Keystone logo
Ca' Foscari University of Venice

Ca' Foscari University of Venice

Ca' Foscari University of Venice

Johdanto

Tietoja Ca' Foscarista

Alun perin Italian ensimmäiseksi kauppakorkeakouluksi vuonna 1868 perustettu Ca' Foscari -yliopisto Venetsiassa on nykyään monitieteinen oppilaitos, joka tarjoaa laajan valikoiman taloustieteen ja johtamisen, nykykielten, humanististen tieteiden ja tieteiden opinto-ohjelmia.

Ca' Foscari sijaitsee kunnioitusta herättävässä Venetsian kaupungissa. Tämän kaupungin todella ainutlaatuinen historiallinen keskusta, jossa on kanavia ja veneitä katujen ja autojen sijaan, on ollut vilkas kulttuurin ja taloudellisen vaihdon paikka yli vuosituhannen, ja sen taiteen ja arkkitehtuurin kauneus on tehnyt siitä Unescon maailmanperintökohteen. Dynaamisen kosmopoliittisen kontekstinsa stimuloivan kulttuuriperinnön ansiosta Ca' Foscarille on ominaista perinteiden ja henkisen innovaation synerginen risteys , joka tarjoaa opiskelijoilleen ja professoreilleen ainutlaatuisen palkitsevan mahdollisuuden oppia ja työskennellä yhdessä maailman merkittävimmistä kaupungeista.

Sijainti

Ca' Foscari University sijaitsee maailmankuulussa Venetsian kaupungissa, ainutlaatuisessa kaupunkikeskuksessa, joka sijaitsee laguunissa Italian koillisrannikolla, joka on suoraan yhteydessä Adrianmereen.

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa ja Veneton alueen pääkaupunki. Se on rakennettu saaristoon, joka sijaitsee matalassa laguunissa, jossa on yli 100 saarta, joita yhdistävät kävelysillat. Koska kanavat korvaavat teitä, ihmiset liikkuvat kaupungissa jalan ja veneellä. Itse asiassa Venetsia on Euroopan suurin moderni kaupunkiautoton kaupunki.

Kaupungille on ominaista upea historiallinen arkkitehtuuri ja taide, koska historiallinen Venetsian tasavalta oli kukoistava kauppasatama ja suuri merivalta keskiajalla ja renessanssilla, joten osa kaupungin kohteista on sisällytetty Unescon maailmanperintöluetteloon. .

Värikkään menneisyyden lisäksi Venetsialla on kuitenkin yhtä eloisa nykyisyys, sillä se on edelleen nykytaiteen ja -kulttuurin keskus .

Venetsian historiallisessa keskustassa asuminen tarkoittaa ympäristötietoista elämäntapaa. Useimmissa paikoissa kävelytarpeen vuoksi kaupungin julkisista tiloista tulee sosiaalisia keskuksia. Itse asiassa yksi venetsialaisen opiskelijapäivän odotetuimmista hetkistä on niin kutsuttu aperitivo in campo tai ulkoilma-aperitiivi: iltapäivästä myöhään iltaan alueet, kuten Campo Santa Margherita ja Rialton Erbarìa, muuttuvat tapahtumapaikoiksi, joissa ihmiset kokoontuvat juttelemaan ja kuuntelemaan musiikkia samalla kun he juovat spritziä ja syövät cicchettiä – perinteistä paikallista aperitiivia ja välipaloja, joista Venetsia on kuuluisa.

Opiskelukokemus

Venetsian Ca' Foscari -yliopiston opintotarjonta on jaettu 8 osastolle, jotka vastaavat kandidaatin ja maisterin tutkimuksesta ja opetustoiminnasta , kolmeen kouluun sekä arvostettuun Collegio Internazionaleen (kansainvälinen korkeakoulu). Näiden rinnalla on kolme muuta rakennetta:

 • Ca' Foscari Graduate School, joka koordinoi tohtorintutkintoja (PhD).
 • Ca' Foscari Challenge School, joka järjestää ammatillisia maisteriohjelmia (1. ja 2. taso) ja muita mahdollisuuksia esimieskoulutukseen.
 • Ca' Foscari School for International Education, joka edistää intensiivisiä kesä- ja syyskursseja, perehdytysohjelmia, perusvuoden ohjelmia ja muita koulun ulkopuolisia aktiviteetteja italialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Ca' Foscari on omistautunut tarjoamaan opiskelijoille innostavaa, kilpailukykyistä ja huippuluokan koulutusta, ja se on luonut laajan akateemisen yhteistyöyliopistojen verkoston, joka kattaa maailman, ja sen seurauksena se tarjoaa erilaisia yhteisiä ja kaksoiskandidaatin ja maisterin tutkintoja. ja sillä on yli 500 aktiivista kansainvälistä vaihtosopimusta . Seurauksena yliopiston omistautumisesta kansainvälisen akateemisen yhteisön vaalimiseen, Ca' Foscari tarjoaa myös huomattavan määrän englanninkielisiä opinto-ohjelmia.

