Keystone logo
© ©FCH-Católica
CATOLICA - Faculty of Human Sciences

CATOLICA - Faculty of Human Sciences

CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Johdanto

Tervetuloa humanistiseen tiedekuntaan!

Monitieteisen tutkimuksen ja opetusympäristön viljelystä tunnettu humanistinen tiedekunta (portugalilainen lyhenne FCH jäljempänä) tarjoaa laajan valikoiman perustutkinto-, maisteri- ja tohtoriohjelmia, jotka on ankkuroitu viiden keskeisen tieteenalan ympärille - Viestintätieteet, Yhteiskuntatieteet, Kulttuurintutkimus, filosofia ja psykologia - ja kaksi instituuttia: Perhetieteiden instituutti ja Orientalistisen instituutti.

Koulutuspalvelumme laatu tunnustetaan nykyään niin yksityisellä sektorilla - mikä heijastuu hyvin opiskelijamme työllistyvyydessä - kuin arvostetuissa kansainvälisissä luokituksissa saavutetuissa tehtävissä, joissa eri FCH-opinto-ohjelmat luokitellaan maailman parhaiden joukkoon. .

Perustettu vuonna 1972, tiedekunnassa on tällä hetkellä yhteensä 6 perustutkintoa, 9 maisteriohjelmaa ja 5 tohtorin tutkinto-ohjelmaa jatko- ja jatkokoulutuskeskuksen tarjoaman koulutusalueen lisäksi, joka koostuu yli tusinasta keskipitkän ja lyhytaikaisen tutkimuksen ohjelmia.

FCH on tänään tiedekunta, joka on avoinna maailmalle: Sen lisäksi, että vastaanottaa kasvava määrä kansainvälisiä opiskelijoita, jotka saapuvat kustakin viidestä mantereesta, monet opiskelijoistamme osallistuvat liikkuvuusohjelmiin, joko Euroopassa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa tai Kiinassa . Lisäksi toivotamme vuosittain tervetulleiksi kansainväliset tutkijat jakamaan projektiensa tulokset sekä opiskelijoiden että kollegoiden kanssa jatkuvassa keskustelu- ja ideoidenvaihtelutilanteessa.

Tehtävä

Humanististen ja yhteiskuntatieteiden vertailukouluna humanistisella tiedekunnalla on tehtävä tuottaa tiukkaa ja innovatiivista tietoa opiskelijoiden integroidun koulutuksen ja valmistelun rinnalla. Tätä varten tiedekunta välittää edistyneitä tietoja kaikilla opintoalueillaan sekä teknisiä pätevyyksiä ja taitoja samalla kun se stimuloi kriittistä henkeä, jotta he voivat tunnollisesti toimia ja toimia kansalaisina.

Humanistisen tiedekunnan toimintaa täydentävillä tutkimus- ja opetusalueilla hyödyntävät kristillisen humanismin arvot; ne, jotka ajavat meitä osallistumaan vastaamaan nykyajan yhteiskuntien kohtaamiin moniin haasteisiin.

Vuonna 1972 perustettu tiedekunta vahvistaa nyt tehtävänsä globalisoituneessa maailmassa tunnuslauseen "Value For Life".

Kampuksen ominaisuudet

Lissabon tarjoaa laajan valikoiman opiskelija-asuntoja yliopisto-asunnoista huoneisiin tai yhteisiin taloihin.

Katolisen yliopiston käytössä olevan Feminine University Residencen lisäksi humanistisella tiedekunnalla on kumppanuuksia kaupungin sydämessä sijaitsevien asuntojen kanssa, jotka tekevät tiedekunnan opiskelijoille alennuksia.

Ota yhteyttä henkilökunnalta lisätietoja varten.

  Kampuksen elämä ja tilat

  • Uratoimisto: tukee opiskelijoita ammatillisen kehittämissuunnitelman suunnittelussa;
  • Kansainvälinen toimisto: auttaa saapuvia ja lähteviä opiskelijoita liikkuvuusprosesseissa;
  • Sosiaalisen vastuun toimisto: tarjoaa tietoa taloudellisesta tuesta sekä henkilökohtaisesta ja ammatillisesta arvostuksesta;
  • Viestintä- ja markkinointitoimisto: tarjoaa tukea hakuprosessiin ja kampuksen jokapäiväiseen elämään liittyvissä asioissa.

  Haluatko tietää lisää? Vieraile verkkosivuillamme!

  Humanistinen tiedekunta on etuoikeutettu kokemusten jakamiseen eri puolilta maailmaa. Sen lisäksi, että kampuksella on yli 42 eri kansallisuutta, olemme sitoutuneet kannustamaan opiskelijoita osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin, kuten konferensseihin, seminaareihin ja työpajoihin, joissa he voivat osallistua ja hankkia uusia taitoja.

  Haastamme opiskelijamme tutustumaan Lissabonin kaupunkiin, joka on yksi maailman vieraanvaraisimmista kaupungeista. Laajan historiallisen, kulttuurisen ja gastronomisen perinnön lisäksi kaupunki tarjoaa erilaisia aktiviteetteja maan olemukseen tutustumiseen.

  Oletko valmis aloittamaan tämän matkan kanssamme?

  Sijainnit

  • Lisbon

   Lisbon, Portugali

   Kysymyksiä