Keystone logo
© Blanquerna Universitat Ramon Llull
Blanquerna Universitat Ramon Llull

Blanquerna Universitat Ramon Llull

Blanquerna Universitat Ramon Llull

Johdanto

Historiamme on olemuksemme. Blanquerna syntyi hengessä, jonka tarkoituksena oli kouluttaa opettajia, jotka olivat sitoutuneet ihmisen kokonaisvaltaiseen kasvatukseen, aikana, jolloin tarvittiin innovatiivisia ehdotuksia, jotka tukisivat yhteiskunnallista muutosta. Siksi Blanquerna tarjoaa vielä tänäkin päivänä kattavaa ja laadukasta koulutusta, joka ylittää akateemisen alan, ainutlaatuisella ja yksilöllisellä metodologialla.

Blanquerna-URL opettaa kandidaatin, maisterin, omien tutkintojen ja tohtorin tutkintoja koulutuksen, urheilun, terveyden, viestinnän ja kansainvälisten suhteiden aloilla.

Vuodesta 1948 lähtien Blanquerna-URL:ssä on työskennelty sen eteen, että koulutus olisi maailmanlaajuista ja perustuisi humanismin periaatteisiin. Olemme sitoutuneet laadukkaaseen koulutukseen, jossa tieto, koulutus ja arvot kulkevat kiistatta yhteen ja vaikuttavat.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Blanquerna-URL:ään, joka on huippuosaamisen yliopistoyhteisö, jonka innoittajana on viisaan Ramon Llullin humanistinen perinne, joka merkitsee muun muassa erilaista tapaa opettaa. Koulutamme päteviä ammattilaisia, joilla on hyvät työllistymismahdollisuudet ja jotka pystyvät vaikuttamaan myönteisesti yhteiskuntaan. Olemme kristillisen humanismin periaatteiden innoittama moniarvoinen yliopistoyhteisö, jonka tehtävänä on ihmisten kokonaisvaltainen kouluttaminen niin, että heistä tulee päteviä, eettisiä ja yhteiskunnalliseen muutokseen sitoutuneita ammattilaisia.

Tehtävä

Blanquernan tehtävänä on moniarvoisena yliopistoyhteisönä, jonka innoittajana ovat kristillisen humanismin periaatteet, kouluttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti, jotta heistä tulisi päteviä, eettisiä ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet yhteiskunnalliseen muutokseen ja jotka luovat tietoa oikeudenmukaisuuden ja hyvän palvelukseen. yhteinen.

Näkemys

Olla Barcelonan korkeakoulu, joka on tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti innovatiivisesta koulutustyylistään, huippuosaamisestaan ammattilaisten koulutuksessa, korkeasta työllistyvyydestä ja sosiaalisesta sitoutumisesta sekä tutkimuksensa yhteiskunnallisesta vaikutuksesta.

arvot

Blanquerna-URL:n juuret ovat humanistisessa ja kristillisessä perinteessä. Olemme ihmisen palveluksessa, edistämme maailman muuttamista ja vuoropuhelua sekä uskon, kulttuurin ja tieteen välistä suhdetta. Haluamme parantaa maailmaa ja että sinä olet sen päähenkilö.

Pääsymaksut

Yleinen sisäänpääsyprosessi

Tutustu kunkin tutkinnon erityiseen sisäänpääsyyn. Yleisesti ottaen vaiheet ovat seuraavat:

 1. Esirekisteröinti
 2. Pääsykokeet
 3. Dokumentaation esittely
 4. Pääsypäätös
 5. opetus

Viisumivaatimukset

Sinun tulee ottaa selvää Espanjan opiskelua koskevista viisumivaatimuksista ennen prosessin aloittamista. Liikkuvuussopimukset solmivat yliopistojen välisiä sopimuksia, mutta niiden on aina noudatettava laillista ja byrokraattista menettelyä sekä opiskelijoiden vastaanottamisessa että lähettämisessä. Katso vaiheet, jotka sinun on suoritettava viisumin saamiseksi:

Jos olet EU-opiskelija (Euroopan talousalueeseen kuuluvasta maasta tai Sveitsistä)

 • Rekisteröintiä ulkomaalaisten keskusrekisteriin on haettava
 • Tämän toimenpiteen suorittamiseksi sinun on sovittava tapaaminen

Jos olet kotoisin Euroopan unionin ulkopuolelta

 • Kun olet vastaanottanut hyväksymiskirjeen, sinun on haettava opintoviisumia Espanjan suurlähetystöistä tai konsulaateista maassasi
 • Voit ottaa yhteyttä konsulaattiin tai suurlähetystöösi Espanjan ulkoasiainministeriön, Euroopan unionin ja Espanjan yhteistyöministeriön verkkosivuilla.

Apurahat ja rahoitus

Autamme sinua maksamaan opintosi. Tulevaisuus kaikkien ulottuvilla.

Lähes 2 000 000 € stipendejä ja tukea opintojen aloittamiseen tai jatkamiseen Blanquernassa.

Haluamme helpottaa pääsyäsi tiedekuntiemme tarjoamiin koulutukseen. Tästä syystä tarjoamme sinulle useita sisäisiä tai ulkoisia mahdollisuuksia saada taloudellista tukea.

Monet opiskelijat ovat saaneet opintotukea Blanquerna URL:ltä. Esimerkiksi Irene ja Antoni:

Apurahat akateemisesta huippuosaamisesta

Akateemisen huippuosaamisen stipendit sisältävät 50 % virallisten tutkintojen kurssin rekisteröinti- ja opetusmaksuista, ja jos akateeminen huippuosaamista säilytetään, ne jatketaan peräkkäisille kursseille ja kurssin loppuun asti. tutkinnon, jota opiskelija opiskelee. Hakemus tehdään Banco Santander -stipendiportaalin kautta, joka kattaa stipendin ensimmäisen vuoden kustannukset Blanquerna-säätiölle myönnettävän taloudellisen tuen kautta. Toisesta vuodesta alkaen sitä johtaa Blanquerna Foundation.

Urheilun huippuosaamisen stipendi

Urheilun huippuosaamisen stipendit kattavat 50 % virallisten tutkintojen kurssin rekisteröinti- ja opetusmaksuista, ja jos akateeminen huippuosaamista säilytetään, niitä jatketaan seuraaville kursseille ja tutkinnon suorittamiseen asti. että opiskelija opiskelee.

Kunnia stipendejä

Akateemisen huippuosaamisen edistäminen

Jokaisen Blanquerna-URL-tiedekunnan akateemisissa säännöissä määrätään, että seuraavaan ilmoittautumiseen voi rekisteröidä maksutta tietyn määrän opintopisteitä niille opiskelijoille, jotka ovat saaneet kunniatutkinnon missä tahansa aineessa tai aineessa, lukuun ottamatta farmasian tutkintoa, jota säätelee erilainen sääntely.

Alumnitilastot

Sijainnit

 • Barcelona

  Passeig de Sant Gervasi, 47, 08022, Barcelona

 • Barcelona

  Passeig de Sant Gervasi, 47, 08022, Barcelona

Kysymyksiä