Keystone logo
Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Johdanto

Carlton Trail College on yksi Saskatchewanin johtavista koulutus- ja oppilaitoksista. Tarjoamastamme ohjelmasta tarjoamiemme palveluiden lisäksi olemme sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan koulutus-, ura- ja koulutustavoitteesi.

Carlton Trail College on yksi Saskatchewanin johtavista koulutus- ja oppilaitoksista. Palvelemme opiskelijoiden, yritysten, teollisuuden ja yhteisöjen ura-, työllisyys-, koulutus- ja koulutustarpeita Saskatchewanin itäosassa. Toimistomme sijaitsevat Humboldtissa, Watrousissa ja Wynyardissa sekä luokkahuoneet koko alueella, ja ohjelmamme ja palvelumme luovat tärkeitä akateemisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja opiskelijoillemme ja yrityksillemme, jotka työllistävät opiskelijoita.

Sitoutumisemme poikkeuksellisten koulutus- ja koulutusohjelmien järjestämiseen auttaa varmistamaan yksilön, yrityksen ja alueen menestyksen. Teemme kovasti töitä saadaksemme mukaan yhteisöt, joita palvelemme. Kumppanimme yritysten, teollisuuden ja yhteisöjen kanssa, mukaan lukien alueen ensimmäiset kansakunnat, vastaamaan erityisiin koulutus- ja koulutustarpeisiin. Ohjelmamme voidaan räätälöidä ja toimittaa paikan päällä tai yhdessä tilastamme.

Sijainnit

  • Southey

    Railway Avenue,230, S0G 4P0, Southey

    Kysymyksiä