Keystone logo
Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Johdanto

Yleistä

Pekingin Jiaotong yliopisto on kansallinen keskeinen yliopiston välittömässä hallinnon opetusministeriön ja nyt yhdessä tukevat opetusministeriö, Kiinan rautateiden Corporation ja Pekingin kaupunginhallitus. BJTU on yksi ensimmäisistä yliopistoista valittu maailmanlaajuiseen ”National 211 Project” ja ”985 Voima Kuri innovaatiofoorumin” projekti, yksi ensimmäisistä toimielinten valtuudet antaa maisterin ja tohtorin tutkinnot. BJTU, johtavana järjestö on perustettu Collaborative Innovation Center for Rail Transit Turvallisuus, joka on yksi ensimmäisistä 14 yhteistyönä hyväksytyssä Kiinan hallituksen syöttää ”National 2011 Projects”. BJTU on valittu osaksi top 100 ”QS BRIC viidestä maasta” 3 peräkkäisenä vuonna, 6 alat ovat tulleet top 400 QS World University.

Yhtenä kolmesta alkuperä Jiaotong yliopiston historian BJTU voidaan ajoittaa 1896. BJTU kasvoi ulos Pekingin Railway Management Institute, Kiinan ensimmäinen korkeakoulu, joka oli sitoutunut edistämään rautateiden johdon kyvyt ja aloitti modernin Kiinan koulutus rautateiden hallinnan ja tietoliikenne. Vuonna 1917, se organisoitiin Beijing Railway Management School ja Pekingin Posti ja tietoliikenne School. Vuonna 1921 se yhdistyi Shanghai Industrial College, Tangshan Industrial College muodostaa Jiaotong yliopisto. Uudelleenjärjestelyn jälkeen Jiaotong yliopiston vuonna 1923, Pekingin kampuksen nimi muutettiin Pekingin Jiaotong yliopisto. Vuonna 1950 koulu oli nimeltään Northern Jiaotong yliopisto, ja presidentti oli kuuluisa silta asiantuntija Mao Yisheng. Vuonna 1952 Pohjois-Jiaotong yliopisto on peruutettu siksi, Pekingin ja Tang kampuksen itsenäistyi ja koulun nimeksi tuli Beijing Railway Institute. Vuonna 1970 nimi Northern Jiaotong yliopisto jatkettiin. Vuonna 2000 se oli sulautunut Pekingin Electric Power College ja hallinnon siirrettiin ministeriön rautateiden ja opetusministeriön. Vuonna 2003 nimi Pekingin Jiaotong yliopiston jatkettiin. Jotkut tunnetut ihmiset Kiinan historiassa sai opetusta yliopistossa, mukaan lukien Liu Han perustaja Kiinan ensimmäinen radioasema, Ying Shangcai, keksijä Kiinan ensimmäinen suuritehoisia höyrykone, Zheng Zhenduo, kuuluisa kirjailija ja kriitikko ja historioitsija, Jin Shixuan, tekijän Kiinan ensimmäinen rautatie johto monografia, Xu Jing, pioneeri rautatieliikenteen taloustieteen Kiinassa, ja Yang Rumei, yksi varhaisista neljä suurta kirjanpitäjät Kiinassa. Jotkut kuuluisat tutkijat työskenteli yliopistossa, kuten Xiang Zhejun, pääsyyttäjä Tokion Trial ja Ma Yinchu, kuuluisa väestötutkija ja taloustieteilijä.

