Keystone logo
Carrick Institute

Carrick Institute

Carrick Institute

Johdanto

Tervetuloa

Tutkijakoulumme kanslerina olen iloinen voidessani toivottaa teidät tervetulleeksi Carrick Institute . Olemme eteenpäin suuntautuva koulutuslaitos, joka on sitoutunut tarjoamaan nykyisen näyttöön perustuvan opinto-ohjelman, jolla on merkitystä globaalille yhteisöllemme. Tutkijamme kokemus keskittyy erinomaiseen oppimisympäristöön, jossa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja pedagogista asiantuntemusta, joka helpottaa vaikean aineiston hallintaa. Kliinisen neurotieteen maisteriohjelma tarjoaa tutkijoillemme taidot, joiden avulla he voivat menestyä akatemian, lääkärin, opettajan ja tutkijana. Olen iloinen voidessani toivottaa sinut arvostettujen tiedekuntiemme, tutkijoiden ja alumnien puolesta Carrick Institute -perheeseemme.

Frederick R Carrick

DC, Ph.D., MS-HPEd

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

Meistä

Carrick Institute on riippumaton, keskiasteen jälkeinen laitos, jonka Floridan koulutusosaston riippumattoman koulutuksen toimikunta on lisensoinut tarjoamaan maisterin tutkinnon kliinisessä neurotieteessä.

Carrick Institute tarjoaa keskiasteen jälkeisille asteellisille opiskelijoilleen mahdollisuuden valmistautua uusiin ja ylimääräisiin koulutusmahdollisuuksiin kliinisen neurotieteen alalla. Instituutin tiedekunnan ohjaamana teoreettisia näkökohtia sekä kliinisiä neurotiedemenetelmiä koskevia käytännön ja luovia sovelluksia käsitellään opetussuunnitelmassa ja vahvistetaan kliinisen neurotieteen alan muiden käytännön ammattilaisten kanssa.

"Se, joka opiskelee lääketiedettä ilman kirjoja, purjehtii kartoittamatonta merta, mutta se, joka opiskelee lääketietettä ilman potilaita, ei mene lainkaan merelle."

- William Osler

Carrick Institute luo ja toimittaa

 • Suorituskykyinen johtajuus - kyky johtaa itsevarmasti itseään ja toisia kestävän ja korkean suorituskyvyn saavuttamiseksi.
 • Globaali vaikuttavuus - kyky toimia tehokkaasti eri kulttuureissa ratkaistaessa kriittisiä kliinisiä neurotieteen tekniikan haasteita.
 • Kliinisen neurotieteen hallitseminen - kyky parantaa henkilökohtaista ja organisatorista suorituskykyä tutkimalla kliinistä neurologista tekniikkaa.
 • Innovatiivinen ajattelutapa - kyky ajatella ja toimia luovasti kliinisen neurotieteen tekniikan alalla.
 • Kliinisen neurotieteen asiantuntemus - kyky osallistua strategisesti pitkälle kehitetyn funktionaalisen kliinisen neurotieteen teknologiaosaamisen kautta.
 • Ammatillinen opetussuunnitelma - kyky oppia akateemisista ja koulutusperiaatteista, jotka perustuvat kliinisiin neurotieteen tekniikan tarpeisiin ja ovat herkkiä niihin.
 • Ammattikorkeakoulu - kyky työskennellä kliinisten akateemisten ja tutkimushenkilöstön kanssa sekä työskennellä ammattitaitoisten kliinisten neurologien kanssa.
 • Koulutusvaihto - kyky työskennellä muiden ammattitaitoisten kliinisten neurologien kanssa, joilla on mahdollisuudet kansainväliseen koulutusvaihtoon.

Kettu / Pexels

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Tehtävänanto

Carrick Institute tutkinnon suorittaneiden instituutin tehtävänä on antaa monimuotoiselle kliinisen tutkijan yhteisölle mahdollisuus ja ylläpitäminen stipendien, löytöjen ja omistautumisen puolesta ihmiskunnan palvelulle.

Miksi valita meidät

Carrick Institute on omistautunut tarjoamaan haastavia ja laadukkaita kliinisen neurotieteen koulutuskokemuksia monipuoliselle omistautuneiden ammattilaisten ryhmälle.

Hyvin koulutetut professorit

 • Carrick Institute korkeasti koulutettujen tiedekuntaryhmämme varmistaa korkeimman mahdollisen ohjauksen ja ohjauksen laadun koko ohjelman ajan.

Maisterit tiede kliinisessä neurotieteessä

 • Carrick Institute kliinisen neurotieteiden maisteri on tarkoitettu kouluttamaan kliinisiä neurotieteilijöitä suorittamaan tutkimuksia ihmisen hermoston tutkimuksesta ja toiminnasta.

Advanced Curriculum

 • Opetussuunnitelmassamme yhdistyvät biologia, psykologia ja luonnontieteet terveydenhuollon neurotieteen kliiniseen näkökulmaan.

EVG-valokuvat / Pexels

128714_pexels-photo-1170979.jpeg

Sijainnit

 • Cape Canaveral

  8910 Astronaut Blvd, Ste 102, 32920, Cape Canaveral

Kysymyksiä