Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Johdanto

Tietoja Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences on ensimmäinen maailmanlaajuinen yliopisto, joka keskittyy brändin ajatteluun. Yhdistämme tieteelliset menetelmät käytännön projekteihin ja vahvaan Euraasia-keskittymiseen. Muokkaamme tulevaisuuden innovaatioita ja ongelmanratkaisijoita paitsi välittämällä ajantasaista tietoa brändäyksestä, myös kehittämällä vahvoja persoonallisuuksia.

Brand Universityssä opit pienissä ryhmissä ja luovassa ilmapiirissä yhdessä huolellisesti valittujen kansainvälisten opiskelijoiden kanssa, jotka ovat yhtä motivoituneita ja intohimoisia kuin sinäkin. Kansainvälinen asiantuntijaverkosto seuraa sinua matkallasi ja valmistaa sinut kansainväliseen uraan.

Johtavat tuotemerkkiyritykset ja vakiintuneet toimistot haluavat uusia kykyjä ja tuoreita ideoita. He kutsuvat BU- opiskelijoita yhteistyöhön hankkeissa. Tämän avulla voit soveltaa hankkiasi taitoja, ratkaista todellisia ongelmia ja luoda arvokkaita kontakteja urasi suhteen.

Opiskelu Hampurissa, Saksan tuotemerkkien pääkaupungissa

Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki ja kuuluisa ennakkoluulottomuudestaan. Kaupungissa on suurin luovien alojen yrityskeskittymä Saksassa. Elävä perustajayhteisö, hyvin kehitetty tukijärjestelmä aloittelijoille, suuryrityksille sekä Facebookin ja Googlen sivukontit ovat kotona täällä.

Elbe-joen rannalla sijaitseva Hampuri on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista ja tärkeä kulttuurikeskus, jossa elämä on kaikkea muuta kuin tylsää. Economistin sijoitus asettaa Hampurin säännöllisesti maailman elinkelpoisimpien kaupunkien kymmeneen - tule ja katso itse.

Apurahat ja rahoitus

Brand University tarjoaa säännöllisesti osittaisia stipendejä Brand Innovation MA -opintoohjelmaan

Lisätietoja tämänhetkisistä ehdoista instituutin verkkosivuilta.

Kampuksen elämä ja tilat

  • Kansainvälinen toimisto tarjoaa tukea saapuville opiskelijoille ja hakijoille kaikkialta maailmasta;
  • Hanki pääsy nykyiseen brändäystä koskevaan tutkimuskirjallisuuteen kampuksen kirjastossa ja käytä laajaa e-kirjastoa milloin ja missä tarvitset;
  • Liity osaksi Hampurin yliopiston urheiluverkostoa, joka tarjoaa laajan valikoiman urheilulajeja kaikkialla kaupungissa.

Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki ja kuuluisa avoimuudestaan. Se sijaitsee Elbe-joen rannalla ja on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista sekä tärkeä kulttuurikeskus, jossa elämä on kaikkea muuta kuin tylsää. Metropoli on säännöllisesti luokiteltu Saksan elävimpien kaupunkien joukkoon – tule katsomaan itse!

Sijainnit

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Kysymyksiä