Keystone logo
Bunkyo Universit

Bunkyo Universit

Bunkyo Universit

Johdanto

Bunkyo University Foundation on akateeminen ryhmä, jolla on neljä kampusta. Pääkonttori sijaitsee Hatanodai-kampuksella Tokion Shigagawan seurakunnassa. Yliopistoon on liitetty myös kolme koulua - päiväkoti, yläaste ja lukio. Näihin kouluihin osallistuu 1 400 opiskelijaa, mukaan lukien opiskelijoiden ilmoittautuminen lastentarhaan.

Koshigaya-kampus, joka sijaitsee Koshigaya Cityssä, Saitaman prefektuurissa, koostuu kasvatustieteellisestä tiedekunnasta, humanistisesta tiedekunnasta, kieli- ja kirjallisuustieteellisestä tiedekunnasta, humanististen tieteiden tutkijakoulusta (maisteri- ja tohtoriohjelma), kielen tutkijakoulusta ja kulttuuri (maisteri- ja tohtoriohjelma), Kasvatustieteiden korkeakoulu, erityinen jatkokurssi ja ulkomaisten opiskelijoiden osasto. 5000 opiskelijaa ilmoittautuu Koshigayan kampukselle.

Shonan-kampuksella Chigasaki Cityssä, Kanagawan prefektuurissa, ilmoittautuu 1700 opiskelijaa. Kampuksella ovat informaatiotieteellinen tiedekunta, terveys- ja ravitsemustieteellinen tiedekunta, Informaation ja viestinnän tutkijakoulu (maisteriohjelma). Tokion Adachi-kampuksellemme Tokion Adachin seurakunnassa on tällä hetkellä 1900 opiskelijaa ja opiskelija. Kampuksella asuvat kansainvälisten tutkintojen tiedekuntamme, liiketalouden tiedekuntamme ja kansainvälisten tutkintojen korkeakoulu (maisteriohjelma) sekä yliopiston sihteeristö.

Sijainnit

  • Bunkyo City

    Bunkyo City, Japani

    Kysymyksiä