Lähtevä liikkuvuus

Yli 500 kansainvälisten yliopistojen ja Ca' Foscarin välisen yhteistyösopimuksen ansiosta voit viettää aikaa opiskella ulkomailla yli 70 maassa ympäri maailmaa . Kansainvälinen toimisto edistää Ca' Foscarin opiskelijoiden lähtevää liikkuvuutta osallistumalla johtaviin kansainvälisiin liikkuvuusohjelmiin, kehittämällä suhteita ulkomaisiin isäntäyliopistoihin ja yrityksiin sekä kannustamalla kaikkia yliopistoyhteisön jäseniä osallistumiseen.

Saat lisätietoja vierailemalla verkkosivulla .

Opiskelijaelämä

Harvat muut yliopistot tarjoavat mahdollisuuden opiskella ja tehdä tutkimusta yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista, erittäin ainutlaatuisessa kaupungissa, jossa voit vaeltaa tuntikausia ja jopa nauttia eksymisestä, nauttia Spritzistä jollakin Venetsian kauniista aukioista, vierailla maailmankuuluja museoita ja näyttelyitä, matkustaa veneellä laguunin pienempien saarten halki, nauttia Lidon rannoista ja maistaa herkullista ruokaa.

Ca' Foscarissa kulttuuriperinteet ja henkiset innovaatiot kohtaavat: Venetsiassa eläminen on taidetta, arkkitehtuuria, kehitystä, tutkimusta, ympäristön huomioimista sekä muinaisten perinteiden ja erilaisten kulttuurien löytämistä.

Lisäksi Ca' Foscari takaa opiskelijoille monipuolisen opiskelukokemuksen tarjoamalla laajan valikoiman urheilutoimintaa ja opiskelijajärjestöjä :

 • Erasmus Student Network (ESN) – Erasmus Student Network, johon kuuluu yli 12 000 jäsentä 36 maasta, tukee ja edistää kansainvälistä verkostoitumista tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuksia kulttuurin ymmärtämiseen ja itsensä kehittämiseen opiskelijoiden auttamisen periaatteen mukaisesti.
 • University Sports Center (CUS) - CUS tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua monenlaisiin urheilulajeihin Venetsian historiallisessa keskustassa sijaitsevien tilojensa ansiosta.
 • Radio Ca' Foscari – Ca' Foscarin opiskelijoiden luoma yliopiston online-radioasema on erittäin suosittu viestintäväline. Kiinnostavat opiskelijat voivat osallistua sen toimintaan yksilöllisten taitojensa ja kokemuksensa perusteella.
 • Yliopistokuoro ja orkesteri – Yli 25 vuoden ajan Ca' Foscarin kuoro ja orkesteri ovat tarjonneet opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja edistää rakkauttaan musiikkiin. Yhtyeiden ohjelmistot vaihtelevat vuodesta toiseen ja vaihtelevat keskiajalta nykyaikaan.
 • Shylock University Theatre Center (CUT) – Shylock on kulttuuriyhdistys, jonka tavoitteena on edistää teknis-taiteellisia innovaatioita teatteriesityksen alalla. Se järjestää koulutusta ja kokeellisia työpajoja, isännöi vierailevia tuotantoja ja esityksiä sekä toteuttaa tutkimus- ja tuotantoprojekteja.

Lisäksi, jos päätät asua Venetsian historiallisessa keskustassa, nautit varmasti paikallisesta ja kestävästä asumisesta, koska etäisyydet ovat hallittavissa, eikä autoja tai liikennettä ole kilpailla.

Ca' Foscari auttaa opiskelijoita koko yliopistouransa ajan tarjoamalla erilaisia lainoja, apurahoja ja apurahoja Financial Aid Office -toimistonsa kautta . Räätälöity tuki on saatavilla kansainvälisille opiskelijoille, työskenteleville opiskelijoille ja vammaisille opiskelijoille.

Apurahat

Eurooppalaisena julkisena yliopistona Ca' Foscari ei vain pidä lukukausimaksuja alhaisina, vaan tarjoaa myös kohdennettua taloudellista tukea menestyneille kansainvälisille opiskelijoille.

Ca' Foscari University tarjoaa menestyneille kansainvälisille opiskelijoille erikokoisia uusiutuvia stipendipaketteja, jotka vaihtelevat 6 500 eurosta vuodessa kandidaattiopiskelijoille 8 000 euroon vuodessa maisteriopiskelijoille.

Nämä stipendipaketit on suunniteltu tarjoamaan tukea palkinnon voittajan tutkinnon koko ajan. Jotta voit hakea, sinun on oltava vähintään 8,5/10 CGPA. Täydelliset tiedot tarvikkeista omalla verkkosivulla .

Aluehallinto tarjoaa myös taloudellista tukea vähävaraisille perheille tuleville kansainvälisille opiskelijoille, joita voi hakea ilmoittautumisen jälkeen.

