Keystone logo
Brazilian School of Public and Business Administration

Brazilian School of Public and Business Administration

Brazilian School of Public and Business Administration

Johdanto

Koulu

Latinalaisen Amerikan ensimmäinen julkishallinnon koulu, Getulio Vargasin säätiön brasilialainen julkishallinnon koulu (FGV EBAP), perustettiin Rio de Janeiroon 15. huhtikuuta 1952 Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) ja FGV:n kumppanuuden kautta. vastatakseen alan pätevien ammattilaisten tarpeisiin.

Vuonna 2002 se nimettiin uudelleen Brazilian School of Public and Business Administration kouluksi (EBAPE) heijastaen sen toimintaa yksityisellä sektorilla, joka oli tosiasiallisesti ollut olemassa perustamisensa jälkeen. Näiden vuosikymmenien aikana se on vakiinnuttanut uskottavuutensa ja legitimiteettinsä hämmästyttävän kyvyn avulla tarjota korkeatasoista tietoa opiskelijoilleen ohjaamalla heidät erinomaiseksi luokiteltuun tuotantoprosessiin.

Uraauurtava henki

 • Ensimmäinen Latinalaisen Amerikan koulu, joka tarjosi hallintotieteen maisterin;
 • Tämä koulu julkaisi Brasilian ensimmäiset hallintotyötä koskevat kirjat;
 • Ensimmäinen laitos Brasiliassa, joka käytti kurssin ilmoittautumis- ja opintosuoritusten järjestelmää;
 • Hallinnon jatkotutkintojen ja tutkimuksen kansallisen yhdistyksen (ANPAD) ensimmäinen presidenttikunta ja päämaja
 • Vuonna 1961 entinen liittovaltion kongressiedustaja ja EBAPE:n professori Alberto Guerreiro Ramos laati järjestelmänvalvojan ammatin sääntöluonnoksen, joka vahvistettiin 9. syyskuuta 1965 julkaistulla lailla nro 4.769.
 • Brasilian ensimmäinen koulu, jonka neljä johtavaa kansainvälistä akkreditointilaitosta ovat tunnustaneet erinomaisista hallinto-ohjelmistaan, tiedekunnasta ja opetussuunnitelmastaan: AACSB, EQUIS-EFMD, ICAPA ja NASPAA.

Tehtävä

Rakentaa ja levittää tietämystä johtamisessa vahvistamalla synergiaa julkisen ja yksityisen sektorin välillä kouluttamalla ammattilaisia vaikuttamaan käsitteellisesti ja metodologisella tarkkuudella, ideoilla ja toimilla, jotka liittyvät Brasilian kehitykseen.

Kampuksen ominaisuudet

FGV EBAPE:n opiskelijoille tarjoama teknologiarakenne on yhteensopiva hänen akateemisen huippuosaamisensa kanssa. Sen IT-laboratoriot on varustettu tieteellisillä ohjelmistoilla, joissa on LCD-näytöt, DVD-lukijat/-tallentimet ja tulostepooli, jotka kaikki ovat käytettävissä tilojen aukioloaikoina paitsi silloin, kun laboratorioita käytetään käytännön kursseille.

Tämä kauppakorkeakoulu tarjoaa myös langattoman internetyhteyden ja hyvin koulutetun asiakaspalvelun henkilökunnan, joka tarjoaa tukea ja selvittää tietokoneisiin liittyviä ongelmia opiskelijoille ja opettajille.

Sen ilmastoiduissa luokkahuoneissa on noin viisikymmentä opiskelijaa, ja Getulio Vargasin säätiö tarjoaa myös viisi auditoriota, jotka voivat järjestää tapahtumia, seminaareja, työpajoja ja luokkia.

Sijainti

Kaupunki: Rio de Janeiro

Brasilian tunnetuin kaupunki Rio de Janeiro tunnetaan maailmanlaajuisesti vahvasta ja lupaavasta taloudestaan. Yli 15 miljoonan asukkaan ja Brasilian toiseksi suurimman markkina-alueensa ansiosta se tarjoaa edulliset olosuhteet uusille yrityksille ja arvostaa uusia investointeja. Mikään näistä eduista ei kuitenkaan voi painaa sen matkailupotentiaalia: joka vuosi se toivottaa tervetulleeksi tuhansia vierailijoita kaikkialta maailmasta, jotka houkuttelevat sen kauniit rannat ja muut luonnonnähtävyydet, mukaan lukien karnevaalit, ja ennen kaikkea sen ihmisten eloisa vieraanvaraisuus.

