Keystone logo
Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Johdanto

Vuonna 2003 syntynyt italialaisen käsityöläisjäätelön kulttuurin levittämistarpeesta syntynyt Carpigiani Gelato University on tänään ensimmäinen jäätelökoulu Italiassa ja maailmassa. Viite jäätelönvalmistajille, yrittäjille, kokkeille ja leivonnaisten kokkeille, vankka ja avantgardistinen todellisuus niille, jotka haluavat oppia tai syventää italialaisen jäätelön taidetta.

Kiitos Carpigianin monivuotisen kokemuksen tekniikoista ja jäätelönvalmistuskoneista, Carpigiani Gelato University on käytössään maailman suurin jäätelölaboratorio, jossa opiskelijat voivat harjoitella yhdessä ammattitaitoisen jäätelön kanssa luotujen reseptien valmistamista. mestarit. . Jäätelömestareiden joukkue koostuu suurimmista jäätelöalan ja sen ulkopuolisten asiantuntijoista. Jokaisen opettajan opetussuunnitelmassa on todellakin runsaasti kansallisia ja kansainvälisiä kokemuksia kaikilla ruoka-aineilla.

Joka vuosi yli 2000 ihmistä haluaa osallistua kursseille, joita Carpigiani Gelato University tarjoaa Bolognassa, eri kielillä: italia, englanti, ranska, espanja, saksa, japani ja venäjä. Kansainvälisen sertifioitujen jäätelömestareiden joukkueen ansiosta on yli 4000 opiskelijaa 10 kansainvälisessä paikassa.

Vuosien mittaan koulu on luonut ja kehittänyt merkittävää akateemista yhteistyötä gastronomian johtavien koulujen, instituuttien ja yliopistojen kanssa.

Sijainnit

  • Anzola dell'Emilia

    Via Emilia,45, 40011, Anzola dell'Emilia

    Kysymyksiä