  1. syyskuuta, 2016 BJTU on ollut yksinkertainen ja juhlallinen juhla teemalla ”Jiao Tong, kiinalainen unelma”. Juhlaan kokouksessa onnittelu kirjeen Liu Yandong luettiin. Wang Anshunm, pormestari Pekingin ja Du Zhanyuan, varaministeri Opetusministeriön osallistui kokoukseen ja toimitetaan puheita. Lisäksi ministerit liikenne- Venäjän ja Mongolian myös lähettivät onnittelemaan kirjeitä. Ja viisi presidentit viisi Jiaotong yliopistojen yhdessä liikkeeseen Pekingin julistuksen Jiaotong yliopisto, joka merkitsi uutta luvun Jiaotong yliopiston uudessa tulevaisuudessa. Edustajia Kiinasta Railway Association, Kiinan Association for Science and Technology, Kiinan Society of Higher Education, Kiinan Academy of Engineering, valtion Salassapito Bureau, valtion rautateiden Bureau, Pekingin Kunnan komitean ja asianomaisten piirit ja läänien, rehtoreiden ja yhteistyön rakentaminen yksiköitä, yli 20 Kiinan tiedeakatemia, 6 Kiinan suurlähetystön virkamiehiä, 31 ​​ulkomaiset yliopistot, 6 Hongkongin, Macaon ja Taiwanin yliopistot ja 22 Manner yliopistot sekä alumnit, opettajat ja opiskelijat osallistui juhlaan kokoukseen. Samaan aikaan, BJTU todennut myös yli 10 keskeistä toimintoa, kuten 2016 Global University presidentit Summit, Kiina Kuljetus Senior foorumin ja fuksiaiset.

BJTU on toiminut presidentti Forum Kiinan ja Venäjän Jiaotong yliopiston vuonna 2015, Li Keqiang lähetti onnittelu kirjeen. Toistaiseksi BJTU on perustettu Kiinan Venäjän Jiaotong Pietarin instituutin, Kiinan Venäjän huippunopean rautatien tutkimuskeskus, Kiinan Britanniassa huippunopean rautatien tutkimuskeskus, yhteisiä kansainvälisiä laboratorio huippunopean rautatien turvallisuus käyttöä ja huoltoa sekä kansainvälisen tieteellisen tutkimuksen alusta globaalien toimitusketjujen ja logistiikan. BJTU aktiivisesti toteuttaa liikenteen hallinnan ulkomaisen teollisuuden koulutuksen ja laajentaa kansainvälistä mainetta ja vaikutusvaltaa.

Tieteenalojen BJTU n sijoittui hyvin kolmannella kierroksella kansallisten akateemisen arvioinnin. Järjestelmä tiede oli ensimmäinen, kuljetustekniikka tiedot sijoittui kolmanneksi Tekniikan viestintä oli 8.. Toistaiseksi järjestelmä tiede sijoittui ensimmäinen valtakunnallinen kolmessa peräkkäisessä kierroksella arvioinnin.

BJTU sijaitsee Pekingissä, pääkaupunki Kiinassa itään ja länteen kampuksilla Haidian District. Se kattaa kokonaispinta-ala on lähes 1000 hehtaaria (1 MU likimain 667 neliötä), ja sen rakennuksen ala on 910000 neliömetriä. Yliopisto on myös perustanut uuden Weihai kampuksella ja ottaa sitä käyttöön vuonna 2015. Kampuksittain on äänen opetusta ja tutkimusta tilat sekä kaunis ympäristö.

BJTU on saavuttanut ero on tarjolla erilaisia ​​opetusohjelmia ansiosta kehitykseen yli sata vuotta. BJTU on edistänyt vahvaa yhteistyötä ja innovaatioita. Yliopisto on tullut tärkeä perusta muuttua kykyjä, varsinkin erinomainen kykyjä tietotekniikan ja kaupunkiraideliikenne, taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen Kiinassa. Yliopisto on läheisessä yhteydessä kansakunnan teollistuminen, kaupungistuminen, informationization sen perustamisesta lähtien. BJTU edistää kokonaisvaltaista kuljetusjärjestelmä, erityisesti nopeuttaa rautatieliikenteen kehittämistä sekä edistää integraatiota Peking, Tianjin ja Hebei, joka edistää aktiivisesti osallistumista kansalliseen kuljetus, logistinen, tietotekniikka, uudet energiatekniikkaan ja osuus- Pekingissä . BJTU on perustanut kehityksen tavoite ja ”kolmivaiheinen” strategia olla ensimmäisen luokan yliopistojen tämän vuosisadan puoliväliin.

