Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Bentley University - McCallum Graduate School of Business

Bentley University - McCallum Graduate School of Business

Bentley University - McCallum Graduate School of Business

Johdanto

Bentley-yliopisto on yksi maan johtavista kauppakorkeakouluista, joka on sitoutunut valmistamaan uudenlainen yritysjohtajan ja syvä tekninen taito, laaja maailmanlaajuinen näkökulma ja korkeat eettiset normit, joita tarvitaan erottamaan muuttuva maailma. Tavoitteen saavuttamiseksi täytämme kehittyneen liiketoiminnan opetussuunnitelmamme rikkaudella vapaiden taiteiden koulutuksen. Tulokset ovat valmistuneita, jotka vaikuttavat valittuihin aloihin ja kääntävät intohimot menestystarinoiksi. Bentley sijaitsee klassisella New England-kampuksella vain muutaman minuutin päässä Bostonista. Se on dynaaminen johtajien, tutkijoiden ja luovien ajattelijoiden yhteisö. Nykyään nopeasti muuttuvan maailman haasteet ovat lisänneet liiketoimintaosaamista ja kokemaan kuumia hyödykkeitä. Yhä useammat opiskelijat pitävät yritystoimintaa korkeamman asteen kokemuksen pohjana ja harkitsevat Bentleyn prosessia. Ainutlaatuinen liiketoiminnan, teknologian ja taiteiden yhdistelmä, Bentley, yksityinen, voittoa tavoittelematon laitos tarjoaa opiskelijoille olennaisia, käytännöllisiä ja siirrettäviä taitoja. Bentleyssä sekoitamme suuren yliopiston laajuuden ja teknisen vahvuuden pienen korkeakoulun arvojen ja opiskelijoiden keskittyessä. Yritystoimintaan kiinnostuneet opiskelijat valitsevat monista ohjelmista, jotka käsittelevät kaikkia toimintoja, kuten kirjanpitoa, rahoitusta, markkinointia, johtamista ja taideteollisuutta - kaikki ankkuroitu tekniikassa. Koulutus on enemmän kuin oppimista. Kyse on siitä, että nautit yhteisöstä, autat omia taitoja ja kykyjä sekä tekevät elinikäisistä ystävyyksistä ja yhteyksistä. Klassisella New England -museolla vain muutaman minuutin päässä Harvardin aukiolta ja Bostonista voit nauttia kauniista ympäristöstä ja helpon pääsyn muihin yliopistoihin sekä Bostonin monipuoliseen kulttuuriin, toimintaan ja viihteeseen.

AMMATILLISET OPISKELIJAT

  • Perusopiskelijat: 4 200
  • Keskimääräinen perustutkinon luokan koko: 26
  • Noin 81% kokoaikaisista opiskelijoista asuu kampuksella
  • Kansainväliset opiskelijat edustavat 13% perustutkinnon suorittaneista

OPINNÄYTETYÖ JA TUTKIMUS OPISKELIJAT

  • Jatko-opiskelijat: 1 000
  • Keskimääräinen suorittaneiden luokan koko: 21
  • Ph.D. ehdokkaat: 24
  • Kansainväliset opiskelijat edustavat 24% jatko-opiskelijoista, mukaan lukien Ph.D. ehdokkaat

Rakennat urasi nopean muutoksen aikaan, nopeutettu innovaatio, voimakas globalisaatio ja syvät demografiset muutokset. Menestys riippuu siitä, kuinka nopeasti voit tunnistaa ja arvioida trendejä, sopeutua uusiin kulttuureihin ja kehittää luovia lähestymistapoja sidosryhmille, tuotteille, palveluille ja yhteiskunnallisille yhteyksille. Bentley Yliopisto muodostaa akateemisen opetussuunnitelman ympärille valmistautumisensa yhä muuttuvampiin työvoimaan.

TIEDEKUNTA

  • Yli 276 koko- ja 184 osa-aikaista tiedekunnan jäsentä, jotka opettavat sekä perus- että jatko-opinnoissa
  • 82% tiedekunnassa on tohtorintutkintoja
  • Opettajat ovat käytettävissä, sitoutuvat erinomaiseen opettamiseen ja neuvontaan sekä tutkimukseen ja apurahahankkeisiin omalla alallaan
  • Monilla on merkittävä kokemus liike-elämässä
  • Tiedekunnan ja opiskelijan suhde on 1 - 14

OPETUSSUUNNITELMA

  • Yritysyliopistona Bentley erottuu "sulauttaa" liiketoiminnan ja taiteen
  • Bentley on johtava yritys edistää eettisiä ja yhteiskunnallisesti vastuullisia yrityksiä sekä tieto- ja viestintätekniikan kriittistä roolia kestävän korkean suorituskyvyn saavuttamisessa.
  • Kandidaatin tutkinto 11 liiketoiminta-alueella; taiteen tutkintotodistus viidessä taiteen ja tieteenalassa
  • Tutkijakoulu korostaa teknologian vaikutusta liiketoimintakäytäntöihin ja tarjoaa Ph.D. ohjelmat liiketoiminnan ja kirjanpidon, MBA, jossa on 7 keskittymistä, integroitu MS MBA, seitsemän Master of Science-astetta ja mukautettuja koulutusohjelmia

TYÖPAIKAT

Bentleyn kokemus on enemmän kuin mitä luokkahuoneessa oppii - se tarjoaa mahdollisuuksia harrastaa intohimosi. Kampuskeskuksen toimintaan kuuluvat yleisurheilu, taiteet, kulttuuritapahtumat, vapaaehtoistyö ja yli 100 opiskelijajärjestöä. Teemme helpoksi tavata uusia ystäviä ja löytää toimintoja, joita rakastat.

OPISKELIJAELÄMÄ

Kun on kyse yleisurheilusta, tarjoamme jokaiselle jotakin - lippua jalkapallosta lentopalloon. Olitpa jäsenenä yhden college-20: n varsitystyhmän tai vapaa-ajan urheilijan kanssa fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä, tulet mukaan Bentleyyn. Kummassakin tapauksessa college-urheilutilat ovat erinomaisia ​​ja huipputeknisiä.

Sijainnit

  • Waltham

    175 FOREST STREET , 02452, Waltham

Kysymyksiä