Keystone logo
Bishop's University

Bishop's University

Bishop's University

Johdanto

Tietoja BU: sta

Sijaitsee Quebecin maakunnan kauniilla itäisellä kaupunkialueella Bishop's on ainutlaatuinen englanninkielinen yliopisto kaksikielisessä ympäristössä (englanti / ranska), joka tarjoaa opiskelijoilleen yliopiston perustutkinnon kuin mikään muu.

116026_DSC_4164.jpg

BU-ero

 • Piispailla on joitakin pienimpiä luokkakokoja maassa ja intohimoisia, tukevia professoreita, jotka todella välittävät opiskelijoidensa menestyksestä. Tuloksena on, että BU-opiskelijat saavat yksilöllistä huomiota ja arvokasta tukea koko opintojensa ajan.
 • Piispa yhdistää oppilaansa moniin erinomaisiin oppimismahdollisuuksiin, kuten harjoittelupaikkoihin ja poikkeuksellisiin koulutuselämyksiin. Nämä mahdollisuudet antavat opiskelijoille mahdollisuuden vahvistaa taitojaan ja hankkia arvokasta ammatillista kokemusta.
 • Piispa luo ainutlaatuisen sosiaalisen ympäristön opiskelijoilleen, joka edistää henkilökohtaista kasvua ja kehitystä. Tämä huolehtiva ja tukeva ilmapiiri ruokkii opiskelijoita ja auttaa muuttamaan heidät luottavaisiksi ja ammattitaitoisiksi johtajiksi, jotka ovat valmiita muuttamaan tässä maailmassa.

Nämä elementit muodostavat yhdessä piispan yhteisön ydin ja sielun.

116028_GordonBarker2019.jpg

BU yhdellä silmäyksellä

Paikkakunta Bishop's sijaitsee Lennoxvillen kaksikielisessä yhteisössä, joka on Sherbrooken kaupungin Quebecin kaupunki, joka sijaitsee noin 1,5 tuntia Montrealista kaakkoon, tai 4 tuntia Bostonista luoteeseen. Itäinen asuinalue tunnetaan tarjoamalla turvallisen ja viihtyisän ilmapiirin, poikkeukselliset ulkoilumahdollisuudet ja erinomaisen elämänlaadun.

Kampus Perustettu vuonna 1843, Bishopin yliopiston 550 hehtaarin kampuksella on 25 rakennusta, joista seitsemän asuntoa, kaksi kirjastoa, kaksi teatteria, erinomaiset luokkahuoneet, laboratoriot, historiallinen kappeli, musiikkikonserttisali, urheilutilat (urheilu- ja virkistyskeskus, johon kuuluu kolme kuntosalia, sisäuima-allas ja 800-paikkainen areena). Kampuksella on myös ankka-lampi ja villieläinpuisto, ulkouima-allas, FIS-sertifioitu maastohiihtokurssi ja golfkenttä.

Tiedekunnan piispa-yliopistossa on joitakin Kanadan parhaista yliopisto-opettajista. 120 kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä osallistuu laajaan tutkimus- ja julkaisutoimintaan. He ovat kuitenkin päättäneet työskennellä piispailla, koska he rakastavat opetusta ja työskentelevät perustutkinto-opiskelijoiden kanssa. Panostamme suuresti opiskelijoiden ja professorien välisiin henkilökohtaisiin kontakteihin ja suosimme pieniä luokkia ja usein järjestettäviä seminaareja, laboratorioita ja opetusohjelmia.

Alumni Bishopin alumniryhmät ovat yhtenä yhtenäisimmistä ja tukevimmista Kanadassa. Meidän alumnitoimialat ovat hajallaan ympäri maailmaa, ja järjestämme tapahtumia ympäri vuoden yliopiston valmistuneille ja ystäville.

Akateeminen profiili Bishop's on englanninkielinen perusyliopisto, joka tarjoaa valikoiman yli 100 ohjelmaa 7 tutkintoalueella viidellä koululla ja alueella:

 • Humanististen tieteiden osasto
 • Luonnontieteiden ja matematiikan osasto
 • Yhteiskuntatieteiden osasto
 • Williamsin kauppakorkeakoulu
 • Koulutuskoulu

Luokan koot Keskimääräinen koko:

 • Ensimmäisen ja toisen vuoden luokat: 36
 • Kolmannen ja neljännen vuoden luokat: 13

Mielenkiintoisia seikkoja

 • Jokaisesta Kanadan maakunnasta ja alueesta on mukana opiskelijoita, 30 valtiota ja 69 maata ympäri maailmaa.
 • 27% opiskelijoistamme on kansainvälisiä.
 • Vuonna 2017 keskimääräinen koululaisopiskelija oli keskimäärin 82,6%.
 • Yli 84% opiskelijoistamme harrastaa klubeja tai urheilulajeja.
 • 97% opiskelijoistamme asuu kävelyetäisyydellä kampuksesta.
 • 70% ensimmäisen vuoden opiskelijoistamme asuu kampuksella sijaitsevissa asuntoissamme.

Tiesitkö? Yli 19 000 ihmistä ympäri maailmaa väittää ylpeänä, että Bishopin yliopisto on alma mater. Mene piispa!

116029_BUFootballCrowd2016.jpg

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Sherbrooke

  Lennoxville campus 2600 College St. Sherbrooke, QC J1M 1Z7, , Sherbrooke

  Kysymyksiä