FGV EBAPE

Moderni rakennus koostuu kolmesta kerroksesta ja kellarista, joiden kokonaispinta-ala on viisituhatta neljäsataa neliömetriä (vastaa lähes kuusikymmentätuhatta neliöjalkaa). Tilaan mahtuu 616 opiskelijaa ja siellä on 120 opiskelualuetta. Rakennuksessa on moderni suuri opiskelijalounge lähtötasolla; kaksi Harvard-tyylistä luentosalia, joissa on tilaa 70 hengelle, ja viisi suurta luokkahuonetta, joissa kussakin on 48 opiskelijaa, kiinteät istuimet ja pöydät, jotka on järjestetty perinteiseen riviasetteluun.

FGV:n päärakennus

Rio de Janeiron eteläisellä vyöhykkeellä sijaitsevasta FGV:stä on näkymät yhdelle maailman kuuluisimmista ja henkeäsalpaaviimmista näkymistä: Sokeritoppa. Sen pääkonttori vihittiin käyttöön 20. joulukuuta 1968, ja sen suunnitteli yksi modernin kansainvälisen arkkitehtuurin vaikutusvaltaisimmista nimistä: brasilialainen Oscar Niemeyer.

FGV:n päärakennus on Enseada de Botafogon poukamaan päin, ja sen rannalla kulkee pyörätie ja viheralueita, jotka sopivat ihanteellisesti kävelyyn ja muuhun ulkoiluun.

Se on lähellä vakiintuneita kaupunginosia, kuten Copacabana, Flamengo, Humaitá, Jardim Botânico, Urca, Catete ja Gloria, sekä keskustan CBD, ja sitä ympäröivät hostellit ja hotellit, baarit, ostoskeskukset ja kaupat, metroasemat ja bussilinjat, sekä toimistorakennukset, joissa sijaitsevat suurten brasilialaisten ja monikansallisten yritysten pääkonttorit.

Tutkimuskeskukset

CBR

Center for Behavioral Research (CBR) luottaa tieteidenväliseen käyttäytymistutkimukseen ymmärtääkseen paremmin, kuinka taloudelliset, ympäristölliset ja sosiaaliset voimat vaikuttavat päätöksentekoon yrityksiä, valtiollisia ja kansalaisjärjestöjä sekä päättäjiä kiinnostavilla aloilla.

CBR:n missiona on lisätä sosiaalista hyvinvointia käyttäytymistutkimuksen avulla.

Käyttäytymistieteiden oivalluksia käyttämällä tunnistamme, suunnittelemme ja testaamme sellaisten interventioiden tehokkuutta, joilla pyritään ratkaisemaan merkittävä sosiaalinen ongelma.

CBFR

Rion pankki- ja rahoitustutkimuksen keskus (CBFR) edistää huippuluokan kansainvälistä tutkimusta pankki- ja rahoitusalalla ja toimii foorumina tiedon siirtämiselle ja yhteistyölle tutkijoiden ja toimijoiden välillä. CBFR pyrkii saavuttamaan nämä tavoitteet tekemällä yhteistyötä kansainvälisesti johtavien pankki- ja rahoitusalan tutkijoiden kanssa Aasian, Euroopan, Latinalaisen Amerikan ja Yhdysvaltojen kouluista.

CBFR:n tutkijoiden tutkimat tutkimuskysymykset kattavat laajat pankki- ja rahoitusalat, kuten luottomarkkinoiden toiminnan, pankkitoiminnan merkityksen talouskehityksessä tai rahoitus- ja pankkialan sääntelyn vuorovaikutuksessa sekä rahoitus- ja pankkitoiminnan laadun. palvelut. Näistä tutkimuskysymyksistä keskustelemiseksi ja tutkimusprojektien tulosten levittämiseksi CBFR julkaisee uutiskirjeitä ja työpaperisarjoja, tarjoaa apurahoja ja vierailijaohjelmaa sekä järjestää tutkimusseminaareja, työpajoja, kansainvälisiä konferensseja ja politiikkatapahtumia.

ARC A&A

ARC-A&A – laskentatoimen ja analytiikan soveltavan tutkimuskeskuksen tehtävänä on kehittää ja levittää tietoa kirjanpidosta ja data-analyysistä.

Tässä mielessä kehitämme soveltavaa tutkimusta, joka pyrkii ratkaisemaan todellisia ongelmia suunnittelun, budjetoinnin, kirjanpidon, tilintarkastuksen ja data-analyysin aloilla; teemme yhteistyötä vastaavien kansainvälisesti tunnustettujen tutkimuskeskusten kanssa; valmistelemme tutkimusraportteja julkaistavaksi alueen tärkeimmissä akateemisissa julkaisuissa; ja laadimme valkoisia kirjoja vaikuttaaksemme poliittisiin päättäjiin, standardien asettajiin ja sääntelijöihin.

CECIN

Center for Competitiveness and Innovation Studies (CECIN) on Brazilian School of Public and Business Administration (FGV EBAPE) aloite. Se kehittää kilpailukyvyn ja innovaatioiden soveltavaa tutkimusta edistäen hankeyhteistyötä tutkijoiden sekä julkisten ja yksityisten organisaatioiden kanssa kansallisesti ja kansainvälisesti.

