelu»
  • Hedelmällinen innovaatio
  • Elinkaarianalyysi, ekokäsitys, Design Biomimicry Knowledge of Design ®
  • 17 kestävän kehityksen tavoitteita

Instituutiokumppanimme

232415_232377_image-Feb-27-2024-12-18-53-8704-PM1.png

Kampuksen ominaisuudet

BESIGN The Sustainable Design School, joka sijaitsee etuoikeutetulla paikalla Cagnes-sur-Merissä Côte d'Azurin sydämessä, tarjoaa 2000 metrin kampuksen, jossa on: tietokonelaboratorio, mallipaja, musiikkistudio, valokuvausstudio, luovuushuone, yhteinen puutarha, terassit .

Yhteistyö FabLab ECOLAB Côte d'Azurin kanssa (3D-tulostimet, laserleikkurit, 3D-skannerit) antaa opiskelijoille mahdollisuuden luoda esineitä suunnitteluprojekteihinsa.

  • Yliopisto: Université Côte d'Azurin (UCA) jäsen, opiskelijoillamme on pääsy tutkimus- ja tohtorikursseihin sekä akateemiseen vaihtoon muiden UCA:n jäsenten kanssa.
  • Sisäänpääsy: Hakemuksesta (ilmoittautumistiedosto, henkilökortti, koulun tulokset, portfolio) ja henkilökohtainen haastattelu.
  • Rahoitus: Rahoitusapua on saatavilla " BESIGN The Sustainable Design School Friends" -rahaston kautta.

    Pääsymaksut

    Liity meihin

    Eri taustoista ja eri aloilta tulevien opiskelijoiden monimuotoisuus edistää kestävää innovaatiota ja sen käytäntöjä.

    Nykyään kohtaamme tärkeitä kysymyksiä planeettamme elinkelpoisesta kehityksestä. Muutokset eivät ole vain välttämättömiä, vaan myös väistämättömiä, jotta voimme kaikki elää hyväksyttävissä olosuhteissa. Näihin kysymyksiin vastaamiseksi on korostettava mielikuvitusta ja innovatiivisuutta. Opiskelijamme voivat hyödyntää näitä uskomattomia mahdollisuuksia.

    Jotta nykyisten maailmanongelmien monimutkaisuus voitaisiin ratkaista parhaiten, BESIGN The Sustainable Design School tarjoaa ohjelman, joka on monialainen, kansainvälinen ja monialainen. Pedagogiikka toteutuu konkreettisissa projekteissa, joita esittävät arvomme jakavat yritykset.

    Alumnitilastot

    Opiskelijoiden suosittelut

    Sijainnit

    • Nice

      Nice, Ranska

    Kysymyksiä