Kolmen vuosisadan kehitystä, koulun muodosti etu tiedon, johdon ja muiden tieteenalojen liikenteen ominaisuuksista tieteen ja teknologian. Yliopistolla on täydellinen opetussuunnitelma järjestelmä teollisuuden, hallinta, talous, kirjallisuutta, lakia ja filosofiaa. BJTU on 14 koulua, kuten koulun elektroniikka- ja tietotekniikan osasto, koulu tietokoneen ja tietotekniikan, Kauppakorkeakoulu ja hallinta, koulu vesirakentaminen, koulu mekaanisten, automaatio- ja säätötekniikka, koulu sähkö, koulu tieteen, koulu ohjelmistojen suunnittelu, koulu marxilaisuuden, koulu arkkitehtuurin ja muotoilun, laki, koulussa kansallisen turvallisuuden, tutkijakoulu ja koulu etäisyyden ja täydennyskoulutusta. Pekingin Jiaotong yliopiston Haibin kampuksella oli perusti yhdessä yritysten Huanghua Hebein maakunnassa. BJTU on kaksi tasoa, 1 kansallisen avain disciplines-- Liikenteen ja kuljetusten ja tiedonkäsittelyn ja viestinnän suunnittelu, kaksi 2-tason kansallinen disciplines-- teollisuustalouden, silta ja tunneli Engineering. Toistaiseksi BJTU on 8 kansallista keskeisillä tieteenaloilla. On 15 post doc tutkimusta asemat, 20 taso-1 tieteenalojen tarjoaa tohtorin tutkinto-ohjelmia, 34 taso-1 tieteenalojen tarjoaa maisteriohjelmaa, 13 ammatillinen tutkinto-ohjelmia, kuten MBA, EMBA, M. Eng, M.Acc, M.Law jne.

BJTU on pitänyt parantaa opettajien laatua etusijalla käynnissä yliopiston ja se on toteutettava tehokkaasti strategiaa vahvistaa koulun kykyjä. Tähän asti BJTU on 2907 tiedekunnan ja henkilökunnan jäsentä, mukaan lukien 1846 kokopäiväistä opettajaa. (Joukossa kokopäiväistä opetushenkilöstön 1199 ovat sijainen vanhempi ammatillinen ja tekninen kantoja ja 1733 ovat maisterin tutkinto tai edellä.) BJTU on 2 akateemikot CAS, 2 akateemikot Kiinan Academy of Engineering, 5 kansallinen opettajien, 6 jäsentä akateemisen arvioinnin ryhmä korkeakoulututkinnot komitean valtioneuvosto, 4 ”973” chief tutkijat, 9 valittua henkilöä ”tuhat talenttia Program”, 6 valittu henkilö ”kymmenentuhatta talenttia Program”, 8 erottaa professorit ja osa-aikainen professori ”Yangtze joki tutkija”, 11 kansallinen ehdokkaita Talents Project, 9 voittajat Valtakunnallinen Vuoden nuorten rahasto, 11 voittajat maksamatta nuorten rahasto, 69 henkilöä ohjelman New Century Excellent Talents projekti, 158 asiantuntijaa, jotka nauttivat erityistä hallitus korvaus.

BJTU on aina ollut ottaen kykyjä viljeleminen perustehtävänä koulutuksen ja se oli viljelty useita kykyjä maassa viimeisten 100 vuoden aikana. BJTU saavuttaa erinomaisen arvosanan kansalliseen perusopetuksen arviointia vuonna 1997 ja 2006. Nyt yliopistossa on 14253 opiskelijaa, 7966 jatko-opiskelijoille, 2891 jatko-opiskelijat, 6918 ammatillinen tutkinto opiskelijoiden ja 7810 aikuisopiskelijoita. On 820 pitkäaikaisia ​​kansainvälisten opiskelijoiden kokonaismäärä.

