Keystone logo
Campbellsville University

Campbellsville University

Campbellsville University

Johdanto

Campbellsville Universityin tehtävälausunto

Campbellsville University on kattava, kristitty instituutti, joka tarjoaa pre-ammatillisia, perus-ja jatko-ohjelmia. Yliopisto on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen, joka perustuu kiinteästi taiteisiin, jotka edistävät henkilökohtaista kasvua, eheyttä ja ammatillista valmistautumista huolehtivaan ympäristöön. Yliopisto valmistaa oppilaita kristinuskon palvelujohtajaksi elinikäisestä oppimisesta, jatkuvaa apurahaa ja aktiivista osallistumista monimuotoiseen, globaaliin yhteiskuntaan.

Perusarvot

 • Edistää akateemista huippuosaamista esikoulutustodistusten, yhteistyökumppaneiden, ylioppilastutkinnon ja jatko-ohjelmien avulla perinteisten, teknisten ja online-järjestelmien avulla.
 • Tarjoaa ympäristöä, joka edesauttaa opiskelijan menestystä.
 • Arvostaa moninaisia ​​perspektiivejä kristitykeskittymässä.
 • Malli palvelijan johtajuutta ja tehokasta hoitoa.

Akkreditointi

Campbellsville University on akkreditoitu Southern Association of korkeakoulujen ja koulujen komission College (SACSCOC) myöntää todistuksia, osakkuus, kandidaatin ja maisterin tutkinto.

Campbellsvillen musiikkiohjelma on akkreditoitu National Association of Music Schools (NASM). Opettajankoulutuslaitos (EPSB) hyväksyy opettajien koulutuksen ja sertifikaatin opettajanvalmisteluohjelman, ja se on akkreditoitu kansallisen opettajankoulutuslautakunnan (NCATE) avulla. NASDTEC Interstate-sopimus tarjoaa mahdollisuuden tutkinnon suorittaneille opettamistodistusten ansaitsemiseksi muissa valtioissa, mutta saattaa olla olemassa sovellettavia ehtoja. Ylioppilastutkinnon sosiaalityön ja sosiaalityön päälliköiden ohjelmat on akkreditoitu sosiaalityön koulutuksen neuvostossa (CSWE). Avioliiton ja perheterapian mestarit on akkreditoitu komission avioliitto- ja perheterapiakoulutuksen opettajilta (COAMFTE). Accrediting Commission for Nursing Education (ACEN) on akkreditoinut RN: n BSN-hoitotyöohjelmaan.

Sijoituksia ja arvosanoja

Sen lisäksi, että se on luokiteltu yhdeksi Amerikan parhaista kristillisistä oppilaitoksista ja Kentuckyn ja Etelä-instituutin huippuluokkaa akkreditoitujen kansallisten ja maailmanlaajuisten yliopistojen rankingissa, kuten US News

Opiskella ulkomailla

Campbellsville Universityn kansainvälisen koulutuksen keskus tarjoaa laajan valikoiman vaihtoja ja ohjelmia opiskelijoille. Meillä on tiiviit yhteydet kouluihin Ukrainassa, Belizessä, Brasiliassa, Kiinassa, Japanissa, Taiwanissa, Etelä-Koreassa ja Espanjassa. CIE tarjoaa myös ohjelmia 49 eri maassa eri puolilla maailmaa. Voit opiskella arabialaisia ​​Ammanissa, Jordaniassa, harjoittele Australiassa tai osallistua palveluopetukseen Ho Chi Minh Cityssä Vietnamissa. Maailma on kotiovellamme ja mahdollisuudet ovat rajattomat!

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Campbellsville

  1 University Drive Campbellsville, KY 42718, 42718, Campbellsville

  • Louisville

   CU Louisville Center 2300 Greene Way Louisville, KY 40220, 40220, Louisville

   • USA Online

    USA Online, Yhdysvallat

    • Liberty

     1 Pettyjohn St. Liberty, 42539, Liberty

     • Harrodsburg

      1150 Danville Road, 40330, Harrodsburg

      • Somerset

       3825 US-27, 42501, Somerset

       • Elizabethtown

        Elizabethtown Community and Technical College 600 College Street Rd., 42701, Elizabethtown

        • Owensboro

         Pleasant Grove Baptist Church 5664 Hwy 56, 42301, Owensboro

         Kysymyksiä