Keystone logo
Brazil University (Universidade Brasil)

Brazil University (Universidade Brasil)

Brazil University (Universidade Brasil)

Johdanto

Yli neljän vuosikymmenen kokemus koulutusalueesta, perusopetuksessa, ja 40 vuotta korkeakoulutuksen Camilo Castelo Branco University, tällä hetkellä, Universidade Brasil , haki ja sai sen akkreditointi yliopiston 16.6.1989. Se akkreditoi 5. maaliskuuta 1995 Campus Fernandópoliksen, joka sijaitsee projisoidulla tiellä F-1, ilman numeroa, Fazenda Santa Rita, Fernandópolis, SP, CEP 15600-000, ja Descalvadon kampuksen, joka sijaitsee osoitteessa Rua Hilário da Silva Passos. , 950, University Park, Descalvado, SP, CEP 13690-970.

Laajentaakseen toiminta-aluettaan viemällä korkeakoulutuksen muille alueille, se tarjoaa etäopetuskursseja, joille on myönnetty lupa neljälle paikan päällä sijaitsevalle tukikeskukselle, joita jaetaan São Paulossa, Descalvadossa, Santosissa ja Sertãozinhossa. Sao Paulo. Paulo.

Vuonna 2016 laitos akkreditoitiin uudelleen ja sen nimi muutettiin Universidade Camilo Castelo Brancosta Universidade Brasil .

IES tarjoaa tällä hetkellä 46 perustutkintoa kursseja kasvotusten ja 28 etäopetusta, jotka jaetaan kahdeksalle pääalueelle, mikä mahdollistaa tuotannossa ilmaistun opetuksen ja oppimisen, tutkimuksen ja laajennuksen. São Paulon, Moocan, Fernandópoliksen ja Descalvadon Campilla jaetun tietämyksen levittäminen sekä alueellisen ja kansallisen talouden lisääminen.

Laitos tarjoaa joukon Lato Sensu -kursseja pääalueilla, viisi ohjelmaa ja viisi Stricto Sensun jatko-opintoja (4 maisteriohjelmaa ja 1 tohtoriohjelmaa). Lisäksi hänelle myönnettiin apurahat Institutionaalisesta tieteellisen aloitteen apurahasta (PIBIC), kansalliselta tieteellisen ja teknologisen kehityksen neuvostolta - CNPq.

Lato Sensu EAD: n jälkeisen valmistumisen osalta on syytä huomata, että laitos tarjoaa joukon kursseja tieteen aloilla: terveys, insinöörikoulutus, ympäristö. IES sai myös apurahoja CIBESin tarjoamasta Institutionaalisesta ohjelmasta opetuksen aloittamisapurahoihin - PIBID.

Stricto Sensu jatko-ohjelmasta on 22 rekisteröityä tutkimusryhmää, jotka ovat rekisteröityneet CNPQ: lle, ja hankkeita kehitetään eri osaamisalueilla.

Sijainnit

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilia

    Kysymyksiä