Kilpailukyky- ja innovaatiotutkimuksen keskuksen yleisenä tavoitteena on tulla Brasilian ja Latinalaisen Amerikan soveltavan tutkimuksen referenssiksi kilpailukyvyn, tehokkaan julkishallinnon, taloustieteen, julkisten ja yritysten innovaatioiden, luovien alojen ja elämystalouden aloilla.

  Rankingit

  Kansallinen konsolidaatio

  CAPES - Brasilian liittovaltion tutkinnon suorittaneen koulutuksen tuki- ja arviointivirasto
  Korkeakoulujen henkilöstön kehittämisen koordinointi

  • Akateemisten ohjelmien enimmäisarvosana.
   • MSc & PhD;
   • Ammatillisten maisteriohjelmien enimmäisarvosana.
   • Executive Master in Business Administration (MEX);
   • Master in Business Management – Intensiivinen (MEXi);
   • Master in Management (MIM).

  Luokka 4
  CAPESin vuonna 2011 suosittelema julkishallinnon ammattimaisteri tutkinto aloitti toimintansa arvosanalla 4.

  • Julkisen hallinnon ammattimaisteri - MAP.

  Lähde: Korkeakoulujen henkilöstön kehittämisen koordinointi (CAPES), 2017. CAPES on vastuussa kaikkien Brasilian jatko-ohjelmien arvioinnista.


  ENADE - Kansallinen opiskelijan suoritusten koe

  • Paras perustutkinto-ohjelma

  FGV EBAPE:n liiketalouden perustutkintokurssi sai maksimipistemäärän opetusministeriön vuonna 2019 julkaisemissa laatuindikaattoreissa. Kurssi sai arvosanan 5 National Student Performance Examination (ENADE) ja Preliminary Course Concept (CPC) -testissä.

  Lähde: Kasvatustieteen ja -tutkimuksen instituutti Anisio Teixeira (INEP), 2019.


  IGC - Instituted Courses -yleisindeksi

  • Korkein luokka 5

  FGV EBAPE on luokiteltu yhdeksi Brasilian parhaista korkeakouluista opetusministeriön (MEC) 12. joulukuuta 2019 julkaiseman Índice Geral de Cursosin (IGC) mukaan. Koulu on yksi harvoista huippuluokan korkeakouluista IGC:n mukaan. Vain 2,03 % korkeakouluista on luokiteltu tässä indeksissä 5.

  Lähde: Kasvatustieteen ja -tutkimuksen instituutti Anisio Teixeira (INEP), 2019


  Guia Abril

  Opiskelijan opas

  • Enimmäisarvosana perustutkinto-ohjelmalle - BSc in Administration

  Kahdeksantena peräkkäisenä vuonna liiketalouden 5 tähden tutkinto. Guia do Estudante on opiskelijaopas perustutkinto-ohjelmien valitsemiseen.

  Lähde: Guia do Estudanten mukaan, Abril Publishing - 2018.


  Kansainvälinen konsolidaatio

  Koulu on yksi maailman parhaista kauppakorkeakouluista. Vuonna 2014 FGV EBAPE sai EQUIS:n kansainvälisen akkreditoinnin European Quality Improvement System -järjestelmän mukaisesti, joka on yksi akateemisen maailman tärkeimmistä sertifikaateista. Vuonna 2018 FGV EBAPE myönsi AACSB-sinetin Yhdysvaltojen tärkeimmältä kauppakorkeakoulujen akkreditointielimeltä. Maaliskuussa 2015 FGV EBAPE:n tarjoama julkishallinnon ammattimaisteri (MAP) sai akkreditoinnin kansainväliseltä julkishallinnon koulutus- ja koulutusakkreditointikomissiolta (ICAPA), joka on julkishallinnon koulutusohjelmien akkreditoinnista vastaava laitos. . Äskettäin FGV EBAPEsta tuli ensimmäinen koulu Brasiliassa, joka on akkreditoitu julkisen politiikan, asioiden ja hallinnon koulujen verkostolta (NASPAA).

  Akkreditoinnit

  EFMD Equis ‑akkreditoituAACSB-akkreditoitu

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Rio de Janeiro

   Edifício Roberto Campos - R. Jorn. Orlando Dantas, 30 - Botafogo, Rio de Janeiro - RJ, 22231-010, , Rio de Janeiro

  • Bailrigg

   Lancaster University, LA1 4YW, Bailrigg

   • Montreal

    McGill University Rue Sherbrooke Ouest,845, H3A 0G4, Montreal

    • Yokohama

     Yokohama National University, 240-8501, Yokohama

     • Bengaluru

      Indian Institute of Management Bangalore, 560051, Bengaluru

      Kysymyksiä