BJTU on voittanut 1 kansallisen palkinnon pääpalkinnon, 3 kansallisia palkintoja kolmas palkinto, 12 kansallista osastoilla toisen palkinnon, 1 Pekingin kunnan palkinnon pääpalkinnon, 27 Pekingin kunnan palkintoja ensimmäisen palkinnon, 29 Pekingin kunnan palkintoja toisen palkinnon viime kolmessa vuoden opetus saavutus palkinto; hyväksytty 3 koulutus pilottihankkeita ja 1 kansallinen koulutusuudistus lentäjä koulu valtion viime 5 vuotta; on 8 tieteenaloja kansallisen suunnitelman opetus- ja koulutusjärjestelmiä erinomainen insinöörit ja 7 kansallisia ammatillisia pilotti kattava alojen uskonpuhdistus; myönnetty 2 ”12th Five-Year” kansallisen kokeellisen opetusesitykseen keskuksia, 2 kansallisten keskusten virtuaalisten simulaatiokokeessa opetus, 3 kansallinen oppimäärään käytännön emäkset, 7 insinööritaidon käytännön koulutuksen keskuksia, 2 Pekingin kunnan havainnollinen innovaation käytännön emäkset; Vakiintuneiden kansallisten opetusnäytteen keskustassa; hyväksytty 4 kansallinen laatuista videokuvaa auki luokat, 22 erinomaiset resurssien jakaminen tietenkin hankkeita, 42 ”12th Five-Year” yleinen korkeakoulutuksen perustutkintoa valtakunnansuunnittelu opetusmateriaaleja 34 erilaista. BJTU vahvistaa viljely maksamatta innovatiivisia kykyjä luomalla kokeellinen luokan Science (Si Yuan luokka), kokeellinen luokka huippusuunnittelijoiden lahjakkuus kurinalaisuutta Foundation (Zhi Xing luokka), ulkomaiset projektipäällikkö luokan rautatieliikenne lentäjä luokassa, master (lääkäri) -tilassa lahjakkuutta valmennusta, Zhan Tianyou luokka, Mao Yisheng luokka ja Kioto. Laadun ja koulutustaso BJTU on kasvanut vuosi vuodelta, työllisyysaste on vakaasti korkealla tasolla, ja jatko työllisyysaste ylittää 98% ja yli 50% opiskelijaa valita jatkokoulutukseen. Opiskelijan art seurue suorittaa erinomaisia ​​saavutuksia kansallisissa ja Pekingin kunnan kilpailuja, voitti ensimmäisen palkinnon 1., 2., 3. ja 4. University Art suorituskykyä instrumentaali ryhmä ja antoi esityksiä ulkomailla alueilla, Hongkong ja Macao. Harjoitus versio ”Pitkä marssi sviitti” suorittaa BJTU opiskelijoiden aiheutti valtavia mullistuksia yhteisössä, alkuperäisen draama ”Mao Yisheng” valittiin ”selkäranka tasavallan - tieteen ja tekniikan Master eliitin propagandaa”. Korkean tason urheilu joukkue on voittanut 112 (kertaa) ensimmäinen palkintoa kansallisella tasolla ja yläpuolella kansallisella tasolla kaikenlaisia ​​kilpailuja, mukaan lukien 76 mestaruuden World University sulkapallo kilpailuja ja muita suuria tapahtumia kotimaassa ja ulkomailla.