Majoitus

Ca' Foscarin asuntotoimisto on palvelu Ca' Foscariin opiskelemaan tai töihin tuleville italialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille, tutkijoille, professoreille ja hallintohenkilöstölle. Se tarjoaa hyödyllistä tietoa ja yhteystietoja sopivien ja kätevien majoitusratkaisujen löytämiseksi Venetsiassa ja lähiseudulla.

Saat lisätietoja vierailemalla verkkosivulla .

Uratuki ja urapäivä

Uratoimisto järjestää harjoittelu- ja harjoittelupaikkoja sekä Italiassa että ulkomailla, se järjestää myös uramessuja, rekrytointiajoja ja työpajoja auttaakseen nykyisiä opiskelijoita ja vastavalmistuneita hankkimaan ammatillisia taitoja, joita he tarvitsevat ollakseen kilpailukykyisiä työmarkkinoilla.

Urapäivä on kokopäiväinen rekrytointitapahtuma, jonka aikana opiskelijat ja vastavalmistuneet voivat tavata osallistuvien yritysten johtajia ja tutustua työmaailmaan. Opiskelijat voivat vierailla yritysten osastoilla, jakaa ansioluettelojaan, osallistua haastatteluihin ja saada tietoa avoimista ammatillisista mahdollisuuksista ja uravaihtoehdoista. Urapäivä sisältää myös erilaisia työpajoja, seminaareja ja yritysesittelyjä.

Tilastot

Ca' Foscarissa on noin 24 000 opiskelijaa ja yli 1 500 kansainvälistä opiskelijaa vuosittain . Uskoen vakaasti, että korkea-asteen koulutuksen ja huippututkimuksen on oltava sekä innovatiivista että kansainvälistä, yliopisto on muodostanut laajan akateemisen verkoston kumppaniyliopistoista ympäri maailmaa , mikä mahdollistaa sen, että se voi tarjota erilaisia yhteisiä ja kaksoiskandidaatin ja maisterin tutkintoja ja muita tutkintoja. 500 aktiivista vaihtosopimusta instituutioiden kanssa ympäri maailmaa. Ca' Foscari myös valmistaa opiskelijansa kilpailukykyiseen globaaliin työpaikkaan ja edistää kansainvälistä, osallistavaa akateemista yhteisöä tarjoamalla englanninkielisiä opinto-ohjelmia sekä perustutkinto- että jatko-opintojen tasolla.

  Kampuksen ominaisuudet

  Ca' Foscarin pääkampus sijaitsee Venetsian historiallisen keskustan sydämessä, mutta sillä on myös muita kampuksia mantereella.

  Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää:

  • 6 kirjastoa
  • kansainvälisen koulutuksen koulu
  • jatko-opintojen haastekoulu
  • kieltenopintokeskus: Keskus tarjoaa vieraiden kielten kursseja englannin, ranskan, venäjän, espanjan ja saksan eri tasoilla
  • näyttelytilat
  • teatteri
  • urheilukeskus
  • ruokalat: Yliopistolla on ruokaloita monissa paikoissa, sekä Venetsian historiallisessa keskustassa että mantereen kampuksilla Mestressä, Margherassa ja Trevisossa
  • opiskelijayhdistykset
  • opiskelijatoimistot: esim. International Welcome Unit tarjoaa laajan valikoiman palveluita kansainvälisille edunsaajille, kuten opastusta ja apua ilmoittautumismenettelyissä, akateemisen pätevyyden tunnustamisessa, viisumihakuprosessissa, oleskelulupassa, opiskelijapalveluissa, terveyskysymyksissä ja kuljetuksissa.

   Rankingit

   Ca' Foscari on sijoittunut kolmannelle sijalle Italiassa tutkimuksensa erinomaisuudesta , ja se on ansainnut niin paljon haluttuja Euroopan komission Marie Curie -tutkimusapurahoja, että se on yksi Euroopan kymmenestä menestyneimmästä yliopistosta tässä suhteessa. Maailmanlaajuisesti QS World University Rankings asettaa Ca' Foscarin 100 parhaan nykykielten yliopiston, historian 150 parhaan, kielitieteen ja maantieteen 200 parhaan sekä taloustieteen ja ekonometiikan sekä laskentatoimen ja rahoituksen 250 parhaan joukkoon.

   Sijainnit

   • Venice

    Linguistic Campus Dorsoduro, 3246, 30123, Venice

   • Venice

    Economic Campus San Giobbe, Cannaregio 873, 30121, Venice

    • Venice

     Humanistic Campus Malcanton Marcorà, Dorsoduro 3484/D, 30123, Venice

     • Venice

      Linguistic Campus Ca' Cappello San Polo 2035, Calle del Magazen, 30125, Venice

      • Venice

       Scientific Campus Via Torino 155, 30170, Venice

       • Treviso

        Treviso Campus Palazzo San Paolo, Riviera Santa Margherita 76, 31100, Treviso

        • Roncade

         H-Campus Via Sile 6, 31056, Roncade

         Kysymyksiä