Keystone logo
Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Johdanto

MIKSI CIT?

Kahdentoista vuoden opinnot, oikean päätöksen tekisitte on saada ilmoittautunut oman yliopiston opintoja Canadian Institute of Technology. Täältä löydät korkeimpia yliopistollisia vaatimuksia ja täydellinen oppimisympäristö. Olet menossa on elämänkokemusta, opiskelusta ytimessä dynaaminen kaupunki, kuten Tirana. Liity meihin, tulet rakastamaan CIT.

Opiskelu Englanti

CIT opettaa Englanti vain, joka tarjoaa lisäetuja ilman lisäkustannuksia parantamalla Englanti kielitaito, lisäämällä työllistymismahdollisuuksia maassa ja antaa sinulle pääsyn kansainvälinen ura.

kanadalainen Opetussuunnitelmat

CIT tarjoaa ohjelmia, jotka perustuvat Kanadan Opetussuunnitelmat ja opetus toimitetaan perustuu parhaisiin käytäntöihin Kanadan koulutusjärjestelmää, jossa annetaan valmistuneet luovia, uskalias, yrittäjyyteen, kekseliäs taitoja ja rakkautta tiedon.

Heart of Tirana

CIT sijaitsee yksi tärkeimmistä tornit Tirana, kävelyetäisyydellä päässä tärkeimmistä City Square, kulttuuri-, virkistys- ja historiallisia paikkoja sekä valtionhallinnon laitokset. Tämä sijainti tekee sinulle on aikaa elämääsi, kun olet valmistautuu itse jännittävän uran.

Opiskelu ohjelmat

CIT tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkinnot. Ohjelmat opetetaan perustuvat Bologna System.

Joustava oppimispolku

CIT on edelläkävijä joustavan oppimisen polku ottaen huomioon muuttuvat tarpeet opetuksen. Voit työskennellä ja opiskella samalla mahdollisuus suorittaa oman classwork milloin tahansa päivällä tai illalla. Voit myös tutkia osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti tai vuorotellen niitä.

Mahdollisuudet opiskella Kanadassa tai Yhdysvalloissa

Sen lisäksi, että käyttöön Kanadan korkeakoulujärjestelmä, CIT työskentelee perustamisesta Transfer tai Full Affiliaatio sopimuksen kanadalaisen yliopistojen. Opetuksemme avulla on helppo akkreditointia tutkintotodistuksesta Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Kansainväliset ja Kansainvälisesti Koulutettu Academic Staff

CIT palveluksessa erittäin päteviä tiedekunnan jäsentä, jossa yhdistyvät ulko- ja Albanian kansalaisten kansainvälisen koulutustausta ja työkokemus luokissa he opettavat. CIT vie henkilökohtainen lähestymistapa koulutukseen. Klo CIT opiskelijat ja professorit ovat enemmän kuin joukkue, niin harjoittamisesta jatkuvaa ja kehittynyttä osaamista. CIT tarjoaa etuja läheinen, hoitavat pieni yliopisto ilmapiiri yhdistettynä perusteellista akateemisesti tutkimusta.

Visio, missio ja Essential tarkoitus instituutin

VISIO: Canadian Institute of Technology on sitoutunut kehittämään oppilaan koulutus- ja ammattietiikkaa henkeä, kriittistä ajattelua, analyyttinen ja ongelmanratkaisun taitoja, luovuutta, innovointia ja johtajuutta.

Mission: Canadian Institute of Technology on yksi harvoista yliopistojen Albanian opetusta Englanti, sitoutunut valmistelee opiskelijoille, jotka pystyvät kehittämään arvoja, taitoja ja tietoja, joita he tarvitsevat muokata elämäänsä, uran ja yhteiskunnissa. Tämän saavuttamiseksi, Canadian Institute of Technology tarjoaa korkealaatuista, jatko ja täydennyskoulutusta ohjelmia, ja edistää tutkimusta, joka palvelee paikallisia ja alueellisia tarpeita.

Sitoumukset: Canadian Institute of Technology ilmaisee sitoumuksensa tehtäväänsä pyrkii seuraaviin tavoitteisiin:

Tarjoamaan erinomaisen opetusohjelmia valituilla alueilla Jolla houkutellaan päteviä tiedekunnan ja henkilökunnan ja antaa heille turvallinen ja kannustava työympäristö Tuottaa opiskelijoille, jotka ovat riippumattomia, itsevarma, itseohjautuvaa ja pysyviä saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet. Valmistella karrieerityyppinen opiskelijoille, jotka ovat innovatiivisia, kriittinen ajattelijoita, ja pitkäikäinen oppijoille. Kehittää sosiaalisesti vastuullisia opiskelijoille, jotka ovat vastaanottavaisia ​​muuttuviin yhteisön tarpeisiin, ja kunnioittava jalo paikallisia ja globaaleja arvoja. Esittäneet asianmukaista tukea ja neuvontaa opiskelijoille. Tarjotaan opetus-oppimisympäristö sisällä state-of-the-art oppilaitoksia. Kannustaa tutkimushankkeilla ja yhdistää ne ja yhteiskunnan tarpeisiin.

