Keystone logo
Bournemouth University

Bournemouth University

Bournemouth University

Johdanto

Näkemyksemme

Visiomme on tulla tunnetuksi maailmanlaajuisesti johtavana yliopistona, joka innostaa oppimaan, lisäämään tietoa ja rikastamaan yhteiskuntaa koulutuksen, tutkimuksen ja käytännön yhdistämisen kautta.

Tavoitteenamme

Tavoitteenamme BU: ssa on innostaa oppimiseen, edistää tietoa ja rikastuttaa yhteiskuntaa. Me:

 • Inspiroi oppimista opiskelijoillemme ja henkilökunnallemme sekä laajemmille yhteisöille
 • Ennakkotieto käytännössä ja ammateissa sekä akateemisilla aloillamme
 • Rikasta yhteiskuntaa koulutuksella, tutkimuksemme vaikutuksella ja panoksellamme maailmanlaajuisiin haasteisiin.

Meidän arvomme

Arvomme ovat huippuosaaminen, osallisuus, luovuus ja vastuullisuus:

erinomaisuus

Pyrimme huippuosaamiseen kaikessa toiminnassamme.

Osallisuutta

Arvostamme ja kunnioitamme monimuotoisuutta ja pyrimme varmistamaan, että olemme osallisia.

Luovuus

Olemme kekseliäitä, innovatiivisia ja luomme ratkaisuja ongelmiin.

vastuu

Otamme vastuun toimintamme vaikutuksista ja keskitämme toimintamme oppimisyhteisönä myönteiseen panokseen yhteiskunnassa.

Riippumatta siitä, millaista aikaa kanssamme on sinulle varattuna, se on jännittävä matka - kokoontumisista elinikäisiin ystäviin salissa, kokemuksiin sijoittelusta, lähialueiden tutkimisesta tai liittymisestä klubiin tai yhteiskuntaan. Lue lisää siitä, mitä BU: n elämä tarjoaa.

Tilastot

Meidän palkintomme

Athena SWAN -pronssipalkinto

Toukokuussa 2019 BU:lle myönnettiin pronssinen Athena SWAN -palkinto tunnustuksena saavutuksistamme ja sitoutumisestamme parantaa sukupuolten tasa-arvoa korkeakouluissa. Athena SWAN -palkintoa, joka kattoi alun perin luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan, matematiikan ja lääketieteen (STEMM) aloilla työskentelevät naiset, laajennettiin vuonna 2015 tunnustamaan sekä STEMM:n että taiteiden, humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden, liike-elämän ja oikeustieteen (AHSSBL) sekä käsitellä sukupuolten tasa-arvoa laajemmin koko akateemisen ja ammatillisen ja tukihenkilöstön sekä opiskelijoiden osalta. BU on saanut akkreditoinnin uuden peruskirjan mukaan.

BU:n onnistunut pronssipalkintohakemus noudattaa sitoutumistamme pyrkiä sukupuoleen sisällyttävään kulttuuriin kaikkialla yliopistossa. Painopisteemme on siirtyminen keskeisestä paikalliseen toteutukseen, SWAN Charter -periaatteiden sisällyttäminen tiedekuntiin/palveluihin ja kaikkien osastojen tukeminen SWAN-palkintojen saavuttamisessa. Keskeisinä tavoitteina on lisätä naisten edustusta korkeissa akateemisissa rooleissa, tukea ja kannustaa joustavaa ja perheystävällistä työympäristöä koko henkilökunnalle sekä varmistaa sukupuolten tasa-arvon toteutuminen koko yliopistossa.

Seuraavilla osastoilla on myös osaston pronssinen Athena SWAN -palkinto:

 • Psykologian laitos
 • Mediatuotannon laitos
 • Bio- ja ympäristötieteiden laitos

QAA

Vuonna 2013 meistä tuli ensimmäinen Ison-Britannian yliopisto, joka sai "kiitetyn" statuksen oppimismahdollisuuksien laadusta. QAA:n (Quality Assurance Agency for Higher Education) myöntämä status tunnustaa monet tavat, joilla tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden menestyä. QAA tarkasteli monia erilaisia tapoja tukea opiskelijoitamme, mukaan lukien heidän saamansa opetuksen laatu, akateeminen tuki, resurssit, kuten kirjastot ja IT-tilat, sekä yleinen saatavilla oleva tuki.

HR Excellence in Research -palkinto

BU on omistanut Euroopan komission HR Excellence in Research Award -palkinnon vuodesta 2013. Palkinto osoittaa BU:n sitoutumisen prosessin ja käytännön mukauttamiseen Ison-Britannian tutkijoiden urakehityksen tukemiseksi ja siten tutkijoiden työolojen ja urakehityksen parantamiseksi.

