Keystone logo
Bolivian Private University

Bolivian Private University

Bolivian Private University

Johdanto

Bolivian Private University (UPB) jatko-tiedekunnan tarkoituksena oli myötävaikuttaa liiketoiminnan ja teollisuuden kehitykseen tarjoamalla yhteiskunnalle korkean tason taitoihin ja taitoihin koulutettuja ammattilaisia, jotka pyrkivät olemaan muutoksen tekijöitä, jotka osoittavat ammattitaidossaan huippuosaamista .

Bolivian Private University on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen ja tavoitteemme on tarjota kilpailukykyistä opetusta kansainvälisellä tasolla, kouluttamalla korkean tason ammattilaisia, jotka voivat menestyä kilpailussa globalisoituneessa maailmassa, ja luomalla yrittäjiä uusien yritysten raskaudelle.

Bolivian Private University yliopiston laajennuskeskus syntyi 21. lokakuuta 2005 tarkoituksena "tavoittaa suurin osa kansalaisista välittämään tietoa ja päivitettyä tietoa yhteiskuntatieteiden keskeisistä asioista". Asiakkaamme löytävät henkisen ja inhimillisen kehityksen alueita mielen ja hengen harjoittamiseksi. Kurssit on suunnattu ammattilaisille, teknikoille, vanhemmille, lapsille, nuorille, opiskelijoille ja suurelle yleisölle.

Sijainnit

  • Bolivia

    Bolivia, Kolumbia

    Kysymyksiä