Pääasiallinen tarkoitus instituutin:

Silta Kanadan Education. Silta toiseen kansainvälisesti tunnustettu yliopistojen. Tehokas oppilaitos kehittää taitava ja osaava valmistuneet Tehokas RDC-keskeinen oppilaitos Hyväksyminen jatkuvan parantamisen strategia Kansainvälisesti tunnustettu Institute, jossa opintosuoritusten siirrettävissä Pohjois-Amerikan korkeakoulut. Making maailmanluokan koulutus kohtuuhintaisia Tarjoaa koulutusta ja suorittamalla RDC erittäin pätevä tiedekunnan kansainvälisesti tunnustettujen yliopistojen Tarjoaa merkittävä ohjelma kokous Albanian tarpeisiin. Ohjelma standardit ja tavoitteet, jotka perustuvat mitattavissa ohjelmasta ja kurssin tulokset. Pyritään sekä tiedotettava Albaniassa ja sen jälkeen. Tarjoaa Täydennyskoulutus, kuten Corporate Training, johtavassa, ja elinikäinen oppiminen. Työskentely täydentävyyden ja yhteistyössä muiden yliopistojen pikemminkin kuin epätervettä kilpailua

Canadian Institute of Technology (CIT) tunnetaan myös nimellä "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), omistaa yhtiön CIT - Albania, joka on Education ensisijaisena toiminta Albaniassa.

Käynnistyminen tämän liiketoiminnan Albaniassa peräisin allekirjoitetun toisaalta yhtiön ja Edu Nova konsortio, kokenut kanadalainen konsortio yliopistoissa tarjoamalla koulutusta keskiasteen ja University tasolla. Perustuen, että avaaminen liiketoiminta Albaniassa oli valmis ja edelleen punontaa ja kumppanuus yhteistyömuotoja Kanadan toimiviin laitoksiin tutkimuksen, tieteen ja koulutuksen aloilla ovat käynnissä. Lokakuun 2012 laajan yhteistyösopimuksen allekirjoittivat CIT ja Globe University, USA, joka on toteutunut akateemisia ja opiskelijoiden vaihto-ohjelmien sekä opiskelijoiden siirto ja vastavuoroista tunnustamista ohjelmia.

CIT tarjoaa opetusohjelmia Englanti ja sen opetussuunnitelmien täyttävät vaatimukset ja standardit korkeakoulutuksen Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Opetus CIT toimitetaan kätevä tiloissa ja erittäin koulutetun henkilökunnan. Jälkimmäinen koostuu professorit valmistui ja opetuksen kokemusta ulkomailta, ja ulkomaisten professorit ja insinöörit, lähinnä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, joilla on kokemusta kehittämiseen ja toteuttamiseen liiketoiminnan ja tietotekniikan.

CIT tilat ovat Zayed Centerissä, joka sijaitsee ytimessä Albanian pääkaupunki Tirana. Keskuksessa on riittävä ja kätevä tilat opiskelijoille ja professoreille. CIT on kokonaispinta-ala on 2300 metrin neliö, mikä tarkoittaa 11,9 m2 / opiskelija.

CIT History

Canadian Institute of Technology perustettiin marraskuussa 2011. Canadian Institute of Technologyn filosofia on tarjota ja varustaa opiskelijoille korkealaatuisen koulutuksen ja ammattitaidon Albanian ja USA / Kanada työympäristön.

Opetussuunnitelmat yksinomaan Englanti takaa CIT hyödyntää uusin koulutus materiaaleja, täyttää filosofia kohti opiskelijaa jatkaa tiedon ja ammattitaidon, olennaista työympäristöjä vastaavasti Albaniassa ja USA / Kanada.

Perustaminen Tämän yliopiston peräisin allekirjoitetun toisaalta yhtiön ja Edu Nova konsortio, kokenut kanadalainen konsortio yliopistoissa tarjoamalla koulutusta keskiasteen ja University tasolla. Perustuen, että avaaminen Kanadan Institute of Technology Albaniassa oli valmis ja edelleen punontaa ja kumppanuus yhteistyömuotoja Kanadan toimiviin laitoksiin tutkimuksen, tieteen ja koulutuksen aloilla ovat käynnissä.

Yliopisto aloitti toimintansa aivan ensimmäisen vuoden lisensointi ja ohjelmat CIT tarjotaan oli kandidaatin ohjelmia alla: School of Business

Liiketalous ja hallinto Business Administration ja tietojärjestelmät

School of Engineering

Ohjelmistotuotanto tuotantotekniikka

On lokakuu 2012 Canadian Institute of Technology on lisensoitu tarjoamaan Professional ja tieteellinen Master ohjelmat:

tuotantotekniikka Ohjelmistotuotanto Liiketalous ja hallinto

Myös lokakuuta 2012 laajan yhteistyösopimuksen allekirjoittivat CIT ja Globe University, USA, joka on toteutunut akateemisia ja opiskelijoiden vaihto-ohjelmien sekä opiskelijoiden siirto ja vastavuoroista tunnustamista ohjelmia.

CIT tapa täyttää filosofia järjestetty eri kansainvälisiä konferensseja:

Marraskuun 2012 CIT järjesti "Teknologinen Albanian sata vuotta itsenäisyyttä" On huhtikuu 2013 CIT järjesti "kansainvälinen konferenssi kestävä kehitys" On toukokuu 2013 CIT järjesti "Nation, Kansalaisuus, Nationhood: Mikä on nimi"

Sijainnit

  • Tirana

    Zayed Center, Rr. Andon Zako Çajupi, (near Wilson Square), , Tirana

Kysymyksiä