Kuningattaren vuosipäiväpalkinto

Vuonna 2012 saimme The Queen's Anniversary Prize -palkinnon tunnustuksena panoksestamme maailman johtavaan huippuosaamiseen ja uraauurtavaan kehitykseen tietokoneanimaatiossa. Queen's Anniversary Prizes -palkinnot ovat osa kansallista kunnianosoitusjärjestelmää ja arvostetuimpia palkintoja Yhdistyneen kuningaskunnan koulutuksessa. Palkinto juhlistaa Media Schoolissa sijaitsevaa National Center for Computer Animation (NCCA) -keskustamme, joka on ollut tietokoneanimaatiokoulutuksen ja -tutkimuksen eturintamassa vuodesta 1989.

Kiviseinä

Meistä on tullut Stonewall Diversity Champion, koska BU on sitoutunut olemaan osallistava organisaatio. Stonewall-jäsenyys antaa yliopistolle työkalut strategiseen ja jäsenneltyyn lähestymistapaan LGBT-tasa-arvoaloitteisiin maailmanlaajuisesti. Lue lisää Stonewallista.

EcoCampus Platinum -palkinto

EcoCampus Platinum Award -palkintomme on korkein saavutettavissamme oleva tunnustus, joka osoittaa erinomaisuutta kestävän kehityksen alalla. Olemme yksi vain 16 yliopistosta, joilla on tämä palkinto ISO14001-sertifikaatin ohella. Se osoittaa sitoutumisemme ympäristöön ja tunnustaa ympäristökäytäntömme, -menettelymme ja hallintajärjestelmämme. Platinastandardin saavuttamiseksi ympäristöjärjestelmämme oli oltava korkeimman tason mukainen. Erityisen vaikutuksen tilintarkastajiin teki johtamisjärjestelmämme käyttöönoton panostus sekä taso, jolla vastuullisuus on sisällytetty yliopiston strategiseen suuntaan. Jatkamme työskentelyä instituutiona haitallisten ympäristövaikutusten minimoimiseksi ja opetuksen ja tutkimuksen positiivisten vaikutusten maksimoimiseksi.

Reilun kaupan yliopisto

BU:lle myönnettiin "Fairtrade University" -status vuonna 2006; Yhdistyneessä kuningaskunnassa on nyt yli 170 Reilun kaupan yliopistoa ja korkeakoulua, ja monet muut työskentelevät aseman saavuttamiseksi, ja se osoittaa yksityiskohtaista sitoutumistamme Reilun kaupan tuotteiden kulutuksen edistämiseen. Lue lisää Reilun kaupan asemastamme.

Muut palkinnot

Aika muuttaa organisaation lupaus

Allekirjoitimme Time to Change Employer Pledge -sitoumuksen vuonna 2011. Se on ohjelma, jonka tavoitteena on torjua mielenterveyteen liittyvää leimautumista ja syrjintää erityisesti työpaikoilla.

Tietoisen työnantajan peruskirja

Allekirjoitimme tämän peruskirjan vuonna 2010 ja otamme vakavasti sitoutumisemme mielenterveyden suhteen myönteisenä työnantajana. Liittymällä tähän järjestelmään osoitimme avoimet ja saavutettavat politiikkamme ja osoitimme arvostavamme jokaisen työntekijämme panosta.

Vammaistyönantaja

Tämä on laatumerkki, jonka saavutimme vuonna 2019. Työ- ja eläkeministeriö myöntää sen positiivisesta sitoutumisestamme vammaisten työntekijöiden työllistämiseen, työssä pysymiseen, koulutukseen ja urakehitykseen.

  Pääsymaksut

  Jos haluat opiskella meillä perustutkintotasolla, sinun on täytettävä tietyt kriteerit. Jokaisella kurssilla on omat pääsyvaatimukset, joten tarkista kurssisivumme. Näet kurssille vaadittavat yleiset UCAS-tariffipisteet sekä tiedot pisteiden saavuttamisesta; esimerkiksi kolmelta A-tasolta tai vastaavalta GCSE-vaatimusten ohella.

  Kuinka UCAS-tariffi toimii

  UCAS-tariffipisteet lasketaan pätevyyden tyypin ja saavuttamasi arvosanan tai tason perusteella. Esimerkiksi – niille, jotka hakevat opiskelemaan perustutkintoa syyskuussa 2021 – jokaisesta A-tasolla saamastasi A-luokasta saat 48 UCAS-tariffipistettä (vastaa BTEC Extended Diploman PPP-pistettä) ja jokaisesta B-tasosta. arvosanalla saat 40 pistettä (ja niin edelleen). Löydät täydelliset tiedot Tariff-pistejärjestelmästä UCAS:n verkkosivuilta.

  Huomaa, että BU ei hyväksy vastaavia UCAS-tariffipisteitä kansainväliseen ylioppilastutkintoon - katso alla oleva tariffitaulukko. Voimme myös tarkentaa, että tarvitset tiettyjä arvosanoja, kokemusta tai olet opiskellut pakollisia aineita osana tietyn kurssin pääsyvaatimusta.

  Alumnitilastot

  Sijainnit

  • Wallisdown

   Wallisdown Road, BH12 5HH, Wallisdown

   Kysymyksiä