Keystone logo
Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

Johdanto

Caldwell University on ei-voittoa katolisen yliopiston perustettiin vuonna 1939. Innoittamana St. Dominic ja katolisen perintö, se tekee ero elämää opiskelijoiden ja valmistaa heitä läpi taiteet ja ammattiopintojen ajatella kriittisesti, jatkaa totuus, ja edistää oikeudenmukaisen yhteiskunnan.

merkityksellisyys

Tällä Caldwell University, emme usko busywork. Jokainen online ohjelmat ovat kätevä ja edullinen. Ne sulautuvat tutkimus tosielämän sovellus. Kautta mielekäs yhteistyötä ja hankkeita, tarjoamme sinulle tietoa ja puhdistetusta taitoja, joita voidaan soveltaa välittömästi. Kokonaisvaltainen tuki arvostettu osa online-yhteisö, omistettu tiedekunnan on tukevat teitä. Osoitamme syvän sitoutumisensa menestystä tarjoamalla ohjausta ja opastusta, jotta voit saavuttaa tavoitteesi. Ajoissa valmistelu

Nykyään aikuiset kuin olet palaamassa koulun ansaita että pitkään haluttuja tilitietojen ja saavuttamaan päämääränsä. Online-ohjelmat on suunniteltu olla kätevää, joustava ja edullinen. Caldwell yliopisto voi antaa valmiudet edetä sisällä nopeasti kasvava uran hoitotyön, koulutuksen ja liike-teollisuus.

National Recognition

Äskettäin sijoittui Tier 1 toimielimen US News & World Report n "Best Colleges 2015". Sijalla # 2 valtiolle paras State Online College 2016 affordablecollegesonline.org

Alueelliset Akkreditointi

2015 United States Etäisyys Learning Association (USDLA®) Voittoa jäsen. Caldwell University on akkreditoitu Lähi valtioiden komission Korkeakoululakia, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, (267) 284- 5000. Online-RN BSN ohjelma on akkreditoitu komission Collegiate hoitotyön koulutus, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791.

Sijainnit

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Kysymyksiä