BJTU vie vahvistaminen tieteellisen ja teknologisen innovaation strateginen painopiste kehitystä, jatkuvasti parantaa sosiaalisten palvelukykyä. BJTU on opetus, tutkimus instrumentit ja välineet varat 1070000000000 RMB Yuan; 84910 kirjasto paperi, elektronisten kirjojen, verkkoresurssien kuljetusyrityksen kanssa ominaisuuksia tietokannasta. BJTU on 47 maakuntien ja ministeritasolla tutkimusta alustoille, mukaan lukien 1 kansallista laboratoriota, 1 kansallinen Engineering Research Center, 6 kansallisia laboratorioiden, 1 kansallinen energian tutkimuskeskus, 4 kansallisten akkreditoitujen laboratorioiden, 1 kansallinen yliopisto tiede- ja teknologiapuisto, 9 keskeisiä laboratorioista Opetusministeriö / engineering Research center, 1 Pekingin laboratorio, 10 avain laboratoriot Pekingin engineering Research center ja muut 13 maakuntien ja ministeritasolla tieteellistä tutkimusta alustoilla. Viime 5 vuotta, yliopisto valvoi lähes 11000 tutkimushankkeita kuten National 973 Plan, kansallinen 863 suunnitelmaa, National Science Fund, National Social Science Fund ja muita hankkeita perustettu opetusministeriön, ministeriön rautateiden ja niin edelleen. Tutkimus Rahasto saavutti 3670000000 RMB. BTJU on julkaissut 3097 paperit SCIE viitteiden ja 5214 papereita EI lainaukset. Oli 2107 patenttihakemusta ja 1360 hyväksynnät. BJTU on isännöinyt 8 Kiinan Senior Jiaotong foorumin ja 42 BJTU luentoja, isännöi ja sitoutunut 40 korkean tason kansainvälisissä konferensseissa. BJTU on voittanut 12 kansallisia palkintoja, 136 maakuntien tieteen ja teknologian palkintoja, 1 kansallinen luonnontiede palkinnon toisen palkinnon, 1 kansallinen tieteen ja teknologian kehityksen palkinto toisen palkinnon ja 1 kansallinen teknologian keksintö palkinnon toisen palkinnon sekä erinomainen palkinto tieteellistä tutkimusta vuonna 8 toteutettujen hankkeiden (humanistiset ja yhteiskuntatieteet).

BJTU on perustettu osuuskunta suhteet yli 205 yliopistojen ja kuuluisa monikansallinen yritys yli 38 maassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Saksa ja Ranska, jotta voidaan viljellä ensimmäisen luokan kykyjä kanssa kokonaisnäkemys. Yliopisto on perustettu Confucius Institutes kanssa KU Leuven Belgiassa, Texas Southern University Yhdysvalloissa ja University of Campinas Brasiliassa. BJTU on sijoitettu tai sitoutunut kansainvälisen akateemisen konferenssin kansainvälisen langattoman viestinnän, signaalinkäsittely, raideliikennetekniikkaa, vähähiilisen logistiikka ja muilla aloilla. Kansainvälinen kulttuurin festivaali järjestetään kahden vuoden välein edistämään vaihtoa kiinalaisten ja ulkomaisten akateemisten kulttuuriin. Julistuksen "Kiinan New Energy Institute" valittiin mukaan ”kansainvälistyminen demo yliopistojen edistäminen Plan”. ja ulkomaisten rahastojen on kasvanut vuosi vuodelta. BJTU on 17 pitkäaikaisia ​​ulkomaisia ​​asiantuntijoita, joista 3 kansallinen ”Tuhat ulkomaisia ​​asiantuntijoita suunnitelma”; 5 kiinalais ulkomainen osuuskunta koulutusprojekteja voidakseen suorittaa koulutuksen ja jatko astetta ja parantaa kansainvälistymistä koulun. Antamaan täyden pelata Alumni ry, säätiön ja hallituksen, BJTU on perustanut 37 paikallista opiskelijoiden yhdistyksiä, imeytyy 78 hallituksissa, ja perustaneet strategisia yhteistyösuhteita yritysten kuljetus, logistiikka, tiedon, energian ja muiden teollisuus sekä kuntien, joka toteutuu pitkäaikainen ja laajaa yhteistyötä henkilöstön koulutukseen ja tieteelliseen tutkimukseen.

”Ajattele lähteen juoden vesi, rakkaus maa ja kunnioitettava alma mater.” Nykyään 120 vuoden kunniakas historia, Pekingin Jiaotong yliopiston harjoittaa Lähetystyössään seuraava tunnuslause ”Opi ja käytäntö” ja henki vaatimattomuus, varovaisuus ja innovaatio, muistaen kysyntä ja odotukset entisen kansallisten johtajien ja tasapainoiset kohti tavoitetta rakentaa maailmankuulu yliopistojen korkean tason eroa.

Sijainnit

  • Beijing

    Beijing Jiaotong University No.3 Shangyuancun Haidian District, 100044, Beijing

    Kysymyksiä